- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Tesekkur ederun cnm evet rengi cok guzldelimideli bence olabilir. Hiç de fena değil. Rengi de çok güzelmiş.
Benim evde kullandığım bir terliğim var. Parmak ucunda kocaman bir delik vardı. Yenisini alıp atacakdım. Bugün eve geldim terliği giydim ama artık delik değildi. Hatta eskisinden daha sağlandı. Evdeki bayan dikmiş. Benim hiç aklıma gelmeZdi dikmek. Ekonomi yapmak böyle birşey herhalde
Aynen cnm brnde oyle dediginde cok mantkliValla tebriklerrr ne guzel varmı böyle işlerle uğrasan kadın artık bi de yardımcı yani baskası olsa aman ne dikcem yenisi alsın Der cok taktir ettim kadını.....
Canım gayet guzel ne gerek var 2-3 saatlik bişey için varmış ben cok acıyorum abiyeye verilen paraya dolap bekliyor onun yerine başka bir ihtiyacını alırsın...
Sağolsun iyi bi kadın. Ama dediğin gibi düşünmese düşünmez. Aman yenisini alsın Der.Valla tebriklerrr ne guzel varmı böyle işlerle uğrasan kadın artık bi de yardımcı yani baskası olsa aman ne dikcem yenisi alsın Der cok taktir ettim kadını.....
süpersin pudra :) inşallah devamı da gelirGünaydınlar
ah cumartesileri çalışmak olmasa!!
M maviduvar1 ,bayanı çok takdir ettim.. Helal parayı ve israfı çok iyi bilen biri. Şimdi insanlar o kadar güvenilmez ki ,Allah yardımcısı olsun. Dürüstlük ve bu tavırlar en büyük erdem.
Dün benden de kumbaraya 2 tl gitti.
1 haftada 1,5 kg vermişim bir sevindim bir sevindim.. bugün salona koşa koşa giderim artık bu gazla
kolay gelsinn:)günaydın kızlar
şu cumartesi çalışmayı çıkaranın ben
sağol da oyle zor geliyor kı cumartesılerı ıse gelmek, napıcaz mecbuuur :)kolay gelsinn:)
inşallahsüpersin pudra :) inşallah devamı da gelir
al benden de o kadar .. hele bir bayanın cumartesisi mutlaka olmalıgünaydın kızlar
şu cumartesi çalışmayı çıkaranın ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?