- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
anneciğine çook geçmiş olsun arkadaşım.İnşallah canım başımızın gözümüzün sadakası olsun dedim bende zaten ama galiba düşürmedim... Annem yatalak benim ona çarşaf aldım bir yerden 10 liraydı çarşaflar.. 50 lira verdim iki tane 20 lira çevirdi geri.. Sonra başka bir çarşaf daha gösterdi istersen bundan al dedi yalnız onlar 15 tl dedi 20 lira çıkarttım adama verdim al burdan kalanını dedim. Sonra oda madem yatalak hastan var 10 lira olsun... benden olsun tamam dedi... sanırım sonradan verdiğim 20 lirayı geri vermedi ya da verdiyse de ben cüzdanıma koymadım bilmiyorum
Napalım çıkacağı varmış sağlık olsun.. Başımızın gözümüzün sadakası olsun..
Eşimde dalga geçiyor " herhalde adam sana 10 liralık çarşafı 30 a sattı " diye
aynen. burda bir kız var her öğlen gelir odama, hadi kahve söylesene hadi double çay söylesene.M maviduvar1 Bazıları bir öğünü bile kâr sayıyo. Hatta bir bardak çayı,yada bir fincan kahveyi...
sadakan olsun cnm benim,çıkacağı varmış paranın,bazen bana da oluyor böyle şeyler
anneciğine çook geçmiş olsun arkadaşım.
Rüyacım teyzeye Rabbim acil şifalar versin
Teşekkür ederim Farmasicim ..
14 yıl oldu hiç konuşamıyor ve 2 yıldır da yatalak durumda sağ tarafı hiç tutmuyor.. Rabbimden ümit kesilmez tabi ama doktorlar düzelmez artık diyor.. inşallah rabbim sağlık sıhhat versin bu mübarek cuma hatrına tüm hastalara..
dediğin gibi Rabbimin rahmet ve merhametinden ümit kesilmez anneciğinin hakkında en hayırlısını versin
geçen bu yılları ve çektiklerini kefaret etsin günahlarına AMİN
Ruya çok geçmiş olsun canım annene. Rabbim şifa versin inşallah.
Herkes ne güzel dualar yazmış. Hepsine âmin inşallah.
Benim annem dindar bir kadındır. Babam ben çocukken oruç tutmaz namaz kılmaz hayya annemler dalga geçerdi.
Annem elinden geldiğince bize birşeyler öğretti. Kur'an kursuna yoları. Namaz kılmayı öğrendim. Uzun yıllarda ara vermden kıldım. Sonra bıraktım. Sonra tekrar bsşkagım. Şimdi çok şükür Allah kabul ederse kılmaya özen gösteriyorum.
Babam da değişti namaza başladı hacca gitti. Şimdi dinine annemden daga çok bağlıdır. Neyse çok yazdım.
Ben cuma günü yapılması gerekenler çektiğiniz esmalar gibi şeyleri hiç bilmiyorum. Ama yapmayı çok istiyorum. Bana azıcık anlatabilir misiniz neler yapıyorsunuz. Yani dini vecibe olarak sadece nama kılıyorum ama ben başka şeylerde yapmak istiyorum.
teşekkür ederim canım.Amin inşallah Papatyacım sağol
Ben cuma günleri Peygamber efendimize 100 salavat getiririm..
" peygamber (s.a.v) efendimiz buyuruyorki ; gunde 100 defa salavat-i serife okuyana ALLAH TEALA alninin ortasina "MUNAFIK DEGILSIN GAVUR DEGILSIN CENNETLIKSIN "diye yazdiriyor.INSANIN GUNDE 100 DEFA SALAVAT-I SERIFE GETIRMESI EHLI CENNET OLDUGUNUN ALAMETIDIR. "
"Cuma günü yüz defa Salâvat getirenin seksen yıllık hatalarını Allah (c.c.) affeder."
Günaydınlar ,Hayırlı Cumalar.
Ruya ,annene Rabbim yardımcı olsun. Günahlarının kefareti saysın. Bakana da yardım etsin merhamet versin.
Dün bende öğle arası lise arkadasımla görüstüm. Hayat öyle bir sınav ki nasıl ne olacagını bilemiyoruz. 2 yıl önce abisi kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi. Kaç ay komada yattı. Şuan zeka yaşı 8 yaşındaki bir çocuk gibiymiş. yeni yeni yürümeyi öğretiyorlar. hem fizik tedavilerde. altı bağlı,gece sondalı. Bazen o kadar zor ki dayanmak ,bakmak ölse daha mi olurdu diye düşünüyorum sonra tövbe ediyorum dedi. Allahın bize imtihanı da bu diye.. ve deli kuvveti gibi istediği yapılmayınca boğazlarına yapışıp tırnaklarıyla yoluyormuş... Tüm gece uyuyamadım düşünmekten.. O arakadasımla her bulustugumda abisinin saglıklı halde gördüğüm zamanı aklıma geliyor.
Herşey insanlar için. Hayırlı ömürler nasip eylesin Rabbim.
Semaya açılan ellerimizi yüreklerimizi ferahlatsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?