BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de eskiden her yatsı namazından sonra yasin okurdum. alışkanlık olmuştu bende. ama şimdi okumuyorum artık. dua topiklerini ben de bir ziyater edeyim istiyorum.

merhaba kızlar
öğle yemeğine çıktık bir arkadaşla. ben ödedim. 22,5 tl tuttu.
elim hiç bir işe gitmiyor bu aralar. bir aralar yurtdışında ders vermek için araştırma yapıyordum. bebek meselesi olmayınca. tekrar ona mı yoğunlaşsam. iyi bir tecrübe olur benim için diye düşünüyorum.

kızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...

papatyacım fazla yüz vermeyelim bu kuzucuklara
elbette alacaklar hem zekiler hem bir dedikleri iki olmuyor bunun gayet normal olduğunu hissettirmek lazım

yoksa beklentileriyle başa çıkamayız

Anne oğul baş başa bir pastane keyfi yapabilirsiniz. onu ne kadar gururlandırdığını ve mutlu ettiğini hissettirebilirsin canım.
ki gerçekten çok mutlu olmuşsun, bunu kutlayın derim :)
maşallah oğluşuna bu arada :)

papatyacım fazla yüz vermeyelim bu kuzucuklara
elbette alacaklar hem zekiler hem bir dedikleri iki olmuyor bunun gayet normal olduğunu hissettirmek lazım

yoksa beklentileriyle başa çıkamayız
canım çok haklısın. ben de zaten şımarsın istemiyorum ama hani ilk olunca özel bir şey yapsam mı diye düşündüm. yoksa her yazılı sonunda birşeyu yapmaya kalksam baş edemem.

oğlumun hiperakitf olduğunu düşünürsek bu başarıla bizim için çok önemli. sınavda dikkatini toplayıp soruları okuyabilmesi ve cevaplayabilmesi mucize gibi bir şey hiperaktif çocuklar için. üstelik ilaçsız...
çok teşekkür ederiz...

tesekkurler canim,cok sukur bugun biraz daha iyi kizim

bence onun sevdiği yemek yada pasta gibi bişeyler hazırlayabilirsin hediyeden ziyade...

delimideli inşallah bu ev konusu hayırlısıyla iyi olur

M maviduvar1 oğlunu ben de canı gönülden kutlarım valla bravo.. Nedense küçük bir gezinti olabilir gibi geliyor bana ama çocuğum yok bilmiyorum valla nasıl davranılmalı:)

SutluKahve çok geçmiş olsun tekrardan umarım en kısa zamanda atlatır ve iyileşir.

Y yeni gelen arkadaşlar da aramıza hoşgeldi, kumbara edinmek, her ay maaş yatar yatmaz birazını ayırmak, gelir, gider hesabı yapıp dikkatli harcama yapmak gerekiyor bence...

Y yeni elbise almayıp eskileri giyecek olan arkadaşıma da buradan selam gönderiyorum..

Bugün sadece 1 ekmek alarak ve artanını kumbaraya atarak geçirmeyi düşünüyorum...

bende katılmak istiyorum arkadaşlar rica etsem biriniz bana yardımcı olurmusunuz ne yapıyoruz ?
para biriktirmeye çalışıyoruz.hoş geldin....ordan burdan kısıp kumbaraya v.s atıp ay sonundaki birikimlerimizi bildiriyoruz

bende katılmak istiyorum arkadaşlar rica etsem biriniz bana yardımcı olurmusunuz ne yapıyoruz ?

Canım ben şöyle yapıyorum.

1. Her ay altın hesabına maaşlarımızdan belli bir kısım gidiyor. 150tl
2. Arkadaşlarla aylık günümüz var 200tl
3. Kumbaram var bütün bozukluklar oraya
4.Onun dışında yine maaşlardan arta kalanlar altın hesabına (ya da dolar Euro çeyrek lira vs yapabilirsin)
5.Hiç bir şeyi israf etmemeye çalışıyorum, ihtiyacım yoksa almıyorum.

tamm süper bende geçen ay başladım düzenli olarak biriktirmeye kumbara buldum evde ona düzenli olarak tüm bozuklukları atıyorum ne bulursam bazen 20-30 bazen 5-10 ama muhakkak her gün atıyorum maaşımı ilk aldığımda direk gidip çeyrek alıyorum bana yetecek kadar para bırakıyorum güne girdim onu aldığımda da direk çeyrek alacağım çeyreğide kuyumcuda bıraktığım için fiyatını 3 lira falan aşağıya çekiyor baya birikti orda... paramız bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…