BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yeni gelen arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum...

Dublex ev işi de ben olsam girmezdim (ki gözü karayımdır aman öderiz ne olacak diyen bir yapım var) yine de bence çok mantıksız.. Şu anki durumda bile sıkıntı yaşanıyorsa bu kredi miktarıyla çok daha zor olur, bir de 2 cocuk var zor valla

eski aptallıklarım olsa alırdım

ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı

Hem zeki, hem becerikli, hem espirili. Çok gülüyorum yazdıklarına, inan yürekten söylüyorum harika bir kadınsın farmasi
Eşim bana karşı çok bonkördür hiç düşünmeden ne istersem alır, aksi olsaydı bende senin gibi yapardım

çok teşekkür ederim samimi hislerin için canım

ama ne yapayım aşkın gözü görmeye kulağı duymaya ayağı da basmaya başlıyor bir süreden sonra beee yaaa

bugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim

Eklentiler

• 003.webp
    235,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 004.webp
    182,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 005.webp
    177 KB · Görüntüleme: 93
  • 006.webp
    190,4 KB · Görüntüleme: 93
eski aptallıklarım olsa alırdım

ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı
farmasicim sen çok yaşa e mi

banusultan konuyla alakasız ama ben senin yazdıklarını pek beğeniyorum:)
ben de öyle farmasi ve banu sultan ekollerim benimmm

cnm geçmiş olsun kuzucuğa

bugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim
güle güle kullan canım
Varyemez yi okurken hep gülümsyorum. farmasi snin derslerinde çok eğlenceli geçiyordur :)
teşekkürler canım
tipik cmylmz şov

zaten Cem'in esprilerini ben yazıyorum , dermişim

Geçmiş olsun Kaç aylık bebeğin

Gerçekten çok hoş. Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…