BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
oy anneler işte ya :)

kızlaaaaaaar acil bi şey sorcam,tecrübeli anneler
ben bugün bebişe sebze çorbası yapmıştım,1 kase kadar kaldı
yarın ısıtıp yedirsem olur mu

teşekkürler canım. :)
yesa evi ne kadar istediğini görüyorum inşallah sizede nasip olur

Evet canım benim çünkü kiraya giden para çöpe gitmiş gibi geliyor ve kaç yıldır veriyoruz (yani daha yeni evliyiz ama kaç yıldır bekar evime ne kiralar ödedim), üzerine biraz daha koyup kredi ödesek diyorum ama tabii bayaa bi peşinat lazım, eşim ne kadar az kredi o kadar iyi diyor haklı olarak... Bakalım artık her ay düzenli biriktirirsek bizimde evimiz olur belki:=)

Papatya kesinlikle katılıyorum şu an her şey çok pahalı... Araba zaten kendi başına masraf.. Onun dışında temel ihtiyaçlar bile o kadar çok tutuyor ki

poetic valla ben anne değilim ama 1 günlükten bir şey olur mu ya deneyimli kızlar yazsın bakalım ben de çok merak ettim valla

kızlaaaaaaar acil bi şey sorcam,tecrübeli anneler
ben bugün bebişe sebze çorbası yapmıştım,1 kase kadar kaldı
yarın ısıtıp yedirsem olur mu
Benim kızım 10 aylık..ben 7 aydan itibaren sebze çorbası veriyorum..kalanı benmari usulü ısıtıyorum..suyu kaynatıp bir kapa dokuyorum..corbayıda kaseye koyup bu kaynar suyun içine oturtup 20 dakika koyman yeterli..zaten ılınıyor hemen...bu usulün daha sağlıklı olduğunu biliyorum bebeklerde..ben böyle yapıyorum..

Iyi geceler bayanlar yogun bir hafta sonu geçirdim Cumartesi cocukların kursu ödevler , aksama yatıya misafir sabah kahvaltı başka arkadaşlarda geldi cok yoğundum bugun bakkal sonrası cocukların getirdiği 3,5 tl yi o karışıklıkta atı verdim kenara. geçmişi okuyamadım cok yorgunum kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah...

Merhaba kızlar
Bugün nasıl geçti anlamadım. Reglim de yaklaşıyor. Ondan mıdır nedir biraz sinirlerim bozuk. Bazı aylar böyle oluyorum. Normalde başka belirti vermez.
Oğluma da kızdım biraz. Indan da canım şıkkın
Aman neyse iyi geceler herkese

bugün yapılmış olanı yarın da ısıtıp versen bir şey olmaz canım :)
saol cnm,çalışan anne olmak çok zor

ayyy ben de bi gergin oluyorum cnm,varayoğa sinrleniyorum,kendimi ben bile çekemiyorum

Aynenn bende bi bu ay gunüm gecti evde patlıyacak bir bomba gibi dolanıyorum bi olsamda bende rahatlasam evdekilerde....

Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
Tost makinem fakir ( paket ceyx almistum ultra super cikti)
Blendrda fakirdi onu bn bozdum yerine annmlrr tefal aldilar d.gnu hhedyesi sup44

Tost makinem fakir ( paket ceyx almistum ultra super cikti)
Blendrda fakirdi onu bn bozdum yerine annmlrr tefal aldilar d.gnu hhedyesi sup44
Arzum nasıldır? Dün fakiri gördüm bi yerde ama alsam mı karar veremedim ataştırayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…