BİRİKİMCİ HATUNLAR

amin inş.ne güzel dua etmişsin.dillerine sağlık

inşALLAH ameliyat riski kalkar sizinde içiniz rahat eder. rabbim yardımcınız olsun ve ŞİFA versin.. dua edicem bende inşALLAH..

evet biliyorum faceme eklemiştim arkadaşlar dinlesinler diye
canım ben dursun ali Erzincanlıdan gelseydin ve de inşirah duasını da dinlemeni tavsiye ederim

Rabbim yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin AMİN

çok geçmiş olsun.inş 2 gün sonunda sağlığına kavuşur risk ortadan kalkar

miskamber telefonunu güle güle kullan canım

papatyacım melisa çayı çok uyku vermişti bana içemedim :)

Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlığına kavuştursun bir an önce..

Y yesil_zeytin_ bugün mü okunması gerek? eger yarın olursa ben alabilirim...

Kızlarrr günaydınlar nişan yorgunluğunu atlattım. Hesabımızı yaptık ve rabbim kolaylığını verdi ve şükür altından kolay kalkabildik. Bu ay arabımızın son taksidini ödedik :))) 1000lira da gün için para verdim bi elektrk faturamzla kredi kartım kaldı oda ekderste artık :)))

evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.
bana da motive olur. zaten hep bahane buluyorum.ruhum arınsın bari.

evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.
bana da motive olur. zaten hep bahane buluyorum.ruhum arınsın bari.

tamam 20. kişi sen ol ozaman :) bende annemde mesela hergün okuruz. ben şuan amcamın için 365 gün okuyacam.
annemde dedesi için ve halası için okuyor. özel günlerindede onun yerine ben okuyorum. benim özelgünlerimdede o okuyor. 365 günüm dolunca babanneme okuyacam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…