BİRİKİMCİ HATUNLAR

gayet güzel olmuş canım :) inşallah başarısının devamı hep gelir

iyi akşamlar kızlar.
yeni gelenler selamlar,hoşgeldiniz.
papatya maşallah oğluna,devamı da gelsin inşallah.
ben de bu ara harcayıp duruyorum.son yardımcı kitapları da aldık,küçüğe dergi seti derken harcamaya devam.
okuldan da para isterler,temizlik fotokopi vs diye.
doğalgaz faturası geldi 60 tl.katlanarak çoğalır artık.elektiriğin eli kulağındadır o da gelir.
bir yandan 3 tane günüm var.bu ara habire veriyorum,reklam vardı ya paraları paraları saç saç diye,ona döndüm sanki.

bende aynı durumdayım cnm

papatya oglun icin cok sevindim masallah,basarilarin devami gelsin ins.
yeni gelen ve yilda 20 bin biriktiren arkadasa tebrikler diyorum.
ben de bugun gelirken markete ugradim,cuzdanimda kalan 8 lirayi da kumbarana attim.pzt gunum basliyor.50 de oraya gidecek.

kızlar bir kaç güne kadar elime bi para geçecek nası değerlendirmem gerek bilmiyoru. altın mı yoksa beklemede mi kalayım. söviz çok yğksek kafam karışık

@mutlu1988 çok teşekkür ederim
Şu anda oğlan uyumaya çalışıyor. Sonrasında ben de spor yapayım diye düşünüyorum. Duş falan derken yatma saati gelir inşallah
Ism-i azam duaları varmış. Ben hiç duymamıştım. Şimdi oğlum uyurken ona okuyayım ddim. Netten açtım. Bir sürü dua var. Aklım karıştı. Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

Bugün öğlen arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz. Aralarında yaşca benden büyük olan aaaa sen bize yemek mi ısmarlayacaksın, bizi yemeğe mi götürürsün gibi şeyler söyledi. Onun yemek parasını da ödedim. Yemeğin parasında değilim de böyle emrivaki olunca sinir oluyor insan. Bundan sonra öğlen onunla yemeğe çıkmam artık.

oğlan için ne okumayı düşünüyorsun ?

M maviduvar1 cım,maşallah kuzuna ..allah daim etsin başarılarını bir ömür inşallah
Bugün herkez pazardaymış anlaşılan. Burdada vardı ama ben pazara saysam 10 kez gitmemişimdir. Ama yaz gecesi yazdıklarına baktımda,uygun oluyo demek pazar. Haftaya gideyim bakayım bende. 1 lira bile kar etsem iyidir. Markete gideceğine benim kumbaraya gider

Merhaba kızlar, öyle yoğunum ve öyle yorgunum ki
Bu aralar işlerim bitmek bilmiyor, öğleden sonra resmen depresyona girdim. Yazdıklarınızın hepsini okudum ama yazma fırsatım olmadı. İnşaallah daha katılımcı olabilirim

Arkadaşlar söz dinledim telefon almadım eşimi, biraz bozuldu gibi ama olsun hele bir yılda 20 bin lira biriktiren arkadaşımızı duyunca çok doğru bir karar verdiğimi düşündüm

Papatya benim okuduğum İsm-i Azam duası şöyle;
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Özellikle cuma günleri okumaya özen gösteriyorum.
Allah'ım bu dua hürmetini hepimizi affetsin, istediklerimizi hayırlısıyla nasip etsin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…