BİRİKİMCİ HATUNLAR

Allah iyiliğini versin güldürdün beni

Canım inan benim içime oturdu, senin adına çok üzüldüm. Keşke yanına biraz daha fazla para alsaydın. Yazışmalarından da anlaşılıyor gerçekten saf ve temiz yüreklisin. Bunları görmüyorlarsa boşver onları, samimi olmasalar da olur. Üzme kendini, biz seni seviyoruz

delimideli aman Boşver eskidenmiş o arkadaşlık dostluk. Ben insanlardan çok kazık yediğim için artık inanmıyorum arkadaşlığa falan.
Varyemez akıllı kadınsın vesselam şurada koltuğun üstünde kahkaha attım sayende. Allah da seni güldürsün. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

Papatyam oylede nerdeyae memnun degillerdi bni gordklerine ne yapiim ya degisiklik oluo iste :)

Dusunun bi arkadasim bnm karsi mahallemde oturuyormus gel goruselm flan demedi konuyu acinca cevap bile vermedi
ayni otobuse binmek istemedi bie
solemedi ayni arabaya bnmeyelm die tavri yetti

ne kadar güzel boş günün olması :)

inşallah buluşuruz kızlar,biz şu anda urfa siverek teyiz,her zaman beklerim
ne kadar pahalıymış o kafe arkadaşım
farmasicim yine ve yine süpersin,akıllı kadınsın vesselam
Aynen cok pahali ya menuye bakamadim bilseydim nescafe icmezdim :)

math27 canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Nazaramı geldiniz kuzum yaa
changelife boşver takma,bazılarına ruh üflenmemiş yeterince diye düşünürüm ben bazen. Benim kv iyidir hoştur ama uzaktan...telefonda bir kızım der bin kızım çıkar ağzından,siyaseten pek sever beni. ama oğlumu geçen yıl daha yeni gördü inanırmısın. Oda görümcemin kızı nişanlandı,vesile oldu. Hatta bir keresinde anne acele etme,belki askerliği o tarafa düşer diye serzenişte bulunmuştumda benden çok gülmüştü. Ruhsuz işte..

ya arkadaşım laf gönderirsin bi de pişkin pişkin gülerler
ne güzel demişsin ruh üflenmemiş diye

delimideli canım senin ne işin var burnu büyük insanlarla. En haz etmediğim insan kibirli insan...tamam elektriğiniz tutmamış olabilir,sevmemiş olabilirsiniz birbirinizi,görüşmek istememiş anlarım.ama aynı otobüse binmemekte nesi??
Ama en çokta bu tür insanların yanında paranın yetmediğine üzüldüm.

İste anlamadim bende aman umrumda degil demin bi toplu mesaj attim facede bisiler dedim hepsi aldi uzerine alcaklarini can ciger oldular anladilar bnei
insan der demi beraber gidelim die hic umursamidi bile aman gezmis oluyorum diom bendr kendime :)

selam kızlar, çok şükür eski mesajları okumayı bitirdim. bugün eşimle treckinge gittik. allahım benim gibi hantal biri o tepeleri bayırları nasıl yuvarlanmadan yürüdü hala eşimle şaşırıyoruz. bugün çok yoruldum eve gelir gelmez kas gevşetici aldım ona rağmen bacaklarım hala titriyor yarın allah kerim.

ben işte olaya gezmiş oluyorum gözüyle bakamıyorum canım

okulda geçen yıllarda hem birbirlerine yeri gelip kazık atıp yeri gelip zaman ayarlayıp alışveriş sinema vs ye gidenler vardı
ben bu tür ilişkilere gelemediğim için hep uzak durmuşumdur
başı sonu belli ikiyüzlü ilişkilere hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…