BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bizde biran once alsinlar die dua ediyoruz en azindan bilndk yer ve rahatlik olur korku flan olmaz burasi 4.kat korkuyorm dun korkudan uyuyamadim 3e kadar korkudan bazen korku basiyor oyle en azindan yengemis flan orda birinci katts oturcam

Canım ben şunu anlayamadım. Neden dede bu kadar sizin ailenin içinde. Yani anne değil baba değil. Dede bu... Teeee çocuk tedavisine kadar bu kadar sizin içinizde olması bana tuhaf geldi. Yani tüm torunları için durum aynı mı?

Bu ay kredi kartını 2500 de sınırlamak istiyorduk. Şimdi 2100 oldu bile. Eşim arabanın bakımını yaptırmaya gitti. Taksit yaptıracak. Bir arkadaşım bir üst unvana geçti. Ona çiçek yollamam lazım paArtesi. Arabaya da bir depo daha benzin alırız. Yani evdeki hesap çarşıya uymayacak gibi duruyor.

Cnm annen bisi bilmez hep kiyde gecmistir hayati cevreden ilan bitenle anlmaz pek
k.pederim sagir oda aybi omru hep koylerde gecmis tirunlarina k.pederimn cocuklarina hep o babalik yapmis halile okutmasi ise sokmasi evlendirmesi vs o yuzden sirf bize degl digerlerinede oyle ev resii dededir yani k.pederden hayir olmayica kaynanamda oyle malesef

Selam herkeze ..@delimideli bir laf vardır,varsa tırnağın kaşın derler,kimseye güvenme kuzum sen,otur kalk Allah'a dua et,hayırlı kapılar açsın,hanene bereket,eşine ve sanada sağlık sıhhat iste Rabb'inden .gerisi boş canım yaa.

Sago cnm aynen rabbimdenbaska kimseye guvenmiyorum zaten

Bizde biran once alsinlar die dua ediyoruz en azindan bilndk yer ve rahatlik olur korku flan olmaz burasi 4.kat korkuyorm dun korkudan uyuyamadim 3e kadar korkudan bazen korku basiyor oyle en azindan yengemis flan orda birinci katts oturcam

Canim cocuk meselesini niye dert ediyosun. Bence daha var. Doktora gittin mi hic ? Ne tedavisi olucan?

Canim cocuk meselesini niye dert ediyosun. Bence daha var. Doktora gittin mi hic ? Ne tedavisi olucan?
Cnm o kadr cok doktora gittikki esimde problrm gozuktu ama ne tam olarak su an aklmda degl sprmle ilgiliydi
ama galiba bende de az birsz adet duznsizligi var bakalim bnde ne var daha doktora gtmedim
artk cocuk meselesini takmiyorz akisina birakiyoruz bir senedir hic hayatimizda oyle bi plan yokmus gibi davraniyoruz
tedavi derken tup bebek merkezinde genel bi muane olup neyr karar verilcekse o olcak ya asilama ya tup bebek
acele degil aslinda ihmal etmemek ici. Demstm ama artk esimde bekleyelim diyor

Hımmm anladım canım. Ama yine de bana tuhaf geldi. Bu kadar aile içine girmesi Dede'nin.
Tabi bu biraz da ailenin geleneği ile ilgili. Eşimin babası üvey. Bizim düğünümüzü eşimin öz dedesi yaptı. Eşya altın vs herşeyde dedesi muhatap oldu babamla. Allah razı olsun. Ama düğünden sonra hiç bize karışmadı yada biz onunla hiç aile meselemizi konuşmadık. Bir Dede'nin taaaa çocuk tedavisine kadar karışması bana değişik geldi açıkcası

Evet bi nevi aile gelenegi cnm

delimideli harfleri yutuyorsun ya bazen 2 kez okumaya calısıyorum bir de alt alta aynı konunun devamı gibi takibi zor oluyor şahsen benim için

çocuk konusuna gelince de bu senin aile içini kapsar. aile de sen + eşin demek... teee dedeye dek kime ne münahasebet canım ! Af edersin de herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor. Ayrıca başkaları sorar da sorar millet soruyor diye yüksünme. Mesafeli cevabını ver.Bir daha soran da olmaz. Milletin ağzı torba değil büzemiyorsun ama hoş değil yani.
Ben bir kere birine cevabımı yapıştırdım şimdi eşimin tarafından kimse bana sormaz. Kv'dem de dahil. Eşime sorarlarsa da onların bileceği iş. Benim yatak odam kimseyi dertlemez sonuçta.

