- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
hangi şehirdeki bu mağaza ya da şubeli bi yer miaa teşekkür ederim :) çok uygundu 5 tl flndı galiba kaptım hemen :)bir yer keşfettim çok güzel indirim karı varmış mağazanın üstelik bütün alışverişlerde yüzde on indirim oluyormuş o zaman korkuyorum kendimden bütün takıları ben alırım diye :)
karı yazmışım kartı o opardon :) ist.da şubesi var mı bilmiyorum malesef avrupa tarafında bir yer bizim çevre hep oradan takı alışverişini yapar :)hangi şehirdeki bu mağaza ya da şubeli bi yer mi
baktım 6 tane şubesi varmış ist.da . eğer ist.daysan özelden ismini söyleyebilirim :)hangi şehirdeki bu mağaza ya da şubeli bi yer mi
söyler misin şstanbuldayım özel mesajını bekliyorum :)baktım 6 tane şubesi varmış ist.da . eğer ist.daysan özelden ismini söyleyebilirim :)
.sen bana msj atarsan ancak geri dönüş yapabilirim .sanırım kapatmışsın msjlarınısöyler misin şstanbuldayım özel mesajını bekliyorum :)
bizde seni özledik :) hoş geldinnNe çok özledim siziii..boş bırakmaya gelmiyo buraları valla,yarısını okuyabildim daha geçmişin. Bugün heryerdeydim. Bankada,hastanede,alışverişte,okulda,börekçide....alışık olmayınca sarsıyo bünyeyi tabi
papatya , rezene ve melisa cayi sakinlik ve uyku yapiyor diye biliyorum bir dene istersenGünaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?