BİRİKİMCİ HATUNLAR

amin cnm,çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,sen de çok hayırlı evlatsın arkadaşım,ALLAH senden de razı olsun

amin cnm,ALLAH ım sağlığımızı elimizden almasın,hastalara acil şifa versin
Çok teşekkür ederim kızlar;bana hoşgeldin diyenlere,samimi karşılayanlara
hoşgeldin arkadaşım

merhaba kızlar
burada da şimşekler çakıyor,insanın mışıl mışıl uyuyası geliyor

Merhaba kızlar
Bugün 100 tl çekmiştik. Yanımda da 10 tl vardı. Pazar market dışarıda yemek derken 90 tl gitti. 6.40 tl de kumbaraya attım. Oğlana Flo'dan 60 tl ye Bot aldık. Onu karttan geçirdik.
oğlun güle güle giysin :)

Benim evde kullandığım bir terliğim var. Parmak ucunda kocaman bir delik vardı. Yenisini alıp atacakdım. Bugün eve geldim terliği giydim ama artık delik değildi. Hatta eskisinden daha sağlandı. Evdeki bayan dikmiş. Benim hiç aklıma gelmeZdi dikmek. Ekonomi yapmak böyle birşey herhalde

papatyacım bu "beğeni" evdeki bayana gitsin valla bravo:) botunuz da hayırlı olsun:)

minerva güle güle kullan aldıklarını

Merhaba kızlar
Bugün 100 tl çekmiştik. Yanımda da 10 tl vardı. Pazar market dışarıda yemek derken 90 tl gitti. 6.40 tl de kumbaraya attım. Oğlana Flo'dan 60 tl ye Bot aldık. Onu karttan geçirdik.
kuzucuk güle güle giysin botlarını

papatyacım bu "beğeni" evdeki bayana gitsin valla bravo:) botunuz da hayırlı olsun:)

minerva güle güle kullan aldıklarını
Kadın çok ekonomik ve parasal anlamda çok sıkıntı çekmiş birisi. Haftanın 5 günü bana geliyor. Hafta sonu 2 gün de temizliğe gidiyor. Ev aldı ve kızını üniversite de okutuyor. Ona baktıkça bazen kendimden utanıyorum.

kuzucuk güle güle giysin botlarını
Teşekkür ederiz canım.

@rüya cım allah anne ve babana şifa versin,çektiklerini günahlarına kefaret eylesin inşallah. Allah senden ve eşinden razı olsun,herkez vicdan,merhamet sahibi değil bu zamanda
K kalemero o ne canım yaa,iki ayda hemde...bir yılda neler olurmuş demek. Maşallah
@_asminukal_nasıl sevindim!banada çok zor geliyordu,ama şimdi aklıma geliyo gelmesine ama hiiçç etkili değil inanki. Az dayan,duacınım

Merhaba hanımlar,
Maşaallah dalga dalga genişliyoruz, yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Gündüz yazdıklarınıza baktım, hastası olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
herşeyin başı sağlık, olmazsa dünyaların olsa ne fayda...
"Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi"

Kızlar kumbaralarımız da ki paraları bütünleme yöntemi buldum. Mağazalar bayıla bayıla alıyor. Bugün kızımın bazı ihtiyaçlarını aldık, küsuratlarını bozukluklarla verdim kasiyer varsa hepsini alabilirim dedi, bankalar vermiyormuş bana yaradı bu işÇocukların ihtiyaçları bitmiyor, daha mont ve bot alınması lazım, peşin parayla alıyorum taksit yapmamak için. Benimde bot almam lazım ama hiç elim gitmiyor, para daha sıcak tutuyor

Yarın başka işim çıkmazsa kuyumcuya gidip yarım altın yapacağım, 100 tl de gün parası verdim. Bakalım sırada ne var

Kizlar okuya okuya bi hal oldum amma yazmissiniz :)
ruyacim gecmis ilsun anne babana rabbm yardim etsin ikinizede
yeni arkadaslar hosgeldi
yeni esya alanlar giysi flan gule gule eskitsinler
yesam misafirleri hallettik ardindab kaynanamlara ciktik bugun aksam7de eltime geldik balik yedik amcanlarla
eknek kola sigara cikolaya 18,50masraf oldu yoldayken yengenin evinin anahtau bizdeydi oyle haber verdiler bzede
koy de cnn cok skkndi zTn indigim iyi oldu
kimseye muhtac etmesin allah bi toplu ignesi kadar bu kadr diim siz anlayin anlatsam aglicam
su anda eltmdeyiz karagul izliyorz ailecek amcalar biz faln
daha eve gecmedk
b
ozledim sizleri :)

Kizlar bi karar daha vardik esimin amcasinin esiyle nisanda giydigim kiyafetiyle kinadaa da giycdm cok buyuk nisan olmadigi icin giy dedi cok agir ve guzel bi kiyafet gercektwn eve geciyiruz resmi eklerim
Gomlekle sala vercegn paraya dipiyesini daha agur alirsin ustunede kazak alirsin kendine dedi mantikli geldi oyle yapcm

Rüya hayırlı evlatmış sın, annene babana acil şifalar

Banu evet elim sürçmüş geçen gün çoğunluk almamaktan yana yazacaktım

bakalım yarın yada öbüe gün bir daha görüşeceğiz ev sahibi ile, hayırlısı artık

Kızlaaar selam :) bugün arkadaşlarla dışarda buluştuk 10 lira oraya gitti. Bide bizim ehliyet sınavı ertelenmiş 25ine 100lirada sınav giriş belgesi için verdim ama bunda geçersem 300liradan kurtulacam inşallah :)) yarın merkeze gitcez orda ne kadr harcarız allah bilir:))

Kizlar isteme ve nisanda bunu giydim aile arasi oldu teyzemler vardi kimse yoktu bi dayim 2yengem amcamkar vardi bzden onlardanda ailesi abisi ablalari vardi sadece banada yengenin dediklerimantikli geldi sizin fikirleriniz nelrr

Ruya Allah kolaylık ve şifa versin, çok zordur hasta bakmak bilirim

ruya gecmis olsun anne babana Allah avil sifalar,sana da sabirlar versin ins. cok zor. Ama Allah hicbirimizi hayirsiz evlat yapmasin.ana babamiza sahip cikmayi nasip etsin.

Ruya çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

Ruya çok geçmiş olsun annene babana Allah sabır versin

amin cnm,çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,sen de çok hayırlı evlatsın arkadaşım,ALLAH senden de razı olsun

@rüya cım allah anne ve babana şifa versin,çektiklerini günahlarına kefaret eylesin inşallah. Allah senden ve eşinden razı olsun,herkez vicdan,merhamet sahibi değil bu zamanda

ruyacim gecmis ilsun anne babana rabbm yardim etsin ikinizede

Rüya hayırlı evlatmış sın, annene babana acil şifalar

Amin inşallah kızlar çok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…