BİRİKİMCİ HATUNLAR

hangi şehirdeki bu mağaza ya da şubeli bi yer mi

Merhaba kızlar
Maaş gereken yerlere yatırıldı. Ev 15 ay kaldı artık. Sona doğru insan sabırsızlanıyor.
Akşam misafirlerim vardı. 10 gibi gittiler. Bu arada oğlumla atıştık biraz.
Banuyu ve farmasiyi ben de çok severim.
Kızlar ya benim acayip uçağa binip biryerlere gidesim var.

bizde seni özledik :) hoş geldinn

Merhaba kizlar eltimdeydik oturmaya gittik cocuk odasi almisti hayirli olsuna hemde yarinada misafirler gelcdk sabah bende gidicem kahvaltiya simdiden borek sardik amcasinin karisi kurabiye yapti yarin kek yapcak bende pogaca hamurunu yogurdum mayalancak mutfagi sildik supurduk cktm geldk eve simdi
kizlar dua edin eltim ev alip ciksin
bugun bekar kaynimin evine gittim bakmaya ev guzel temzlik yapilcak biraz badana sonra kendisi evlenen kadar kirada olcak kiradan kredi taksidi vs cikar gene eltimle kaynimda ev almaya niyetlenmis ayni yerden bedavadan ev sahibi olabilirim insl :) eltimin babasi miras vermis bi yer satarlarsa 100bn kadar alcaklarmis onlarsa bekar kaynimin aldigi yerden ev almayi planliyorlar buraya gore ev kucuk ama benim olsun kucuk olsun
Yengem istersen gidersim dedi evli kaynima ademler gelir buraya dedi
insl satilir miras yeride evimiz olur
insl diom prtada fol var yumurta yok yani ama heyecn basti simdiden
kafaya koymuslar alcaklar orfan evi canima minnet
Eltimle amcayla altli ustlu otruyorlar
2katli apartman buraya gore ev kucuk ama olsun :) hayirlisi neyse o olsun artk :)
amcamizin esi biraz nedn die sordu
adem kirada (esim) yardim edemiom o oturur dedi oh komsumda yengem olsun daha ne olsum dedim :)
dua edin kizlar hayirlisi ne ise o olsun

En azindan yakinlarda hep akraba var bisi olsa rahatlikla yardim isteyeblcegim kisiler ynai
banusultan Varyemez ve herkesi bende begeniom cok guzel yaziyorsunuz seviyorum birikimci hatunlari
yarinda aksam 7 arabasiyla kaynanamlara gitcrz cuma aksam 7gibi doncez orda telefinda cekmiyor hem elime almak ayip olur zaten onlara gore :) bana gorede

Günaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
papatya , rezene ve melisa cayi sakinlik ve uyku yapiyor diye biliyorum bir dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…