BİRİKİMCİ HATUNLAR

Selam hanımlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bugün nedense hiç tadım yok.
Bide bu beğenmelerde sorup duruyoya beğeniyormu,eminmisin,bak doğru söyle der gibi tastik ettiriyoya acayip gıcık oluyorum. Nasıl ayarlayım bilen varmı

slm zeytin..beğenme konusu derken.arkadaşındanmı bahsediyorsun tam anlayamadım

tamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyor

Farmasi ilgileniyo Ayın sonunda özel mesaj atıyoruz kendisine

Bu arada Varyemez cim bu ayı ben pas geçicem galiba. bir koyup iki alıyorum bugünlerde. Sadece rutin gelen bi 400 var,onunda 200 ü bes e gidiyo. Allah verede kalan 200 e yer bulmasam. Yoksa kumbara daha boy vermedi

ooo canım sen kapmışsın zaten işi:) ben de öyle sorunca pek alakan yok birikimle sanmıştım, bence bayaa iyisin, bu site sayesinde daha da iyi olur:)

tamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyor

Her ayın son günü saat 17:00'a kadar o ay biriktirdiğimiz tüm parayı farmasi'ye özel mesaj olarak atıyoruz.

yani 31 ekim cuma günü saat 17:00'a kadar mesaj atıp 1-ekim 31 ekim arası ne biriktirdiysek onu yolluyoruz:)

Mesela ben şimdi senin bu yorumunu beğeniyorum. Bana bidaha soruyo eminmisin diye

Her zaman yapmıyor ama değil mi? Bana da arada soruyor arada sormuyor anlamadım neden?

Merhaba bayanlar :) bende ciddi şekilde birikim yapmaya karar verdim.. 1 Senede çok fazla gezip harcamama rağmen 20 bin biriktirdim... Son 2 aydır her şeye çokdikkat ediyorum kıyafet filan almayı bıraktım alırsam çeyizlik birşeyler aşırım bekarım daha. Benimde çok önceden aldığım kumbaram vardı ona bozukluk biriktirdim 160 tl oldu sonra küçük şeyler aldım 3 lü sahan seti filan almıştım esse den erkek arkadaşım görünce oda bozukluk biriktirmeye başladı artık gerçekten işe yarıyor.. Onun dışındayım büyük düşmanın kredi kartı olduğunu anladım hiçbir şekilde kullanmıyorum zor şartlar olunca kullanırım ancak gerçekten çok fazla para gidiyor 20 30 lira bişey değil alıvereyim derken gerçekten bir şey kalmıyor sonra ihtiyacım olmayan şeyleri almamaya özen gösteriyorum bu şekilde aşırı derece para birikiyor ... Ayrıca maaşımı aldıktan sonra biriktireceğim parayı ayırım geri kalanıyla ay sonuna kadar idare ediyorum param biterse ihtiyaç duyarsam kredi kartı kullanıyorum ... Amacın Allah'ın izniyle ev sahibi olmak
Kısaca özetlersek
1) kumbara
2) kredi kartına düşman olmak
3) ihtiyacın olmayan şeyleri almamak alırken 3 düşünmek
4) maaşı alınca hemen para ayırıp kalanıyla idare etmek
Sevgilerle

Kızlar herkese teşekkür ederiz. Oğlumla konuşup bu ilk olduğu ve başarılı olduğu içşn istediği birşeyi elimden geldiğince yapmaya çalışacağımı fakat her yazılı sonunda aynı şeyi beklememesi gerektiğini anlatacağım. Bakalım birşey isterse onu yapacağım.

geçmiş olsun inşallah riski atlatır

:) hayırlı olsun canım ağız tadıyla bir evlilik nasip olsun

canım onun görevinin başarılı olmak olduğunu anlaması gerekiyor. hediye şöyle yapabilirsin artık yazılı oluyorsun başarılar tarzında bir şeyle. çocukların olumlu davranışları sık sık ödllendirmekte sıkıntı olabiliyor.

aynen bu çok güzel bi gelişme canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…