- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Canın aktara git uykı çayı istr içindr kantoran melisa falan vat rahatlatıyor insanıGünaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
günaydın kızlar..nasılsınız?tanıdığın düğününden bahsetmiştim.kıyafet almayı planlıyordum ama vazgeçtim...kullandığım elbisler gyicem artık..ve istediğim telefon vardı eşime onu almış bana..giyim alışverişine ara verdim dolayısıyla
papatyacım 'papatya çayı' dinlendirir uyku verir.tavsiye edebilirim.bide ben yeni başladım 5'li iksir diye bişey oda uyku yapıyorGünaydın hanımlar
Canlarım ya ben bu aralar uyuyamıyorum. 4 de bi uyandım sonra yatak bildiğiniz diken. Öle kafaya taktığım bşr derdim de yok. Bitki çayı falan var mı bildiğiniz
vallaa pudra aslında meraklıyım ama frenledim kendimi.iki defa giydiğim elbisem var onu giyecem..tşk ediyorumharika bir karar.. bence de evdekileri değerlendirmek mantıklı.
telefonunu da iyi günlerde kullan.
Ruya
ben de o saatlerin tik tak sabit seslerinden acayip rahatsız olurum. aldıgın yere gidip rica etsen?
dijital çalar saat alsanız. biz öyle aldık. her gün sabit ddiii diii diiittt çalıyorhem de cep telefonları yanımızda yatmıyoruz .
ohhh bizim mesai başlasın 8'lerde sen yataktan yaz..günaydın ayıl gel bekliyoruzGunaydinlar hal@ yataktan yaziyom size ayilamadim braz ayiliyim eltime gtcm
Geldim cnm geldim eltimdeyim kahvalti edicz hamur islerini pisirip evi toparlicaz :)ohhh bizim mesai başlasın 8'lerde sen yataktan yaz..günaydın ayıl gel bekliyoruz
Dijital saatimiz var canım.. Sevgili kocam yatmadan önce saatin fişini çekiyor.. Resmen sabah uyanmak istemiyor yaa.. İlla telefonu başucunda duracak...
ohhh bizim mesai başlasın 8'lerde sen yataktan yaz..günaydın ayıl gel bekliyoruz
Telefonin hayirli olsun cnm gule gule kullngünaydın kızlar..nasılsınız?tanıdığın düğününden bahsetmiştim.kıyafet almayı planlıyordum ama vazgeçtim...kullandığım elbisler gyicem artık..ve istediğim telefon vardı eşime onu almış bana..giyim alışverişine ara verdim dolayısıyla
kolay gelsin...........Geldim cnm geldim eltimdeyim kahvalti edicz hamur islerini pisirip evi toparlicaz :)
yok asmu ben bit pazarını pek bilmem.arada bakıyorum ama satış yada alış hiç yapmadım.başkasıydı belki bilemedimgünaydın hanımlar...
bu sene kaşe kaban, iyi bir bot almam lazım. geçen sene kayradan sezon sonunda bakmıştım. kaban 350 300 liralık şeyler 150 TL inmişti ama beden kalmadığımı için alamamıştım. bu sene bukadar para vermek istemiyorum ama tesettür biraz öyle oluyortaksitlemi alsam bir ay birikim yapmayıpmı alsam ? taksit olayını pek sevmiyorum o yüzden.
Varyemez bende dursun ali erzincanın 40yaşındasın ilahisini seviyorum. dinlemediyseniz mutlaka dinleyin :) burada videolar açılmıyor bakamadım.
Ruya bende hiç sevmem tik taklı sesleri. bikere 2 ay ablamda kaldım eniştem yoktu hemen saatin pilini çıkardım 2 ay saat çalışmamıştı :)
SUHAN misk sen bit pazarında telefon satmamışmıydın yeni. yanlışmı hatırlıyorum. güle güle kullan
DonukPudra hiç unutmayacakmısınız sabahta 1tane içtim ve paketim bitti raporları yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?