BİRİKİMCİ HATUNLAR

Valla tebriklerrr ne guzel varmı böyle işlerle uğrasan kadın artık bi de yardımcı yani baskası olsa aman ne dikcem yenisi alsın Der cok taktir ettim kadını.....

Canım gayet guzel ne gerek var 2-3 saatlik bişey için varmış ben cok acıyorum abiyeye verilen paraya dolap bekliyor onun yerine başka bir ihtiyacını alırsın...

Kızlar bende bugun uzun süredir yıktık olan tulumun yerine yeni alacaktım bekliyordum elime para geçince alırım diye... Baktım sadece camın açılan kanadının olduğu bölüm yıktık gerisi sapasaglam ve üstelik camımı geçiyor genişliği bende onu çıkarttım terziye verdim 3 tl ye kestirdim yırtık olan bölümü yeni tül almaktan kurtuldum....

Aynen cnm brnde oyle dediginde cok mantkli

Valla tebriklerrr ne guzel varmı böyle işlerle uğrasan kadın artık bi de yardımcı yani baskası olsa aman ne dikcem yenisi alsın Der cok taktir ettim kadını.....
Sağolsun iyi bi kadın. Ama dediğin gibi düşünmese düşünmez. Aman yenisini alsın Der.
Gerçekten kendisi takdire şayan nir kadın. 4 yıldır evimde. Hiç oturmaz sürekli didinir durur.
Rabbim nazarlardan korusun

Günaydınlar
ah cumartesileri çalışmak olmasa!!

M maviduvar1 ,bayanı çok takdir ettim.. Helal parayı ve israfı çok iyi bilen biri. Şimdi insanlar o kadar güvenilmez ki ,Allah yardımcısı olsun. Dürüstlük ve bu tavırlar en büyük erdem.

Dün benden de kumbaraya 2 tl gitti.
1 haftada 1,5 kg vermişim bir sevindim bir sevindim.. bugün salona koşa koşa giderim artık bu gazla

süpersin pudra :) inşallah devamı da gelir

günaydın herkese.
eskiler,yeniler,okuyup katılmak isteyenler,uzaktan bakıp gidenler,size de günaydın.
rüya allah yardımcınız olsun güzelim.rabbimin verdiği her dert başa tac.
papatya yardımcını takdir ettim ben de diğer kızlar gibi,allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın hepimizi.
donukpudra gitsin kilocuklar kısa zamanda,ne kadar kaldı vereceğin.
biz de veriyoruz kızlarla bakalım,benim 2 kilo sonra bitecek hayırlısıyla.sonrası sporla sıkılaşma ve form koruma olacak.

Günaydınlarrr

Eşimin sınav görevi vardı sabahtan gitti, ben de ister istemez onunla uyandım.
Akşama düğün var, yarın da kaynım askere gidecek kayınvalidemdeyiz.
Haftaya işler yoğunluğunu arttırarak devam edecek.

Ben de spor merkeziyle konuştum dün, pazartesi başlayacağım bir aksilik olmazsa. Haftanın her günü kullanabilirmişim. Eşim de başka bir spor salonuna yazılacak. Bu yıl bizim form tutma yılımız olacak inşallah.

banusultan hedefim 15 kg... vermişken tam vereyim istiyorum.3 ay içinde mümkün bir kg dediler spor salonundan.
tabii yediklerime de dikkat etmeyelim. fakat herşeyi yasaklamayacağım. çünkü bundan önceki diyetimde ayda 1 tatlı yiyiyordum mesela. sonra bir yerde patlama noktası oldu verdiğimden fazlasını aldım 2 senede.
sonra zaten düğün evlilik yayılmacasında iyice boşladım..

bir geri dönüşüm hikayesi yapacagım artık.. canım çikolata istese az da olsa yiyeceğim. sonucta bunlar ömür boyu hayatımızda olcak.. hep üniversitede düzensiz beslenmekten oldu bunlar aah ahh . bir arkadasımın dediği gibi ölümlü dünya herseyden yemek lazım ama azar azar. belki ölünce diğer tarafta bunlardan yok mahrum mu kalalım yani.. sonra üzülürsen aaa keske fani dünyada yeseymişim diye demişti. hadi cennette meyveler var ya çikolata yoksa, iskender yoksa !! hele cehenneme düşersen ne yicen -- kazık !! o yüzden ye ama az ye
aklıma hep bu geliyor şimdi. dün çikolata istedi canım bir ısırık aldım mesela.
kasmadan halletcem. yoksa beyin depolama komutu veriyor. bu yasaklı stok yapayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…