BİRİKİMCİ HATUNLAR

farmasicim koltuklarınız hayırlı olmuş çok güzelmiş güle güle kullanın. benim koltuklarım da aynı renk çok memnunum çok kullanışlı bi renk.
zeytincim kuzenimin mobilyaları senin mobilyalarına çok benziyor. onun koltukları maviyle füme arası bi renk o da çok yakışmış.kızların söylediklerine bi alternatif de benden gelsin, kafan biraz daha karışsın canım
minervacım yüzmek çok keyiflidir. havuzdan çıkınca tatlı bi yorgunluk olur insanda, stres falan kalmaz:)
mathcim hem tekrar tebrik ederim, hem de geçmiş olsun canım.
poeticim bazı insanlar hayatı sadece kendi keyifleri için yaşarlar gerisi evladı da olsa umrunda değildir. anlattıklarından kv. için öyle bi izlenim edindim. allah içine merhamet versin canım. onun tavırlarını üstüne alınma bence o da öyle, allah inşallah iyi merhametli bi bakıcı çıkartır karşınıza canım.

Kizlar cok ilginc bisi oldu demin arkadaslarin hepsi ozur dilediler benden
sen cok dogal bi insansin ici disi birsin kirdiysak ozur dileriz dediler sirayla :) rabbm yuzume guluo galiba sicak samimi davraniyorlar hepsi sindilik :) zamanla gorcz
farmasicim haklisin hatta diger bilusmaya gitmicektim ama demn soledigim olay gerceklesti sasirdim ama zamana birakcam

Merhaba kızlar
delimideli sonunda tatlıya bağlanmış olay. Senin içşn iyi olmuş en azından hatalarını anlamışlar.
minerva1988 canım bölümümü sormuşsun ama ben kk da öğrencilerimin de olma ihtimalini hep düşündüğüm için deşifre olmaktan korkarım. Yazsamsam kırılmazsın değil mi?

Kızlar bu aralar oğlum evde korkuyor. Bizimle uyumak istiyor. Tuvalete Yada başka bir odaya yalnız gidemiyor. Yada yalnız kalamıyor. Kendi çocuklarınızda Yada çocukluğunuzda böyle şeyler yaşadınız mı? Netten araştırdım biraz ama nasıl davranmalıyız.

Bugunde geldi geçti omur hanemizden...bende kızıma bir kac eksik alıyım diye dışarı çıktım...kız bebek kıyafetlerine insan dayanamıyor ya...hepsi beni albenili...70 tl alışveriş yaptım pıtırcıgıma..aksama balık aldım onla uğraştım..oğlum cok seviyor balığı...yarın iş var ve ben yorgunum:)Benimde iş yerimden arkadaşlarla gunumuz var..cok samimi olduğum arkadaşlarımı bazen tanıyamıyorum..insanların parasına puluna gore eşinin iş durumuna gore hareket ediliyor..ben bunu cok gec fark ettim...once cok uzuldum şimdi takmıyorum

Bu konuda yardımcı olamıycam canım Uzun süredir bu sorun bizdede var M maviduvar1 .hatta tuvalete gittiğinde,başında beklediğimiz halde sifonu bize çektiriyo ve o anda kulaklarını kapatıyordu. Ama sanki okula başlamasıyla biraz daha rahatladı. Biraz daha gözlemleyip Dr götürmeyi planlıyorum
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Ben kendimde yeni evliyken çok yaşadım. Korkunun üzerine git demişlerdi,denedim,sonuç korkudan bayılmışım. Zamanla geçti. O yüzden asla oğlumu korkusuyla yüzleştirmeye kalkmadım.

Sizler neredesiniz kızlar, yakın mıyız?

Ben istanbuldayım canım...

Dusunun bi arkadasim bnm karsi mahallemde oturuyormus gel goruselm flan demedi konuyu acinca cevap bile vermedi
ayni otobuse binmek istemedi bie
solemedi ayni arabaya bnmeyelm die tavri yetti

Boşver canım insanlar zamanla değişiyorlar sende ona göre davranırsın artık...

Guzel bi anı olmuş size...
Belki rüyasında bir seyden korkmuştur ya da tv falan izlediği bir seyden etkilenmiştir..

Ay bende buraya ilk taşındığımda ilk eşin ne iş yapıyo,ne kadar maaş alıyo demişlerdi banada. Çok alırsa faydası,az alırsa zararı olacak sanki.pehh...

Canım bizde son bir aydır durum bu. Yok hırsız gelirse yok deprem olursa. Ben anlatıyorum. Biz en üst katta oturuyoruz hırsız gelmez. Hatta biraz komiklik kayıyorum. Apartmanda bizden zenginler var. Onlara gelir bize gelse ne alacak diye. Deprem de olmaz falan diye anlatıyorum ama yok cocuk kendi yatağında uyumak istemiyor. Odası bizim odaya uzanmış. Kapıya yakınmış falan. Tuvalete birlikte gidiyoruz. Ben banyo yaparken yatak odasında bekliyor. Bilemedim ne yapacağımı

Neyse vazgeçtim

Bilgisayarda oyun oynuyorsa hangi oyunları oynuyor..bazen bilgisayar oyunları korku yapabiliyor

Bilgisayarda oyun oynuyorsa hangi oyunları oynuyor..bazen bilgisayar oyunları korku yapabiliyor

M maviduvar1 bak bu olabilir. Bizimkide cartoon izlemeye başladığından beri var bu korkularımız.sağolasın @ suefsan banada fikir oldu
Canlarım bilgisayarda oyun oynamıyor. Cartoon da izlemiyor. Varsa yoksa national geopraphic izliyor. Uçak yapımı tsunami volkanlar gelecekte dünya vs.
Bunlardan etkilendi desem olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…