BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bizim internetimiz yoktu,hatta bilgisayarımızda..gerekte görmemiştik. Ipad vardı,internetede telefonu modem olarak kullanıyodum 2 yıldır. Zaten oğluma oyun banada sözümona sosyalleşmek adına kullanılıyodu. Ama şimdi okulun onlıne dersleri,morpa kampüsü vs..için ıpad yada mobil ap yeterli gelmeyince eşim akşam bilgisayar ve modem almış. Fakat aklım modeme takıldı. 50 lira ayda 8 gb(gelen mesajda 4 diyor ama eşim 8 de ısrarlı)
bu 8 gb derslerinde yeterli olurmu sizce. Bide ben duyardım sağdan soldan sınırsız diye o nasıl oluyo.ev telefonumuz yok bizim acaba ordanmı bu kadar pahalı,yoksa banamı pahalı normalimi bu

areser kadının kocaı verdiyse bu durumda kayınvaliden haksızlık yapmış olmuyor i. eltinin parası yine yine eltine gitmiş. bence tavır yapacağın bir şey yok canım. ama ilişkilerinizi bilmyorum

canım pahalı ya. fiber net aldım tel yk ilk yıl 42 ikinci yıl 52 diye sözleşme imzaladım. sınırsız bu . bence sınırsız almanız daha mantıklı. hatta öğrencilere kampanya faln var

Günaydın kızlar
Gece hiç uyuyamadın. 2.5 a kadar döndün durdun yatakta. Afakanlar bastı resmen.
areser çok ilgin i olmuş. Benim kv dem çok haksızlık yaptı ektimle benim aramada. Ben hiç takmıyorum. Isterse sarmaş dolaş olsunlar bana bulaşmasın da. Kv senin yaptığı hiç boş değil. Kocadan alıp da karısına bilezik yapmak. Boşver senin içşn böylesi daha iyi. Gerçeği görmüş oldun.

günaydın hepinize.
araser bak ne çıktı konunun altından.bilemiyoruz bazen sonucunu.sen içinde hevesin kaldıysa kendin al.hediye alınsın diye para verilir mi hiç başkasına.bilezik yapamazsa da küçük bir şey alabilirdi kv den.sana da anlatırdı durum böyle böyle diye.gerginlik olmazdı o zaman.
havar diğer konuda yazdım fikrimi.
ikiz annesi hoşgeldin.
zytn üzüldüm yavruna.merhametli,ince fikirli çocuk büyütmek çok zor.
papatya ne güzel yapmışsın,nefsinle mücadele en zoru aslında.sen galip gelmişsin.
unutmadan 50 tl 8 gb için çok fazla zytn,bizim 12 gb 38 tl.bilerek sınırsız almadım,kota az olunca kovalıyorum bizim kızları başından.yoksa kalkmak bilmezler.

Limon burda canım, isim değişikliği yaptı sadece

Günaydınlar kızlar yoğun bir günden... Bugün maaş günü, ayrıca gün bende ama o toplu para hopp diye eşimin doğum günü hediyesi olacak.
Lavin ne lacaksın eşine bakin

canım ınsallah bu sıkıntılı gunlerı atlatırsınız ana ogul
kac yasındaydı cocugun? benımkıyle aynıydı sankı dıye hatırlıyorum.
ınsallah hersey cok ıyıye gıder

canım korkma birşey olmıcakçç
şeytan vesvese veriyor içine..
bol bol dua oku..
inş biran öncede olur operasyonu kuzucumm ve güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…