- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
cnm hosgeldin hergun 1tl atarak bile birikim yapabilirsin en basitinden :)Kizlar birikimli hatun nasil olunur.banada yardim edermsnz.bende size katilmak istiyorum.birikim nedir bilmiyor keske yapabilsem
papatyacım fazla yüz vermeyelim bu kuzucuklarakızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...
Anne oğul baş başa bir pastane keyfi yapabilirsiniz. onu ne kadar gururlandırdığını ve mutlu ettiğini hissettirebilirsin canım.kızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...
canım çok haklısın. ben de zaten şımarsın istemiyorum ama hani ilk olunca özel bir şey yapsam mı diye düşündüm. yoksa her yazılı sonunda birşeyu yapmaya kalksam baş edemem.papatyacım fazla yüz vermeyelim bu kuzucuklara
elbette alacaklar hem zekiler hem bir dedikleri iki olmuyor bunun gayet normal olduğunu hissettirmek lazım
yoksa beklentileriyle başa çıkamayız
oğlumun hiperakitf olduğunu düşünürsek bu başarıla bizim için çok önemli. sınavda dikkatini toplayıp soruları okuyabilmesi ve cevaplayabilmesi mucize gibi bir şey hiperaktif çocuklar için. üstelik ilaçsız...Anne oğul baş başa bir pastane keyfi yapabilirsiniz. onu ne kadar gururlandırdığını ve mutlu ettiğini hissettirebilirsin canım.
ki gerçekten çok mutlu olmuşsun, bunu kutlayın derim :)
maşallah oğluşuna bu arada :)
tesekkurler canim,cok sukur bugun biraz daha iyi kizimGünaydın herkese
dün kumbarama 1 tl gitti. ve spordan sonra duş alıp resmen sızdım.. bugün vücudum dökülüyor
@Ruya
ben de o saatlerin tik tak sabit seslerinden acayip rahatsız olurum. aldıgın yere gidip rica etsen?
dijital çalar saat alsanız. biz öyle aldık. her gün sabit ddiii diii diiittt çalıyorhem de cep telefonları yanımızda yatmıyoruz .
@lemide bir telefona o kadar para vermek bana göre israf.. değeri olmayan şeylere marka yüzünden fiyat şişiriyorlar
arıyor mu ,mesaj çekiyor mu, int giriyor mu yeter...
delimideli hadi iyi gezmeler. ev içinde hakkınızda hayırlısı olsun.
bebeği rahatsız olan arkadasım nick unuttum. geçmiş olsun.
M maviduvar1 benim de cıkıp kaçasım var...acayip sıkıldım.
@zytn_lmn sigara bırakma sendromları ne alemde.?
@_asmunikal_ da bugün bırakacaktı
Varyemez Allah razı olsun duan video için. Bir tuhaf oldum.
bence onun sevdiği yemek yada pasta gibi bişeyler hazırlayabilirsin hediyeden ziyade...kızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...
para biriktirmeye çalışıyoruz.hoş geldin....ordan burdan kısıp kumbaraya v.s atıp ay sonundaki birikimlerimizi bildiriyoruzbende katılmak istiyorum arkadaşlar rica etsem biriniz bana yardımcı olurmusunuz ne yapıyoruz ?
bende katılmak istiyorum arkadaşlar rica etsem biriniz bana yardımcı olurmusunuz ne yapıyoruz ?
tamm süper bende geçen ay başladım düzenli olarak biriktirmeye kumbara buldum evde ona düzenli olarak tüm bozuklukları atıyorum ne bulursam bazen 20-30 bazen 5-10 ama muhakkak her gün atıyorum maaşımı ilk aldığımda direk gidip çeyrek alıyorum bana yetecek kadar para bırakıyorum güne girdim onu aldığımda da direk çeyrek alacağım çeyreğide kuyumcuda bıraktığım için fiyatını 3 lira falan aşağıya çekiyor baya birikti orda... paramız bereketli olsunCanım ben şöyle yapıyorum.
1. Her ay altın hesabına maaşlarımızdan belli bir kısım gidiyor. 150tl
2. Arkadaşlarla aylık günümüz var 200tl
3. Kumbaram var bütün bozukluklar oraya
4.Onun dışında yine maaşlardan arta kalanlar altın hesabına (ya da dolar Euro çeyrek lira vs yapabilirsin)
5.Hiç bir şeyi israf etmemeye çalışıyorum, ihtiyacım yoksa almıyorum.
tamam benide listeye ekleyebilir misiniz lütfen? kim takip ediyorpara biriktirmeye çalışıyoruz.hoş geldin....ordan burdan kısıp kumbaraya v.s atıp ay sonundaki birikimlerimizi bildiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?