tşk ediyorum canımTelefonin hayirli olsun cnm gule gule kulln
yok asmu ben bit pazarını pek bilmem.arada bakıyorum ama satış yada alış hiç yapmadım.başkasıydı belki bilemedim
amin inş.ne güzel dua etmişsin.dillerine sağlıkRabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi temmim Bi'l -hayr....Rabbim işlerimi kolaylaştır..hayırla sonuçlandır...Bir gun daha başlıyor...Hakkımızda hayırlı olsun..Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...soyle bir dusununce nasılda hayatımızdan bir bir ansızın giden sevdiklerimiz var..sanki hiç yasamamıslar gibi oldu..hayatımızın ve hayatımızdakilerin kıymetini bilelim..
inşALLAH ameliyat riski kalkar sizinde içiniz rahat eder. rabbim yardımcınız olsun ve ŞİFA versin.. dua edicem bende inşALLAH..günaydın kızlar
dün çok yoğun ve stresli bir gündü, kayınbabam çok ağır bi ameliyat geçirdi 48 saat hayati risk varmış
bütün gün hastanedeydik, bugün işe geldim anca okudum yazdıklarınızı
dün 10 tl attım ben de kumbaraya
güne başlama duam cnm..sık sık yaparım..amin inş.ne güzel dua etmişsin.dillerine sağlık
Allah safii ismiyle şifasını verir inşgünaydın kızlar
dün çok yoğun ve stresli bir gündü, kayınbabam çok ağır bi ameliyat geçirdi 48 saat hayati risk varmış
günaydın hanımlar...
bu sene kaşe kaban, iyi bir bot almam lazım. geçen sene kayradan sezon sonunda bakmıştım. kaban 350 300 liralık şeyler 150 TL inmişti ama beden kalmadığımı için alamamıştım. bu sene bukadar para vermek istemiyorum ama tesettür biraz öyle oluyortaksitlemi alsam bir ay birikim yapmayıpmı alsam ? taksit olayını pek sevmiyorum o yüzden.
Varyemez bende dursun ali erzincanın 40yaşındasın ilahisini seviyorum. dinlemediyseniz mutlaka dinleyin :) burada videolar açılmıyor bakamadım.
@Ruya bende hiç sevmem tik taklı sesleri. bikere 2 ay ablamda kaldım eniştem yoktu hemen saatin pilini çıkardım 2 ay saat çalışmamıştı :)
SUHAN misk sen bit pazarında telefon satmamışmıydın yeni. yanlışmı hatırlıyorum. güle güle kullan
DonukPudra hiç unutmayacakmısınız sabahta 1tane içtim ve paketim bitti raporları yazacağım
günaydın kızlar
çok geçmiş olsun.inş 2 gün sonunda sağlığına kavuşur risk ortadan kalkargünaydın kızlar
olabilir..tşk ediyorummkarıştırdım ozaman canımgüle güle kullan
günaydın kızlar
yaaaa... çok da olmasın canım. normal şartlara geri dönmek istiyorum sadecemiskamber telefonunu güle güle kullan canım
papatyacım melisa çayı çok uyku vermişti bana içemedim :)
Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlığına kavuştursun bir an önce..
Y yesil_zeytin_ bugün mü okunması gerek? eger yarın olursa ben alabilirim...
hangi topic o .link verir misin bana da.canım liste yapıldı.. toplamda 20 kişi olucaz. haftada 4 tane falan okunacak. sırayla herkesin niyetine göre
hangi topic o .link verir misin bana da.
evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...i-serif-okuyoruz.761555/page-12#post-37335805
yasin okumayı alışkanlık haline getirmek lazım. çok okudukça hem hızlı okuyosun hemde ezberlemiş oluyosun. ben mesela bölük pörçük ezberlemişim. en yakın zamandada sayfa sayfa ezberlemeyi düşünüyorum.
evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.
bana da motive olur. zaten hep bahane buluyorum.ruhum arınsın bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?