BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
Canın aktara git uykı çayı istr içindr kantoran melisa falan vat rahatlatıyor insanı

Günaydın kızlar, bu hafta hem iste hem ev de yogunum haftasonu abimlern bebek mevludu olacak. Bursaya ona gideceğiz dönüşte de bi değişiklik olmazsa annemler bize gelecek kalacaklar:) inşallah bi hafta kalırlar da haftasonu rahat rahat gezeriz annemle:)

Kızlarrr

Çalar saat almıştım ya dün şu tavuklu olan çalınca yeri göğü inleten kurmalı saatlerden !!!

Akşam benim sevgili kocam yattığımız odadan aldı saati "çok ses çıkartıyor ben bununla uyuyamam " diye homurdana homurdana gitti...

Sabah bir baktım salondaki yastığın altına saklamışşş...

Çalan saat artık çalmayacak yanii... Verdiğim para boşuna gitti yanı kızlarr

günaydın kızlar..nasılsınız?tanıdığın düğününden bahsetmiştim.kıyafet almayı planlıyordum ama vazgeçtim...kullandığım elbisler gyicem artık..ve istediğim telefon vardı eşime onu almış bana..giyim alışverişine ara verdim dolayısıyla

Günaydın herkese
dün kumbarama 1 tl gitti. ve spordan sonra duş alıp resmen sızdım.. bugün vücudum dökülüyor
Ruya
ben de o saatlerin tik tak sabit seslerinden acayip rahatsız olurum. aldıgın yere gidip rica etsen?
dijital çalar saat alsanız. biz öyle aldık. her gün sabit ddiii diii diiittt çalıyor hem de cep telefonları yanımızda yatmıyoruz .

lemide bir telefona o kadar para vermek bana göre israf.. değeri olmayan şeylere marka yüzünden fiyat şişiriyorlar
arıyor mu ,mesaj çekiyor mu, int giriyor mu yeter...

delimideli hadi iyi gezmeler. ev içinde hakkınızda hayırlısı olsun.

bebeği rahatsız olan arkadasım nick unuttum. geçmiş olsun.

M maviduvar1 benim de cıkıp kaçasım var... acayip sıkıldım.
@zytn_lmn sigara bırakma sendromları ne alemde.?
Y yesil_zeytin_ da bugün bırakacaktı

Varyemez Allah razı olsun duan video için. Bir tuhaf oldum.

harika bir karar.. bence de evdekileri değerlendirmek mantıklı.
telefonunu da iyi günlerde kullan.

Günaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
papatyacım 'papatya çayı' dinlendirir uyku verir.tavsiye edebilirim.bide ben yeni başladım 5'li iksir diye bişey oda uyku yapıyor

Son düzenleme:

Dijital saatimiz var canım.. Sevgili kocam yatmadan önce saatin fişini çekiyor.. Resmen sabah uyanmak istemiyor yaa.. İlla telefonu başucunda duracak...

günaydın hanımlar...
bu sene kaşe kaban, iyi bir bot almam lazım. geçen sene kayradan sezon sonunda bakmıştım. kaban 350 300 liralık şeyler 150 TL inmişti ama beden kalmadığımı için alamamıştım. bu sene bukadar para vermek istemiyorum ama tesettür biraz öyle oluyor taksitlemi alsam bir ay birikim yapmayıpmı alsam ? taksit olayını pek sevmiyorum o yüzden.

Varyemez bende dursun ali erzincanın 40yaşındasın ilahisini seviyorum. dinlemediyseniz mutlaka dinleyin :) burada videolar açılmıyor bakamadım.

Ruya bende hiç sevmem tik taklı sesleri. bikere 2 ay ablamda kaldım eniştem yoktu hemen saatin pilini çıkardım 2 ay saat çalışmamıştı :)

SUHAN misk sen bit pazarında telefon satmamışmıydın yeni. yanlışmı hatırlıyorum. güle güle kullan

DonukPudra hiç unutmayacakmısınız sabahta 1tane içtim ve paketim bitti raporları yazacağım

Dijital saatimiz var canım.. Sevgili kocam yatmadan önce saatin fişini çekiyor.. Resmen sabah uyanmak istemiyor yaa.. İlla telefonu başucunda duracak...

telefonlar bütün gün dibimizde gece bari rahat uyuyalım yahu

bizimki pilli o yüzden sıkıntımız yok şimdilik. bende eşimin yanındaki komidine koydum.adam onu bile duymuyo . ben seslenince idrak ediyor. uyuşuk miskin

ohhh bizim mesai başlasın 8'lerde sen yataktan yaz..günaydın ayıl gel bekliyoruz

evet ya.. evde olup yatmak isterdim şuan

Telefonin hayirli olsun cnm gule gule kulln

Rabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi temmim Bi'l -hayr....Rabbim işlerimi kolaylaştır..hayırla sonuçlandır...Bir gun daha başlıyor...Hakkımızda hayırlı olsun..Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...soyle bir dusununce nasılda hayatımızdan bir bir ansızın giden sevdiklerimiz var..sanki hiç yasamamıslar gibi oldu..hayatımızın ve hayatımızdakilerin kıymetini bilelim..

merhaba kızlar
işe geldim şimdi. önerileriniz için teşekkür ederim. okul şehir ve evim o kadar ters ki şehre inmek park yeri bulmak tam bir işkence. bugün bi fırsat bulup gideyim ve alayım dediğiniz bitkileri.
uyuyamamak çok zor ya. aklımı yitirecek mişim gibi geliyor resmen.
SUHAN gül güle kullan telefonunu...
asmunikal rabbim kolaylık versin.

yok asmu ben bit pazarını pek bilmem.arada bakıyorum ama satış yada alış hiç yapmadım.başkasıydı belki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…