bu ay nedense eşime bir haller oldu mutfak parasını vermedi kendiniz idare edin diye
ben de 6 tane kurban kestim demeyi biliyorsun istersen sürüyle kes ama evin nafakasını temin et önce diye fırçaladım. 3-4 gün önce
sonrasında da her akşam iğne yaptırmaya gidip geldiğimizde bir şey lazım mı dedi çok afedersiniz
manav market derken nenesini gösterdim ...
kayınvalideyle de görüşmüyorum ona da çocukları gönderiyorum şu lazım bu lazım diye
onun da hakkından geleceğim
Yesam unuturmuyum sizleri hic canlarimsiniz benim hepiniz simdi eve donuyorm otobusteymkafe cok kazikmis 1,5arkadasa borclandmbi fincan cay ve nescafe 11,5tuttu of of nasil utandim anlatamam neyse bidahakine arkadasin evinde toplancaz ama utandim ya cok
cok samimi degillerdi benle sma yillar gecti hala degiller ona uzuldm ben herkesi seviom ve ozledmde bu insanlari anlamak mumkun degil ne yaptm size sanki inanin kotu biride degilmdir saf bile kaliom onlarin yaninda neyse iyi oldu genede bulusmak degisiklik oldu
uşaklıyım
Cnm ben izmit golcukteyim
Papatyam oylede nerdeyae memnun degillerdi bni gordklerine ne yapiim ya degisiklik oluo iste :)delimideli aman Boşver eskidenmiş o arkadaşlık dostluk. Ben insanlardan çok kazık yediğim için artık inanmıyorum arkadaşlığa falan.
Varyemez akıllı kadınsın vesselam şurada koltuğun üstünde kahkaha attım sayende. Allah da seni güldürsün. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Aynen oyle yesacm ...delimideli aman boşver ya takma bence türlü türlü insan var bunlar da böyle de geç:) ama bir çay bir nescafe 11,50 pek fenaymış yahu..
Ayy insl bulusuruz ya :)neden olmasın belli mi olur
neredesin canım ?
ne kadar güzel boş günün olması :)bugün eşim kahvaltıyı hazırladı
ben ortalığı toparladım sonra eşimle çocuklar işletmeye gittiler
ben çamaşır attım makinaya sonrasında kurutmadan çıkana kadar annemi ziyaret edeyim dedim
annemden geldim kurutmadan çamaşırları çıkardım
ıspanağın başına geçtim , kıymaya şekil verdim
bir taraftan da azıcık sizlere bakayım dedim
yarın boş günüm okulum yok
artık hamur işi yaparım herhalde
yarınla birlikte tam 5 gündür evde olacağım evde olmak gibisi yok
canım özel mesaj attımuşaklıyım
Aynen cok pahali ya menuye bakamadim bilseydim nescafe icmezdim :)inşallah buluşuruz kızlar,biz şu anda urfa siverek teyiz,her zaman beklerim
ne kadar pahalıymış o kafe arkadaşım
farmasicim yine ve yine süpersin,akıllı kadınsın vesselam
ya arkadaşım laf gönderirsin bi de pişkin pişkin gülerlermath27 canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Nazaramı geldiniz kuzum yaa
changelife boşver takma,bazılarına ruh üflenmemiş yeterince diye düşünürüm ben bazen. Benim kv iyidir hoştur ama uzaktan...telefonda bir kızım der bin kızım çıkar ağzından,siyaseten pek sever beni. ama oğlumu geçen yıl daha yeni gördü inanırmısın. Oda görümcemin kızı nişanlandı,vesile oldu. Hatta bir keresinde anne acele etme,belki askerliği o tarafa düşer diye serzenişte bulunmuştumda benden çok gülmüştü. Ruhsuz işte..
İste anlamadim bende aman umrumda degil demin bi toplu mesaj attim facede bisiler dedim hepsi aldi uzerine alcaklarini can ciger oldular anladilar bneidelimideli canım senin ne işin var burnu büyük insanlarla. En haz etmediğim insan kibirli insan...tamam elektriğiniz tutmamış olabilir,sevmemiş olabilirsiniz birbirinizi,görüşmek istememiş anlarım.ama aynı otobüse binmemekte nesi??
ben işte olaya gezmiş oluyorum gözüyle bakamıyorum canımİste anlamadim bende aman umrumda degil demin bi toplu mesaj attim facede bisiler dedim hepsi aldi uzerine alcaklarini can ciger oldular anladilar bnei
insan der demi beraber gidelim die hic umursamidi bile aman gezmis oluyorum diom bendr kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?