slm zeytin..beğenme konusu derken.arkadaşındanmı bahsediyorsun tam anlayamadımSelam hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bugün nedense hiç tadım yok.
Bide bu beğenmelerde sorup duruyoya beğeniyormu,eminmisin,bak doğru söyle der gibi tastik ettiriyoya acayip gıcık oluyorum. Nasıl ayarlayım bilen varmı
konu sahibi farmasi onna mesaj at listeye ekler senitamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyor
tamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyor
slm zeytin..beğenme konusu derken.arkadaşındanmı bahsediyorsun tam anlayamadım
Mesela ben şimdi senin bu yorumunu beğeniyorum. Bana bidaha soruyo eminmisin diye
tamm süper bende geçen ay başladım düzenli olarak biriktirmeye kumbara buldum evde ona düzenli olarak tüm bozuklukları atıyorum ne bulursam bazen 20-30 bazen 5-10 ama muhakkak her gün atıyorum maaşımı ilk aldığımda direk gidip çeyrek alıyorum bana yetecek kadar para bırakıyorum güne girdim onu aldığımda da direk çeyrek alacağım çeyreğide kuyumcuda bıraktığım için fiyatını 3 lira falan aşağıya çekiyor baya birikti orda... paramız bereketli olsun
tamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyor
Mesela ben şimdi senin bu yorumunu beğeniyorum. Bana bidaha soruyo eminmisin diye
Bendede olmuştu o bir ara ama kendiliğinden düzeldi ben bişey yapmadımMesela ben şimdi senin bu yorumunu beğeniyorum. Bana bidaha soruyo eminmisin diye
oo ciddimisin ya...gıcık bi durum cidden..Yani bu sitede..
geçmiş olsun inşallah riski atlatırgünaydın kızlar
dün çok yoğun ve stresli bir gündü, kayınbabam çok ağır bi ameliyat geçirdi 48 saat hayati risk varmış
bütün gün hastanedeydik, bugün işe geldim anca okudum yazdıklarınızı
dün 10 tl attım ben de kumbaraya
:) hayırlı olsun canım ağız tadıyla bir evlilik nasip olsunKızlarrr günaydınlar nişan yorgunluğunu atlattım. Hesabımızı yaptık ve rabbim kolaylığını verdi ve şükür altından kolay kalkabildik. Bu ay arabımızın son taksidini ödedik :))) 1000lira da gün için para verdim bi elektrk faturamzla kredi kartım kaldı oda ekderste artık :)))
canım onun görevinin başarılı olmak olduğunu anlaması gerekiyor. hediye şöyle yapabilirsin artık yazılı oluyorsun başarılar tarzında bir şeyle. çocukların olumlu davranışları sık sık ödllendirmekte sıkıntı olabiliyor.kızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...
aynen bu çok güzel bi gelişme canım :)canım çok haklısın. ben de zaten şımarsın istemiyorum ama hani ilk olunca özel bir şey yapsam mı diye düşündüm. yoksa her yazılı sonunda birşeyu yapmaya kalksam baş edemem.
oğlumun hiperakitf olduğunu düşünürsek bu başarıla bizim için çok önemli. sınavda dikkatini toplayıp soruları okuyabilmesi ve cevaplayabilmesi mucize gibi bir şey hiperaktif çocuklar için. üstelik ilaçsız...
çok teşekkür ederiz...
kızın güle güle kullansın çok şirinler :)Kızıma internetten kıyafet almıştım kargomuz geldi şimdi :) 75 tl tuttu aldıklarım
Teşekkür ederim :)kızın güle güle kullansın çok şirinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?