Tedavi için de iyice bir araştırın Burda ne konular okuyoruz nice olmaz denilen kişiler evlat sahibi oldu. Acele etme..Dert etme,dua et.

Canim cevabin icin tesekkur ederim dikkat etmeye calisicam
cocuk meselesininden once ailenin bilmesi gereken bazi zor durumlarimiz vardi hatirlamak istemeyecegimiz o vesileyle ogrendiler ailenin destegi lazimdi yani o sebepten ve tedaviyi karisilicak maddi guc ailesinde var malesef tabiki dua ediyoruz cocugumuzun olmamamsi bize su anda sknti degil zaten amaclari bilezikler o sebepten ziyan olmasin biz destek olalim diye

merhaba hoşgeldin... bende yeni birikimcilerdenim kendimi şöyle dizginliyorum alışveriş yaparken hemen almıyorum bi bırakıyorum bir iki tur daha atıyorum o sırada unutmuş oluyorum ya da evde var olanları düşünüyorum o zaman hevesim geçiyor... kumbara yap küçük küçük birikir her gün gün sonunda kalan tüm bozuklukları at bir bakıyorsun ayda 200 e yakın para birikmiş oluyor... sonra yanında fazla para biriktirme dışarda çok harcama kredi kartını unut ve maaşını alınca yetercek kadar para ayır geirsini bir kenarda biriktir sonra alışkanlık haline geliyor mesela ben şimdi bir şey alacağım zaman bu 2 çeyrek parası diyorum içimden hemen vaz geçiyorum almaktan :)

Belki kendiliginden olur bu arada ya. Dert etme sakin kendine. Bitkisel seyler dene. Cok ciddi bir sorun yokmus heralde. Bak bu sitede bitkisel ilaclarla ugrasan cok kadin var. Adet duzensizligi icin civanpercemi kullaniyorum ben :)

Ya ben kafama bisey almayi koyunca onu almazsam uyuyamiyorum mesela. Bi de devamli biseylere ihtiyacim var gibi hissediyorum. Simdi dolabimi kurcaladim gercekten ihtiyacm olan seyleri yazdim. Siniri asmicam. :)

Ceyrek aliyodum ben de 2 yil once 150den aliyodum arada cok dustu cok moralim bozuldu simdi yine anca o seviyelere geldi. Ben araba alicam. Bozmak isticem dolar biriktiriyim dedim. Bu ara yukseliyor zaten..

çok güzel bir yaklaşım,hepsinden ye,az az ye,ben de demin koca bir biscolatayı devirmek üzereydim,vaz geçtim

cnm maşallah bakıcına

Günaydın kızlar. Birazdan merkeze gitcez gelinlik için. Kendime sınır koydum sadece english home gircem bide pilates lastiği alacam :) harcamalarımızı yazarım size :)
hayırlı olsun şimdiden arkadaşım

cnm azıcık aşım,kaygısız başım de,boşver,zaten her ailede şu ayrımcılık olayı olmazsa olmaz,o konuya hiiiç girmiyim,eşimin ailesinin yaptıkları geliyor aklıma,sen de boşver,takarsak yine kendimize oluyor
çocuk olayında da inşallah RABBİM tedaviye gerek kaldırmadan nasip eder

merhaba kızlar,ev işini bitirdim,bebişi uyuttum,geldim
herkese güzel hafta sonları

Aynen kendimize yapiyoruz boswerdim aynen oyle cnm azicik asim kaygisiz basim herzamn dusuncemiz budur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…