kocaman adam ne kadar ayıp insana yemek ısmarlamak koymuyor affedersin ama salak yerine konmaya çalışılmak koyuyor. en güzelini yapıyorsunCanım ben hiç şaşırmadım. Huyunu bildiğimden. Ve kendisi erkek. Bu kişiyle ben aynı işyerindeyim. Dışarıdan odasına yemek söylüyor. Benim odama geliyor. Anında para yokmuş diyordu. Ben de veriyordum. Ama o paralar gelmedi geri. Ben gözümü açana kadar 30-40 tl gitti öyle. Sonradan istediğinde hep cevabım hazırdı. Ay bende yemeğe çıkıyorum. 20 var yanımda. Sana verirsem benim yanımda olmaz Yada yanımda yok az sonra çekeceğim gibi.
Ohhhh eşinden kapmışsın 100 tl yi. Adam sana para vermeyince daha zararlı çıktı.
günaydın hanımlar. bugün cuma çok şükür bitsin ve iyice bir dinlenmek istiyorum :)
aynen okul çok yoğun. bir havuz öldürüor beni kaslarım çok kötü hiç spor geçmişim yok. tüm haftayı ağrılarla geçirdimGunaydin canim. Bu hafta nasil gecti amlamadim ben de. Yarim gun calisiuorum sozde ama eve pert donuyorum.
Gerci cumartesi-pazar da ayri yogunluklarim var. En azindan sabah uyurum diyorum.
aynen okul çok yoğun. bir havuz öldürüor beni kaslarım çok kötü hiç spor geçmişim yok. tüm haftayı ağrılarla geçirdim
yarın yataraız en azından o da güzel :)
yazıl canım bekletme. ben tekrar kilo aldımGecen yil ben de havuza gittim. Gercekten yoruyor insani fena halde. Ben de spor salonuna yazilacagim. Ikinci donem hsvuza baslayayim diyorum.
yazıl canım bekletme. ben tekrar kilo aldımdikkat etmem gerekiyor.
inşallah ihtiyaç sahibi birinin eline geçmiştir de başının gözünün sadakası olmuştur canım
ucuz ve taze. marketlerde mümkün mü o kadar taze ,günlük sebze meyve bulmak...M maviduvar1 cım,maşallah kuzuna ..allah daim etsin başarılarını bir ömür inşallah
Bugün herkez pazardaymış anlaşılan. Burdada vardı ama ben pazara saysam 10 kez gitmemişimdir. Amayaz gecesi yazdıklarına baktımda,uygun oluyo demek pazar. Haftaya gideyim bakayım bende. 1 lira bile kar etsem iyidir. Markete gideceğine benim kumbaraya gider
sadakan olsun cnm benim,çıkacağı varmış paranın,bazen bana da oluyor böyle şeylerİnşallah canım başımızın gözümüzün sadakası olsun dedim bende zaten ama galiba düşürmedim... Annem yatalak benim ona çarşaf aldım bir yerden 10 liraydı çarşaflar.. 50 lira verdim iki tane 20 lira çevirdi geri.. Sonra başka bir çarşaf daha gösterdi istersen bundan al dedi yalnız onlar 15 tl dedi 20 lira çıkarttım adama verdim al burdan kalanını dedim. Sonra oda madem yatalak hastan var 10 lira olsun... benden olsun tamam dedi... sanırım sonradan verdiğim 20 lirayı geri vermedi ya da verdiyse de ben cüzdanıma koymadım bilmiyorum
Napalım çıkacağı varmış sağlık olsun.. Başımızın gözümüzün sadakası olsun..
Eşimde dalga geçiyor " herhalde adam sana 10 liralık çarşafı 30 a sattı " diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?