banusultan hedefim 15 kg... vermişken tam vereyim istiyorum.3 ay içinde mümkün bir kg dediler spor salonundan.
tabii yediklerime de dikkat etmeyelim. fakat herşeyi yasaklamayacağım. çünkü bundan önceki diyetimde ayda 1 tatlı yiyiyordum mesela. sonra bir yerde patlama noktası oldu verdiğimden fazlasını aldım 2 senede.
sonra zaten düğün evlilik yayılmacasında iyice boşladım..
bir geri dönüşüm hikayesi yapacagım artık.. canım çikolata istese az da olsa yiyeceğim. sonucta bunlar ömür boyu hayatımızda olcak.. hep üniversitede düzensiz beslenmekten oldu bunlar aah ahh .bir arkadasımın dediği gibi ölümlü dünya herseyden yemek lazım ama azar azar. belki ölünce diğer tarafta bunlardan yok mahrum mu kalalım yani.. sonra üzülürsen aaa keske fani dünyada yeseymişim diye demişti. hadi cennette meyveler var ya çikolata yoksa, iskender yoksa !! hele cehenneme düşersen ne yicen -- kazık !! o yüzden ye ama az ye
aklıma hep bu geliyor şimdi. dün çikolata istedi canım bir ısırık aldım mesela.
kasmadan halletcem. yoksa beyin depolama komutu veriyor. bu yasaklı stok yapayım diye.
canımcım herşeyden ye az ye metoduyla verdim fazlalıklarımı 3 senedir de almıyorum alamıyorum :)
Günaydın kızlar
banusultan DonukPudra evet yardımcım iyi bi bayandır. Yatak örtümün bir yeri yırtılmıştı. Hafta sonu dikeyim diyordum. Az önce onu da bulamadım. Demek ki bayan dünü dikiş günü ilan etmiş. Uzun yıllaryanımdan ayırmayı düşünmüyorum. Allah izin verirse. Tabi o gitmek isterse bilemem.
Bugün gitmediğim ayakkabıları kaldırıp çizmeleri indireceğim. Allahım o kadar çoklar ki... Belki kıtlık falan olursa diye depolamışım....
Çok şükür Allah iyi insanla karşılaştırdı. Nazar değmesin inşallah. 4 yıldır bizimle. Evimizin her türlü işini yapıyor. Ben evimi ve çocuğumu ona emanet ediyorum. Ben izne ayrıldığımda ya da farklı sebeblerden ( hastalık ölüm) dolayı bize gelmediği zamanlarda bile parasını tam ödüyorum. Bi kızı var üniversiteye giden kullanmadığım herşeyi ona veriyorum. O da bize çok iyi bakıyor. Aslında herşey karşılıklı iui niyet.Gerçekten yardımcının iyisini bulmak da zor. Arkadaşlarımdan biliyorum, bakıcı ve yardımcı işlerinde güven-suistimal maalesef çok oluyor. Ben de ilerde çocuk sahibi olursam eğer şöyle kalıcı birini istiyorum. Şimdilik ihtiyacım hiç yok.
kolay gelsin canımGünaydın kızlar. Birazdan merkeze gitcez gelinlik için. Kendime sınır koydum sadece english home gircem bide pilates lastiği alacam :) harcamalarımızı yazarım size :)
sçokk saoll :) canm sadece maaş değil gün sırası bendeydi 3.300 ordan aldım maaş üstüne eklendi vs... toparladım işte bankada her ay biriken bir param vardı 900 tl de o hepsini birleştirdim çeyrek yaptım para durunca harcanıp gidiyor 30-40 derken... bundan sonra her maaşımdan alacağım inşallah 200 çeyrek yapmak amacım ocak-şubata kadarkalemero maşallah diyorum da 78 çeyrek 150den 11.700 yapar, maaşının maşallahı var bence:)
merhaba canm hoşbuldukk :) aynen valla o paraları ben biriktirmeseydim 2 ayda 78 çeyrek yemiş olacaktım demekki şimdiye kadar kaç 78 çeyrek yedimmHoşgeldin canım aramıza bende bundan once hiç düşünmeden alışveriş yapardım şimdi kucuk birikimlerde bile bişeylerin olduğunu gördüm burda sende bunu göreceksin artık alışveriş yaparken daha dikkatlı harcamalar yapıyorum....tekrar aramıza hoş geldin....
canm ben şöyle yapıyorum güvendiğim bildiğim bir kuyumcu var orda biriktiriyorum benmde bir küçük defterim var oraya not ediyorum gününü ne kadar aldığımı vs... bu şekilde yapabilirsinsomut almam evde saklayamam. kafam karışık :S teşekkür ederim
günaydınn istikrarlı ol kurtull sigaradan paket taşıma akşam bir tane keyif sigarası iç :) bişey olmaz ama tasarruf için gerçekten bırak yazzık günah ona verilen paraya.... süper güne girmen en azından toplu geçecek para eline mecburiyet olması daha iyi bende girdim ayda 250 liraya ama sennki gibi büyük bi gün bende arıyorum arkadaşlara soracağımselam kızlar.
sigarayı bırakma 2. günüm. gün içinde hiç aklıma gelmio. çünkü gün içinde içmezdim.. ama akşam 9 gibi çok canım çekiyor.
500 TL lik güne girdim.. normalde 500 köşeye atıyordum. bi bahaneyle atmamazlık yapmayayım diye gün işi çok iyi oldu. 6 kişi girdik. iş yerinden arkadaşlar skıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?