- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
oy anneler işte ya :)Ben geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
teşekkürler canım. :)
yesa evi ne kadar istediğini görüyorum inşallah sizede nasip olur
Benim kızım 10 aylık..ben 7 aydan itibaren sebze çorbası veriyorum..kalanı benmari usulü ısıtıyorum..suyu kaynatıp bir kapa dokuyorum..corbayıda kaseye koyup bu kaynar suyun içine oturtup 20 dakika koyman yeterli..zaten ılınıyor hemen...bu usulün daha sağlıklı olduğunu biliyorum bebeklerde..ben böyle yapıyorum..kızlaaaaaaar acil bi şey sorcam,tecrübeli anneler
ben bugün bebişe sebze çorbası yapmıştım,1 kase kadar kaldı
yarın ısıtıp yedirsem olur mu
bugün yapılmış olanı yarın da ısıtıp versen bir şey olmaz canım :)kızlaaaaaaar acil bi şey sorcam,tecrübeli anneler
ben bugün bebişe sebze çorbası yapmıştım,1 kase kadar kaldı
yarın ısıtıp yedirsem olur mu
saol cnm,çalışan anne olmak çok zorbugün yapılmış olanı yarın da ısıtıp versen bir şey olmaz canım :)
ayyy ben de bi gergin oluyorum cnm,varayoğa sinrleniyorum,kendimi ben bile çekemiyorumMerhaba kızlar
Bugün nasıl geçti anlamadım. Reglim de yaklaşıyor. Ondan mıdır nedir biraz sinirlerim bozuk. Bazı aylar böyle oluyorum. Normalde başka belirti vermez.
Oğluma da kızdım biraz. Indan da canım şıkkın
Aman neyse iyi geceler herkese
canım uyanık mısın bir şey sormak istiyorum da ? sanırım öğretmendin onunla alakalı?bugün yapılmış olanı yarın da ısıtıp versen bir şey olmaz canım :)
Merhaba kızlar
Bugün nasıl geçti anlamadım. Reglim de yaklaşıyor. Ondan mıdır nedir biraz sinirlerim bozuk. Bazı aylar böyle oluyorum. Normalde başka belirti vermez.
Oğluma da kızdım biraz. Indan da canım şıkkın
Aman neyse iyi geceler herkese
Tost makinem fakir ( paket ceyx almistum ultra super cikti)Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
Arzum nasıldır? Dün fakiri gördüm bi yerde ama alsam mı karar veremedim ataştırayım istedimTost makinem fakir ( paket ceyx almistum ultra super cikti)
Blendrda fakirdi onu bn bozdum yerine annmlrr tefal aldilar d.gnu hhedyesi sup44
Arzum nasıldır? Dün fakiri gördüm bi yerde ama alsam mı karar veremedim ataştırayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?