- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
gayet güzel olmuş canım :) inşallah başarısının devamı hep gelirminerva1988 canım bu ilk olduğu ve durumu da göz önünde tutulursa ilaçsız başarabildiği için. Zaten konuştuk. Ilk yazılın olduğu içşn dedim. Oyuncak istedi. Parasında da 30 tl lik diye anlaştık.
Teşekkür ederim
bende aynı durumdayım cnmiyi akşamlar kızlar.
yeni gelenler selamlar,hoşgeldiniz.
papatya maşallah oğluna,devamı da gelsin inşallah.
ben de bu ara harcayıp duruyorum.son yardımcı kitapları da aldık,küçüğe dergi seti derken harcamaya devam.
okuldan da para isterler,temizlik fotokopi vs diye.
doğalgaz faturası geldi 60 tl.katlanarak çoğalır artık.elektiriğin eli kulağındadır o da gelir.
bir yandan 3 tane günüm var.bu ara habire veriyorum,reklam vardı ya paraları paraları saç saç diye,ona döndüm sanki.
cok güzeller..bende bugun kızıma cok güzel cicler aldım:)Kızıma internetten kıyafet almıştım kargomuz geldi şimdi :) 75 tl tuttu aldıklarım
Teşekkürler :) iyi günlerde giysin kızında :)cok güzeller..bende bugun kızıma cok güzel cicler aldım:)
@mutlu1988 çok teşekkür ederim
Şu anda oğlan uyumaya çalışıyor. Sonrasında ben de spor yapayım diye düşünüyorum. Duş falan derken yatma saati gelir inşallah
Ism-i azam duaları varmış. Ben hiç duymamıştım. Şimdi oğlum uyurken ona okuyayım ddim. Netten açtım. Bir sürü dua var. Aklım karıştı. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi
Canım beklemek daha mantıklı sanki ama ne zamana düşer oda belli değilkızlar bir kaç güne kadar elime bi para geçecek nası değerlendirmem gerek bilmiyoru. altın mı yoksa beklemede mi kalayım. söviz çok yğksek kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?