Keşke ama olamıyoruz işte. Onların zamanı ile bizimki bir değil ki. Eskiden fatura internet mazot vs masrafı mı vardı?Gercekten tutumlularmis papatyacim mukemmel valla bizde bole olasbilsek keske :)
Maşallah anneciğine ....Ben geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
Sıkıntı olmayacağını söylüyor annem. Ben de sıkıntı çekmelerini istemem ama şu anda oturdukları ev kötü durumda. Tadilata ihtiyacı var. Onun yerine sıfır ev alıp oturmaları daha mantıklı bence.M maviduvar1 maşallah canım eğer kiralar karşılıyosa ve kendilerini sıkıntıya sokmucaklarsa ev almaları mantıklı bencede.
math27 annen ne güzel düşünmüş
Teşekkür ederim :) annem sana çeyrek alacam dese düşünürdüm göndersem mi diye:))Keşke ama olamıyoruz işte. Onların zamanı ile bizimki bir değil ki. Eskiden fatura internet mazot vs masrafı mı vardı?
Şimdi bizim harcadığımız paranın haddi hesabı yok.
Maşallah anneciğine ....
Sıkıntı olmayacağını söylüyor annem. Ben de sıkıntı çekmelerini istemem ama şu anda oturdukları ev kötü durumda. Tadilata ihtiyacı var. Onun yerine sıfır ev alıp oturmaları daha mantıklı bence.
Canım onu da söyledim. Ama zor gibi görünüyor. Hatta ben de buradan öğrendiğim içşn kredi bereketsiz oluyor çekmeyin dedim. Başka türlü zor dedi.papatyacım kredi çekmeden ev alabiliyorlarsa alsınlar babanlar
yoksa kredi işin tadını tuzunu bereketini kaçırıyor bence
ve de onlara gelsin kocaman alkışlar
en güzeli canım ne olur ne olmaz çok büyük sorumluluk başkasının çocuğuiyi pazarlar kızlar.
mutlu gözünüz aydın,hayırlısıyla geçer 10 ay,hep mutlu olun yeni evinizde inşallah.
minerva ne güzel hala olmuşsun,senin de gözün aydın.sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun yeğenin inşallah canım.
papatya ben de buraya taşındığımda yazmıştım canım.bizim apartmanda değil 9,gece 11 de bile çocuklar çat kapı oynamaya geldik diyorlardı.ben hiç kabul etmedim,baştan neye uğradığımı şaşırdım zaten.
önce çocuklara müsait değiliz gelemezsiniz dedim,sonra komşularımı bir arada toplandığı ilk gün uyardım.
bana annesiz çocuk gelemez,ben de göndermem diye.garipsediler ama alıştılar.kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam doğrusu.
hoşgeldin cnm,ALLAH sağ salim kucağına almanı nasip etsin,iyi birikimlermerhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
3,5 yıllık evliyim,kasiyer olarak çalışıyorum,şuan 24 haftalık hamileyim suyumda azalma olduğu için riskli bir hamilelik yaşıyorum o yüzden 2 gündür raporlu evdeyim doğum iznine kadar raporluyum.sizden görerek kumbara yapmıştım,biraz bozukluk attım,artık hergün attığımı buraya yazıp sizinle birlikte biriktirmek istiyorum.benim maaş 1000 civarı,eşimde aynı mağaza zincirinin başka şubesinde şef olarak çalışıyor,onun maaşı da 1200 civarı 2 ay normal 1 ay çift maaş alıyor o da kesintilerle 1900 gibi birşey oluyor,ikimizede her ay personel kartımıza alışveriş için para yatıyor bana 55,eşime 85,tabi artık bana yatmayacak,evimiz kira 420 ödüyoruz,365 kredimiz var 200 civarı faturalar,kredi kartları 2000 civarı taksitler falan derken,doğum sonrası da çalışamayacağım sanırım çünkü yaşadığımız ilde ne annemler ne kayınvalidemler var bebeğime bakacak.seneye Allah kısmet ederse babamlar bize ev alacak kendi maaşımızla almamız zor gözüküyor,benimde tek istediğim biriktirebildiğim kadar biriktirmek bakalım.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin.uzun yazdım kusura bakmayın ama kendimi tanıtayım dedim baştan
bugün kumbaraya 6,75 attım
çok güzel cnm,ben de bayılıyorum böyle tutumlu insanlarajoeyfun sağol canım. Benim ailem gerçekten çok tutumlulardır. Bugün annem diyor ki oradaki buradaki altını parayı hesapladık 75 bin çıktı. Üstüne kredi çekip ev alalım diyor. Dedim bu yaştan sonra bırakın krediyi. Hesaplamışlar zaten diğer evlerin kirası karşılıyormuş krediyi. Sürekli elerine geçeni altın yaparlar. Döviz alırlar ve onu unuturlar.
Ben bu aileden nasıl böyle çıktım anlamadım.
maşallah anneciğine cnmBen geçen sene 500 lira atıyodum bi kenara. Anneme de her ay soruyodum ihtiyacın var mı diye. Annemde 150 lira istiyodu her ay:) onla bana çeyrek almış hep:)) canım annem ya:)
teşekkürler canım. :)math şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
@Mutlu valla ev için en az senin kadar sevinmişimdir:) Şimdiden güle güle oturun..
delimideli canım hoş geldin tekrardan, bence de çok kafana takma boşver dediklerini "hı hı tamam tamam" de geç :) bebek olayı da inşallah olur dert etmeyin:)
@hala olan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza abimlerinde olur inşallah bebeği
M maviduvar1 "hayır" dedikten sonra asla dönmeyen annelere hayranım ben:) zilin pilini çıkartmak bence de mantıklı olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?