- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını.Amin inşallah canım...
Yatana / hasta olana da zor bakana da zor.. Derler ya hasta mısın hasta mı bakıyorsun diye , hakikatten öyle..
Ben tek çocuğum , annem felçli yataklak , babamsa 2 yıldır gırtlak kanseri.. Çok şükür tüm gırtlağı alındı metastaz falan da yapmadı ama yine de ikisi de bebek gibiler.. Pskolojik olarak inanılmaz güçlü olmak gerekiyor.. Ayrıca inancını da yitirmemek lazım.. Zaman zaman zor olmadı desem yalan olur ama yine de çok şükür bu hallerine.. Binlerce şükür rabbime ki bana dayanma gücü ve hakikatten bana destek ve yardımcı olan bir eş verdi..
Hastaya bakmak cidden zor iş arkadaşının abisine de rabbim tez zamanda şifa versinn.. Umarım çabucak düzelir.. Bunlar birer imtihan rabbim hem hasta olanı hem de ona bakanı sınıyor bence..
Amin inşallah canım...
Yatana / hasta olana da zor bakana da zor.. Derler ya hasta mısın hasta mı bakıyorsun diye , hakikatten öyle..
Ben tek çocuğum , annem felçli yataklak , babamsa 2 yıldır gırtlak kanseri.. Çok şükür tüm gırtlağı alındı metastaz falan da yapmadı ama yine de ikisi de bebek gibiler.. Pskolojik olarak inanılmaz güçlü olmak gerekiyor.. Ayrıca inancını da yitirmemek lazım.. Zaman zaman zor olmadı desem yalan olur ama yine de çok şükür bu hallerine.. Binlerce şükür rabbime ki bana dayanma gücü ve hakikatten bana destek ve yardımcı olan bir eş verdi..
Hastaya bakmak cidden zor iş arkadaşının abisine de rabbim tez zamanda şifa versinn.. Umarım çabucak düzelir.. Bunlar birer imtihan rabbim hem hasta olanı hem de ona bakanı sınıyor bence..
Tüylerim diken diken okudum yazdıklarını.
amin amin amin.. diyorum..
Allah şifa versin canım cok zor sana da kolaylık versin bu da senin dünyadaki sınavın dıye düşün Allah bu sınavı layıkıyla geçmenı kolaylaştırsın anne baba hakkı ödenmez bu dünyada belki zaman zaman zor dönemler geçirirsin ama öbür dünyadaki mükafatı cok büyük Allah sana dayanma gücü anneciğine ve babacıgında şifalar versin....
bence altın al şu an sabit gidiyor yükselecek aniden ve eğer hemen bozdurmayacak yatırım yapacaksan altın almak en mantıklısı ama düzgün saklayacak yerin varsakızlar bir kaç güne kadar elime bi para geçecek nası değerlendirmem gerek bilmiyoru. altın mı yoksa beklemede mi kalayım. söviz çok yğksek kafam karışık
selam kızlar.
sigarayı bırakma 2. günüm. gün içinde hiç aklıma gelmio. çünkü gün içinde içmezdim.. ama akşam 9 gibi çok canım çekiyor.
500 TL lik güne girdim.. normalde 500 köşeye atıyordum. bi bahaneyle atmamazlık yapmayayım diye gün işi çok iyi oldu. 6 kişi girdik. iş yerinden arkadaşlar skıntı yok :)
kızlar para biriktirmeyi alışkanlık haline getirince valla öyle bir birikiyor ki ben yaklaşık iki ayda 78 çeyrek biriktirdim maaşımlave elime geçen paralarla kumbarayada her gün düzenli para atıyorum onunlada bireysel emeklilik yaptırmayı ya da bankaların b tipi likit fonunu kullanmayı düşünüyorum araştırmadım henüz tamm olarak...şu an ödemem gereken bir kaç borcum var elden ödeme öyle banka falan değil onların da vadesini uzun tutacağım birikim yapmaya özen gösterceğim alış veriş yapmamaya çalışıyorum ama tabi genede olmuyor müsrifim biraz ama zamanla alırken düşünmeyi öğreneceğim :) şimdiye kadar biriktirmediğim için çok ama çokk pişmanım 2 ayda ne kadar çok para biriktirdiğimi görünce sinir krizi geçiriyorum resmen eğer aklım başıma gelmeseydi alış veriş çılgınlığım devam edecekti yanii damlata damlata göl yapan kadınlara hayranım artık bende sizden olacağımm sevgilerimle yeni birikimci
somut almam evde saklayamam. kafam karışık :S teşekkür ederimbence altın al şu an sabit gidiyor yükselecek aniden ve eğer hemen bozdurmayacak yatırım yapacaksan altın almak en mantıklısı ama düzgün saklayacak yerin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?