BİRİKİMCİ HATUNLAR

Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını.
amin amin amin.. diyorum..

Hayırlı cumalar kızlar Allah bütün dualarınızı kabul etsin...

Dun giremedim cok yogun bir gündü gündüz ayrı aksam ayrı misafirim vardı... Dun kumbarama bir şey atamadım derken aksam gelen görümcem çıkarıp bana 100 tl verdi bende şaşırdım. Niye şimdi bu diye dogum gunün için gelirim gelemem sen kendine istedıgın bişey alırsın dedi. Bende 50 tl şini kumbaraya attım...50 tl söyle bugun kuaföre gidip dip boya falan yaptırcam....

Bu arada yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz....

Allah şifa versin canım cok zor sana da kolaylık versin bu da senin dünyadaki sınavın dıye düşün Allah bu sınavı layıkıyla geçmenı kolaylaştırsın anne baba hakkı ödenmez bu dünyada belki zaman zaman zor dönemler geçirirsin ama öbür dünyadaki mükafatı cok büyük Allah sana dayanma gücü anneciğine ve babacıgında şifalar versin....

Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını.
amin amin amin.. diyorum..

Sağol canım

Amin inşallah areser

Herkesin bir sınavı var buda bizim sınavımız. Rabbim yüz akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah. Sağolasın

hayirli cumalar kizlar.bugun dersim yok evdeyim.kizimi uyuttum simdi,biraz kitap okurum birseyler yerim sonra da.ara ara da burayabakarim. kumbaraya aksam esim gelince bozukluk aticam ins.

ruya gecmis olsun anne babana Allah avil sifalar,sana da sabirlar versin ins. cok zor. Ama Allah hicbirimizi hayirsiz evlat yapmasin.ana babamiza sahip cikmayi nasip etsin.

mrb kızlr.doktora giitim bugün tahlililerim vs. vardı yaklaşık 600 tl oraya gitti.rabbim sağlık versin gerisi mühim değil.yemek yedik dışarda oraya bi 50 gitti.650 ile kapatırız inş günü...

Ruya geçmiş olsun
E eysaih hoşgeldin canım sende
areser git kuaföre misler gibi şımart kendini biraz..benimde boya geldi haftaya gidebilirim sanırım

kızlar bir kaç güne kadar elime bi para geçecek nası değerlendirmem gerek bilmiyoru. altın mı yoksa beklemede mi kalayım. söviz çok yğksek kafam karışık
bence altın al şu an sabit gidiyor yükselecek aniden ve eğer hemen bozdurmayacak yatırım yapacaksan altın almak en mantıklısı ama düzgün saklayacak yerin varsa

kızlar para biriktirmeyi alışkanlık haline getirince valla öyle bir birikiyor ki ben yaklaşık iki ayda 78 çeyrek biriktirdim maaşımla ve elime geçen paralarla kumbarayada her gün düzenli para atıyorum onunlada bireysel emeklilik yaptırmayı ya da bankaların b tipi likit fonunu kullanmayı düşünüyorum araştırmadım henüz tamm olarak...şu an ödemem gereken bir kaç borcum var elden ödeme öyle banka falan değil onların da vadesini uzun tutacağım birikim yapmaya özen gösterceğim alış veriş yapmamaya çalışıyorum ama tabi genede olmuyor müsrifim biraz ama zamanla alırken düşünmeyi öğreneceğim :) şimdiye kadar biriktirmediğim için çok ama çokk pişmanım 2 ayda ne kadar çok para biriktirdiğimi görünce sinir krizi geçiriyorum resmen eğer aklım başıma gelmeseydi alış veriş çılgınlığım devam edecekti yanii damlata damlata göl yapan kadınlara hayranım artık bende sizden olacağımm sevgilerimle yeni birikimci

kalemero maşallah diyorum da 78 çeyrek 150den 11.700 yapar, maaşının maşallahı var bence:)

selam kızlar.
sigarayı bırakma 2. günüm. gün içinde hiç aklıma gelmio. çünkü gün içinde içmezdim.. ama akşam 9 gibi çok canım çekiyor.

500 TL lik güne girdim.. normalde 500 köşeye atıyordum. bi bahaneyle atmamazlık yapmayayım diye gün işi çok iyi oldu. 6 kişi girdik. iş yerinden arkadaşlar skıntı yok :)

Daha once bırakma deneyimi olan biri olarak ve seansta aldığım bilgilere göre nikotın vücuttan 3 gunde çıkarmış yani 3 gun sonunda canının nikotin istediğinden değil alışkanlık oldugundan içmek istermişsin alışkanlıklarda bilimsel olarak 21 gunde geçermiş canım bize öyle demişlerse seansta 3 gunu atlat sonrada 21 gun alışkanlığından bırakacaksın.... Yani alışacaksın bu arada ben 9 ay sonra tekrar başladım....gunde 2-3 tane ama keşke o da olmasa....

Merhaba kızlar
Ruya çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
Bugün pazara gittim 35 tl. Sonra yemek yedim 5 tl. Oğlana dün söz verdiğin oyuncağı aldım. 30 tl. Zaten öyle anlaşmıştık. Şimdi dışarıya çıkacağız. Uzun zamandır dışarıda yemek yemiyorduk. Çok pahalı olmayan biryere gideriz.

Hoşgeldin canım aramıza bende bundan once hiç düşünmeden alışveriş yapardım şimdi kucuk birikimlerde bile bişeylerin olduğunu gördüm burda sende bunu göreceksin artık alışveriş yaparken daha dikkatlı harcamalar yapıyorum....tekrar aramıza hoş geldin....

bence altın al şu an sabit gidiyor yükselecek aniden ve eğer hemen bozdurmayacak yatırım yapacaksan altın almak en mantıklısı ama düzgün saklayacak yerin varsa
somut almam evde saklayamam. kafam karışık :S teşekkür ederim

Ruya çok geçmiş olsun annene babana Allah sabır versin

iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…