- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Gerçekten hiç hoş değil Sen kendin ısmarlıcak olsan zaten söylersin yani ne gerek var emrivakiyeBugün öğlen arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz. Aralarında yaşca benden büyük olan aaaa sen bize yemek mi ısmarlayacaksın, bizi yemeğe mi götürürsün gibi şeyler söyledi. Onun yemek parasını da ödedim. Yemeğin parasında değilim de böyle emrivaki olunca sinir oluyor insan. Bundan sonra öğlen onunla yemeğe çıkmam artık.
Gerçekten hiç hoş değil Sen kendin ısmarlıcak olsan zaten söylersin yani ne gerek var emrivakiye
Merhaba kızlar, öyle yoğunum ve öyle yorgunum ki
Bu aralar işlerim bitmek bilmiyor, öğleden sonra resmen depresyona girdim. Yazdıklarınızın hepsini okudum ama yazma fırsatım olmadı. İnşaallah daha katılımcı olabilirim
Arkadaşlar söz dinledim telefon almadım eşimi, biraz bozuldu gibi ama olsun hele bir yılda 20 bin lira biriktiren arkadaşımızı duyunca çok doğru bir karar verdiğimi düşündüm
Papatya benim okuduğum İsm-i Azam duası şöyle;
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Özellikle cuma günleri okumaya özen gösteriyorum.
Allah'ım bu dua hürmetini hepimizi affetsin, istediklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...
canm ben öğrencilerimde 100 alana minik bi hediye alıyorum. En azından alamayanlarda biraz heveslnip çalışsınşar diye. Bide onlar iyi not aldıkları zaman benim çok mutlu olduğumu hissettiriyorum. Sende çok sevindiğini anlatırsan oğluşun seni mutlu etmek için çalışacaktır.kızlar bu sene oğlum 4. sınıf gidiyor. önceki yıllarda yazılı olmuyordu hiç. bugün ilk yazılısına girdi. 96 almış. bir tane soruya cevap verememiş. bugün ona bir hediye asam yada istediği birşeyi yapsam diye düşünüyorum bir taraftan. ama ömrünce hep yazılısı olacak her seferinde bir şey bekler o zaman diye de düşünüyorum. Bu ilk olduğu için teşvik etmek amaçlı bir şey yapmalı mıyım sizce...
Yani ben içimden gelse öderim. E Bayram değil seyran değil neden yemek ısmarlayayım. Ki bu insan daha önce de dışarıdan yemek söylemiş bir kaç kere. Benden para istemişti 10 ar lira. Ve geri vermedi. 3-4 kere oldu sanırım. Elime geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Ama bugün yakalandımGerçekten hiç hoş değil Sen kendin ısmarlıcak olsan zaten söylersin yani ne gerek var emrivakiye
Tek bir dal sigarayı kar sayan insanlar da var. Yani benim işyerim de var bunlardan.M maviduvar1 Bazıları bir öğünü bile kâr sayıyo. Hatta bir bardak çayı,yada bir fincan kahveyi...
Zaten yoktu. Kartla ödemek zorunda kaldım ki bu ay kartı azaltmaya çalışıyordum.Birde böyle yaparak kar ettiklerini sanıyorlar, acımdan ölsem böyle bir arsızlık yapmam, yapanı da hiç hoş görmem
Üstelik o anda yanında yeterli para olmayabilir, çok düşüncesizce...
Yok canım ben o kadar şoka gitmedim. 3-5 çok param kaldı bu insanda. Sonra benden yüklü ikrarda da para istedi.10 lirayı vermeyene verir miyim hiç okadar parayışoktayım papatyacım,ne insanlar var yaaa
acayip sinir oluyorum bu tiplere
Kızıma internetten kıyafet almıştım kargomuz geldi şimdi :) 75 tl tuttu aldıklarım
Kızlar bügün pazara gittim
60 lira gitti ama 20 lirasını kaybettim galibaya da fazladan birine verdim.. Farketmemişim
Pazardan kalan bozuklukları da kumbaraya attım...
Teşekkür ederiz canım :)güle güle kullansın kuzucuğun
inşallah ihtiyaç sahibi birinin eline geçmiştir de başının gözünün sadakası olmuştur canım
Maşallah ne güzel birikim yapmışsın Fena gaza geldimmerhaba lemidecim iyi yapmışsın
ben kadınlar kulübünde ekonomi topiği açıp birikim yapmaya başladığımda geriye dönüp bir baktığımda 3 yılda ortalama bir araba parası biriktirmiştim 40000-50000 civarı
insan esaslı bir şekilde birikim yapmayı kafaya koyunca hediye alacak bile olsa mantıklı hareket etmeye başlıyor...
Canım ben hiç şaşırmadım. Huyunu bildiğimden. Ve kendisi erkek. Bu kişiyle ben aynı işyerindeyim. Dışarıdan odasına yemek söylüyor. Benim odama geliyor. Anında para yokmuş diyordu. Ben de veriyordum. Ama o paralar gelmedi geri. Ben gözümü açana kadar 30-40 tl gitti öyle. Sonradan istediğinde hep cevabım hazırdı. Ay bende yemeğe çıkıyorum. 20 var yanımda. Sana verirsem benim yanımda olmaz Yada yanımda yok az sonra çekeceğim gibi.papatyacım arkadaşının yaptığına diyecek daha laf bulamadım inan
Maşallah ne güzel birikim yapmışsın Fena gaza geldimİnşallah bende bu istikrarla devam ederim
kısacası asalak tipmiş işte aman uzak olsun öyleleriCanım ben hiç şaşırmadım. Huyunu bildiğimden. Ve kendisi erkek. Bu kişiyle ben aynı işyerindeyim. Dışarıdan odasına yemek söylüyor. Benim odama geliyor. Anında para yokmuş diyordu. Ben de veriyordum. Ama o paralar gelmedi geri. Ben gözümü açana kadar 30-40 tl gitti öyle. Sonradan istediğinde hep cevabım hazırdı. Ay bende yemeğe çıkıyorum. 20 var yanımda. Sana verirsem benim yanımda olmaz Yada yanımda yok az sonra çekeceğim gibi.
Ohhhh eşinden kapmışsın 100 tl yi. Adam sana para vermeyince daha zararlı çıktı.
İyi geceler :) Allah rahatlık versin...iyi geceler canlar sabaha nasipse erken kalkarım
şimdiden hayırlı cumalar , tatlı rüyalar
merhaba lemidecim iyi yapmışsın
ben kadınlar kulübünde ekonomi topiği açıp birikim yapmaya başladığımda geriye dönüp bir baktığımda 3 yılda ortalama bir araba parası biriktirmiştim 40000-50000 civarı
insan esaslı bir şekilde birikim yapmayı kafaya koyunca hediye alacak bile olsa mantıklı hareket etmeye başlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?