- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
amin cnm,çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,sen de çok hayırlı evlatsın arkadaşım,ALLAH senden de razı olsunTeşekkür ederim Farmasicim ..
14 yıl oldu hiç konuşamıyor ve 2 yıldır da yatalak durumda sağ tarafı hiç tutmuyor.. Rabbimden ümit kesilmez tabi ama doktorlar düzelmez artık diyor.. inşallah rabbim sağlık sıhhat versin bu mübarek cuma hatrına tüm hastalara..
amin cnm,ALLAH ım sağlığımızı elimizden almasın,hastalara acil şifa versinGünaydınlar ,Hayırlı Cumalar.
Ruya ,annene Rabbim yardımcı olsun. Günahlarının kefareti saysın. Bakana da yardım etsin merhamet versin.
Dün bende öğle arası lise arkadasımla görüstüm. Hayat öyle bir sınav ki nasıl ne olacagını bilemiyoruz. 2 yıl önce abisi kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi. Kaç ay komada yattı. Şuan zeka yaşı 8 yaşındaki bir çocuk gibiymiş. yeni yeni yürümeyi öğretiyorlar. hem fizik tedavilerde. altı bağlı,gece sondalı. Bazen o kadar zor ki dayanmak ,bakmak ölse daha mi olurdu diye düşünüyorum sonra tövbe ediyorum dedi. Allahın bize imtihanı da bu diye.. ve deli kuvveti gibi istediği yapılmayınca boğazlarına yapışıp tırnaklarıyla yoluyormuş... Tüm gece uyuyamadım düşünmekten.. O arakadasımla her bulustugumda abisinin saglıklı halde gördüğüm zamanı aklıma geliyor.
Herşey insanlar için. Hayırlı ömürler nasip eylesin Rabbim.
Semaya açılan ellerimizi yüreklerimizi ferahlatsın ..
hoşgeldin arkadaşımÇok teşekkür ederim kızlar;bana hoşgeldin diyenlere,samimi karşılayanlara
selam hanımlar. bimden kavanoz ve saklama kabı aldım bugün
teşekkür derim canım :)güle güle kullan canım
oğlun güle güle giysin :)Merhaba kızlar
Bugün 100 tl çekmiştik. Yanımda da 10 tl vardı. Pazar market dışarıda yemek derken 90 tl gitti. 6.40 tl de kumbaraya attım. Oğlana Flo'dan 60 tl ye Bot aldık. Onu karttan geçirdik.
Benim evde kullandığım bir terliğim var. Parmak ucunda kocaman bir delik vardı. Yenisini alıp atacakdım. Bugün eve geldim terliği giydim ama artık delik değildi. Hatta eskisinden daha sağlandı. Evdeki bayan dikmiş. Benim hiç aklıma gelmeZdi dikmek. Ekonomi yapmak böyle birşey herhalde
kuzucuk güle güle giysin botlarınıMerhaba kızlar
Bugün 100 tl çekmiştik. Yanımda da 10 tl vardı. Pazar market dışarıda yemek derken 90 tl gitti. 6.40 tl de kumbaraya attım. Oğlana Flo'dan 60 tl ye Bot aldık. Onu karttan geçirdik.
Kadın çok ekonomik ve parasal anlamda çok sıkıntı çekmiş birisi. Haftanın 5 günü bana geliyor. Hafta sonu 2 gün de temizliğe gidiyor. Ev aldı ve kızını üniversite de okutuyor. Ona baktıkça bazen kendimden utanıyorum.papatyacım bu "beğeni" evdeki bayana gitsin valla bravo:) botunuz da hayırlı olsun:)
minerva güle güle kullan aldıklarını
Teşekkür ederiz canım.kuzucuk güle güle giysin botlarını
Ruya Allah kolaylık ve şifa versin, çok zordur hasta bakmak bilirim
ruya gecmis olsun anne babana Allah avil sifalar,sana da sabirlar versin ins. cok zor. Ama Allah hicbirimizi hayirsiz evlat yapmasin.ana babamiza sahip cikmayi nasip etsin.
Ruya geçmiş olsun
Ruya çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.
amin cnm,çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin,sen de çok hayırlı evlatsın arkadaşım,ALLAH senden de razı olsun
@rüya cım allah anne ve babana şifa versin,çektiklerini günahlarına kefaret eylesin inşallah. Allah senden ve eşinden razı olsun,herkez vicdan,merhamet sahibi değil bu zamanda
ruyacim gecmis ilsun anne babana rabbm yardim etsin ikinizede
Rüya hayırlı evlatmış sın, annene babana acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?