eski aptallıklarım olsa alırdım
ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı
Aynen bendebanusultan konuyla alakasız ama ben senin yazdıklarını pek beğeniyorum:)
çok teşekkür ederim samimi hislerin için canımHem zeki, hem becerikli, hem espirili. Çok gülüyorum yazdıklarına, inan yürekten söylüyorum harika bir kadınsın farmasi
Eşim bana karşı çok bonkördür hiç düşünmeden ne istersem alır, aksi olsaydı bende senin gibi yapardım
farmasicim sen çok yaşa e mieski aptallıklarım olsa alırdım
ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı
ben de öyle farmasi ve banu sultan ekollerim benimmmbanusultan konuyla alakasız ama ben senin yazdıklarını pek beğeniyorum:)
cnm geçmiş olsun kuzucuğaiyi aksamlar bayanlar.kizim bir haftadir cok huysuz uykusuz.bu sabah izin aldim dr a goturduk.birseyi yok dedi.sanirim disleri ciktigi icin cani aciyor.vitamin verdi dr 35 lira ona verdim.kumbaraya bir sey atamadim bugun.yarin isten doneyim,o zaman cuzdandakilerin hepsini aticam.cuma gunlerim bos dersim yokbenim icinhafta sonu yarin basliyor ins.
babasi ameliyat olacak arkadasimiza acil sifalar diliyorum.
dublex ev almayi dusunen arkadasim bence buyuk risk ben olsam girmem oyle bir ise.yani sure cok uzun.
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve hepimize hayirli birikimler diliyorum. bu arada bugun maasima bakamadim.kismetse yarin
bn sevdim :) güle güle kullanbugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim
güle güle kullan canımbugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim
teşekkürler canımVaryemez yi okurken hep gülümsyorum. farmasi snin derslerinde çok eğlenceli geçiyordur :)
Geçmiş olsun Kaç aylık bebeğiniyi aksamlar bayanlar.kizim bir haftadir cok huysuz uykusuz.bu sabah izin aldim dr a goturduk.birseyi yok dedi.sanirim disleri ciktigi icin cani aciyor.vitamin verdi dr 35 lira ona verdim.kumbaraya bir sey atamadim bugun.yarin isten doneyim,o zaman cuzdandakilerin hepsini aticam.cuma gunlerim bos dersim yokbenim icinhafta sonu yarin basliyor ins.
babasi ameliyat olacak arkadasimiza acil sifalar diliyorum.
dublex ev almayi dusunen arkadasim bence buyuk risk ben olsam girmem oyle bir ise.yani sure cok uzun.
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve hepimize hayirli birikimler diliyorum. bu arada bugun maasima bakamadim.kismetse yarin
Kolyene bayıldımm. Nerden aldın ?bugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim
aa teşekkür ederim :) çok uygundu 5 tl flndı galiba kaptım hemen :)bir yer keşfettim çok güzel indirim karı varmış mağazanın üstelik bütün alışverişlerde yüzde on indirim oluyormuş o zaman korkuyorum kendimden bütün takıları ben alırım diye :)Kolyene bayıldımm
Gerçekten çok hoş. Güle güle kullanaa teşekkür ederim :) çok uygundu 5 tl flndı galiba kaptım hemen :)bir yer keşfettim çok güzel indirim karı varmış mağazanın üstelik bütün alışverişlerde yüzde on indirim oluyormuş o zaman korkuyorum kendimden bütün takıları ben alırım diye :)
tesekkurler canim sagolfarmasicim sen çok yaşa e mi
ben de öyle farmasi ve banu sultan ekollerim benimmm
cnm geçmiş olsun kuzucuğa
tesekkurler,kizim 13 aylikGeçmiş olsun Kaç aylık bebeğin
Allah bağışlasın diş çıkarırken benim kızımda çok huysuzlanmıştıtesekkurler,kizim 13 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?