BİRİKİMCİ HATUNLAR

coook tesekkur ederim kizlar mutluluguma ortak oldugunuz icinAllah isteyen herkese nasip etsin ins. biz herseyi esimle ikimiz yaptik.nisan dugun vs.hic destek almadik.bu sebeple de ev isi benim icin coj onemli.bir an once oturmak istitordum icine,nasip olursa yaza ins. yani kendi kendine cabalamak gercekten zor,bazen cok bunaliyor insan.Allah hepimize yardim etsin
 
M maviduvar1 çok teşekkürler amin.
babanları takdir ettim doğrusu.komşuluk güzel de herşey zamanında ve kararında olursa.oğlun konusunda haklısın taviz verme bencede.
 
joeyfun sağol canım. Benim ailem gerçekten çok tutumlulardır. Bugün annem diyor ki oradaki buradaki altını parayı hesapladık 75 bin çıktı. Üstüne kredi çekip ev alalım diyor. Dedim bu yaştan sonra bırakın krediyi. Hesaplamışlar zaten diğer evlerin kirası karşılıyormuş krediyi. Sürekli elerine geçeni altın yaparlar. Döviz alırlar ve onu unuturlar.
Ben bu aileden nasıl böyle çıktım anlamadım.
 
Kızlar dün 35lira pilates lastiği ve top için verdim. 65lira çeyizim için havlu aldım. 35 lira yemeğe verdik. 80 lira market alışverişim içim gitti. Uzun süre markete gitmem zaten :) 50lirada yakıt için harcadık. Ama bu hafta başka harcayacağmz bişe kalmadı :))
 
Gercekten tutumlularmis papatyacim mukemmel valla bizde bole olasbilsek keske :)
Keşke ama olamıyoruz işte. Onların zamanı ile bizimki bir değil ki. Eskiden fatura internet mazot vs masrafı mı vardı?
Şimdi bizim harcadığımız paranın haddi hesabı yok.
Ben geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
Maşallah anneciğine ....


M maviduvar1 maşallah canım eğer kiralar karşılıyosa ve kendilerini sıkıntıya sokmucaklarsa ev almaları mantıklı bencede.
math27 annen ne güzel düşünmüş
Sıkıntı olmayacağını söylüyor annem. Ben de sıkıntı çekmelerini istemem ama şu anda oturdukları ev kötü durumda. Tadilata ihtiyacı var. Onun yerine sıfır ev alıp oturmaları daha mantıklı bence.
 
papatyacım kredi çekmeden ev alabiliyorlarsa alsınlar babanlar

yoksa kredi işin tadını tuzunu bereketini kaçırıyor bence

ve de onlara gelsin kocaman alkışlar
 
mathcim annene de sevgilerimi yolluyorum
 
Teşekkür ederim :) annem sana çeyrek alacam dese düşünürdüm göndersem mi diye:))
 
papatyacım kredi çekmeden ev alabiliyorlarsa alsınlar babanlar

yoksa kredi işin tadını tuzunu bereketini kaçırıyor bence

ve de onlara gelsin kocaman alkışlar
Canım onu da söyledim. Ama zor gibi görünüyor. Hatta ben de buradan öğrendiğim içşn kredi bereketsiz oluyor çekmeyin dedim. Başka türlü zor dedi.
delimideli yesa hayat şimdi gerçekten şehirlerde çok zor. Köylerde yaşamak daha kolay.
Bn 15 yıllık evliyim. Oğlum Doğan'a kadar yani 5. Yılımızı bitirene kadar her kış eşime ve bana birer kazak pantolon alırdım. Ihtiyacımız varsa Bot çizme. Sonradan o alışveriş çılgınlığına biz de kapıldık. Çizme çanta uyumu, evde perde halı vs uyumu. Derken aldık da aldık. Şimdi bi mağazaya gittiğimizde 3-5 parça ile çıkıyoruz. Ama akıllandım artık. Almıyorum almayacağım.
Oğlumun pijamalarının paçaları kısalmış biraz. Ama bir süre almayacağım. Basılsa yorganın içinde. Yada önceki yıllarda fazlaca eşohman Yada ve evde giymesi için üst alırdım. Bu sene almayacağım. Zaten bu evde her hafta çamaşır yıkanıyor. Hazırları bi giysin.
Geçenlerde bşr yerde çok güzel pijamalar gördüm kendim için. Eskiden olsa yapışırdım. Ama almadım. Şu anda aktif olarak kullandığım 4 takım pijamam var. Ne gerek var 5. Ye. Aklım hala onda ama almayacağım.
Geçte olsa öğrendim artık bazı şeyleri.
 
en güzeli canım ne olur ne olmaz çok büyük sorumluluk başkasının çocuğu
 
hoşgeldin cnm,ALLAH sağ salim kucağına almanı nasip etsin,iyi birikimler

çok güzel cnm,ben de bayılıyorum böyle tutumlu insanlara
demin markete girdik,110 tl verip çıktık,bakıyorum sonra bi sürü gereksiz şey almışız yine

Ben geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
maşallah anneciğine cnm
 
teşekkürler canım. :)
yesa evi ne kadar istediğini görüyorum inşallah sizede nasip olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…