- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
olmaz öyle habire gidip gelip bakmak yok unutucaksın kumbarayı da parayı yiyor gibi düşüneceksin atacaksın hop gitti daha yok içini açıp bakmak oynamak yasakben de hiç bakmıyorum, kumbaramın üzerine de harcadım say kumbarası yazdım, gidip gelip bir şey almayıp içine para atıyorum..ayyy yine aklıma kumbaram geldi, ne yapıyor yavrucak bensiz acabaaaa...açasım var feci halde, açıp ne yapacaksam
off unutmuştum 1-2 saattir, delirtiyor içinde ne var düşüncesi, acaba attıklarımı yazsam mı merak ettikçe yazdıklarımı toplar durur,rahat bırakırım yavrucağı...utanmasam gece koynuma alıp yatacağım, hayır evde birikimden altınlarım var, onlara dönüp bakasım yok, kolay harcanabilir olması mı aklımı çeliyor, ne halt oluyor bana bilemedim ki...bi de açsam harcayacak yerim de yok, eve 1 kürdan alasım yok, ihtiyaç yok,alma hevesimde yok, neden taktım o kumbişe anlamış değilimolmaz öyle habire gidip gelip bakmak yok unutucaksın kumbarayı da parayı yiyor gibi düşüneceksin atacaksın hop gitti daha yok içini açıp bakmak oynamak yasak
aklın orda olmasın ki açıp baktığında en son içindeki miktar süpriz olsun sana
kız yok instada gördüm. dışarda değilimdeli yaaa, bırak onu yavaşça ve geri gellll
bakma instaya, aklın çelinir..Allah muhafazaaaakız yok instada gördüm. dışarda değilim
bayılıyom senin takıntılarına:)) git biraz sarıl bari hevesin geçsinben de hiç bakmıyorum, kumbaramın üzerine de harcadım say kumbarası yazdım, gidip gelip bir şey almayıp içine para atıyorum..ayyy yine aklıma kumbaram geldi, ne yapıyor yavrucak bensiz acabaaaa...açasım var feci halde, açıp ne yapacaksam
evet yaa çok takıntılıyım ne olacak benim halim, ay du bi gidip sarılayım, eşime sarılmıyorum bu kaaabayılıyom senin takıntılarına:)) git biraz sarıl bari hevesin geçsin
açmak yasak ya, ondan tatlı geliyor sana:)off unutmuştum 1-2 saattir, delirtiyor içinde ne var düşüncesi, acaba attıklarımı yazsam mı merak ettikçe yazdıklarımı toplar durur,rahat bırakırım yavrucağı...utanmasam gece koynuma alıp yatacağım, hayır evde birikimden altınlarım var, onlara dönüp bakasım yok, kolay harcanabilir olması mı aklımı çeliyor, ne halt oluyor bana bilemedim ki...bi de açsam harcayacak yerim de yok, eve 1 kürdan alasım yok, ihtiyaç yok,alma hevesimde yok, neden taktım o kumbişe anlamış değilim
deli :))evet yaa çok takıntılıyım ne olacak benim halim, ay du bi gidip sarılayım, eşime sarılmıyorum bu kaaa
aynen ondan, içim gıcıklanıyor o orada, ben burada..ahhh kuzucuklarım benimmmaçmak yasak ya, ondan tatlı geliyor sana:)
sen açılamayan kumbaralardan alsana bebişaynen ondan, içim gıcıklanıyor o orada, ben burada..ahhh kuzucuklarım benimmm
para verip alamam demiştim ama 1,5 tl den başlıyormuş, çıkınca bi bakayım barisen açılamayan kumbaralardan alsana bebiş
al al kesinlikle. rahat durmuyon senpara verip alamam demiştim ama 1,5 tl den başlıyormuş, çıkınca bi bakayım bari
hahahahahaaha, nasıl da tanımış kardeşini...al al kesinlikle. rahat durmuyon sen
hahahahahahahaha, tahmin edebiliyorumher zamanki hint dizimi izliyorum. adam kadına kızınızla evlenmek istiyorum dedi, yemin ederim 10 dakikadır şok yaşıyorlar bakışmalar o biçim
aynen canımcım o neymiş öyle:) yarın gidip 10 kilo dinozor eti alacam aradaki farkı kapatmam lazım:))gel şekerim gel bizi buralar paklar
azıcık gıybet edeyim
ayda 2500 mutfak masrafı nedir lo, dinozor yesen o kaaa tutmaz
ayiciklijelibom
bene de gönder accukaynen canımcım o neymiş öyle:) yarın gidip 10 kilo dinozor eti alacam aradaki farkı kapatmam lazım:))
tamamdır budundan gönderiyombene de gönder accuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?