BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çevremizde öğlen bir yemek ısmarlamayı kar sayan küçük beyinli kendini Zeki sanan çok insan var ne yazıkki... Mümkün olduğunca uzak durun artık M maviduvar1 hanım... Günümüzde gerçek dostluk kalmadı .. Bu şekilde emri vaki yapması da tam bir yüzsüzlük. Alman usulü iyidir

kocaman adam ne kadar ayıp insana yemek ısmarlamak koymuyor affedersin ama salak yerine konmaya çalışılmak koyuyor. en güzelini yapıyorsun

günaydın hanımlar. bugün cuma çok şükür bitsin ve iyice bir dinlenmek istiyorum :)

Gunaydin canim. Bu hafta nasil gecti amlamadim ben de. Yarim gun calisiuorum sozde ama eve pert donuyorum.

Gerci cumartesi-pazar da ayri yogunluklarim var. En azindan sabah uyurum diyorum.

Gunaydin canim. Bu hafta nasil gecti amlamadim ben de. Yarim gun calisiuorum sozde ama eve pert donuyorum.

Gerci cumartesi-pazar da ayri yogunluklarim var. En azindan sabah uyurum diyorum.
aynen okul çok yoğun. bir havuz öldürüor beni kaslarım çok kötü hiç spor geçmişim yok. tüm haftayı ağrılarla geçirdim

yarın yataraız en azından o da güzel :)

aynen okul çok yoğun. bir havuz öldürüor beni kaslarım çok kötü hiç spor geçmişim yok. tüm haftayı ağrılarla geçirdim

yarın yataraız en azından o da güzel :)

Gecen yil ben de havuza gittim. Gercekten yoruyor insani fena halde. Ben de spor salonuna yazilacagim. Ikinci donem hsvuza baslayayim diyorum.

Gecen yil ben de havuza gittim. Gercekten yoruyor insani fena halde. Ben de spor salonuna yazilacagim. Ikinci donem hsvuza baslayayim diyorum.
yazıl canım bekletme. ben tekrar kilo aldım dikkat etmem gerekiyor.

Günaydın kızlar herkese selamlar,

Dün kumbaraya para attım ama yazmayı unuttum sanırım 5 ya da 6ydı yalan olmasın:=) Umarım herkes iyidir, hatırladıklarımla başlayım:)

pazardan alınanlar hayırlı olsun ekonomik pazarlar iyi gerçekten ama bizim burda market daha iyi pazar pahalı bayaa

Papatya bence de böylelerinden uzak durmak lazım, ben borcum olunca bile çok çekiniyorum yük oluyor üzerime garip gerçekten..

delimideli nerdesin naptınız misafirleri :)

inşallah ihtiyaç sahibi birinin eline geçmiştir de başının gözünün sadakası olmuştur canım

İnşallah canım başımızın gözümüzün sadakası olsun dedim bende zaten ama galiba düşürmedim... Annem yatalak benim ona çarşaf aldım bir yerden 10 liraydı çarşaflar.. 50 lira verdim iki tane 20 lira çevirdi geri.. Sonra başka bir çarşaf daha gösterdi istersen bundan al dedi yalnız onlar 15 tl dedi 20 lira çıkarttım adama verdim al burdan kalanını dedim. Sonra oda madem yatalak hastan var 10 lira olsun... benden olsun tamam dedi... sanırım sonradan verdiğim 20 lirayı geri vermedi ya da verdiyse de ben cüzdanıma koymadım bilmiyorum

Napalım çıkacağı varmış sağlık olsun.. Başımızın gözümüzün sadakası olsun..

Eşimde dalga geçiyor " herhalde adam sana 10 liralık çarşafı 30 a sattı " diye

ucuz ve taze. marketlerde mümkün mü o kadar taze ,günlük sebze meyve bulmak...

sadakan olsun cnm benim,çıkacağı varmış paranın,bazen bana da oluyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…