BİRİKİMCİ HATUNLAR

Basucu ilk defa duydum yağlı kağıdı gerçekten süpermis yıkanması zor geldiğinden tost makinesini nadir kullanıyorum.
Mathcim benim blender setim arçelik büyük mor olandan 3,5 yıldır sıkıntı yasamadim. Benimki de çelik üçlü ve makinede yıkanıyor

blebder braun. çok memnunum.
tost makinam da korkmaz, tencere setinin yanında hediye vermişlerdi, ama gayet güzel çıktı.
kızlar yaz başında elektrikli ızgara almıştım, olmayan arkadaşlar hemen edinmeli bence bir tane.
harika patates,biber, patlıcan, mantar,et, tavuk, balık ızgara yapıyor. onu aldığımdan beri hiç kızartma yapmadım.
karnıyarık patlıcanlarını bile közleyip yapıyorum. izmir köftenin patatesini köftesini...
hele bir hamsi ızgara yapıyor harika, üstelik kokuda diğer yöntemlere göre çok az.

[QUOTEkamera, post: 37387970, member: 509901"]Çok geçmiş olsun[/QUOTE]
Sağol canım

ah arkadaşım ben sırf bu yüzden kışlardan nefret eder oldum. 15 güne bir öksürük tıksırık.
cuma sabah sağlıklı bir şekilde bıraktım akşam kreşten bir aldım nefes alamayacak derecede öksürük.
benim oğlanda zaten çok yorulunca filan öksürük tutar. o günde jimnastik yapmışlar çok yorulmuş üstelikte teri sırtında soğumuş
cumartesi gün boyu onunla ilgilendik. havluyu ısıtıp ısıtıp sırtına koyduk
keçiboynuzu kürü, adaçayı, hatmi çiçeği dönüşümlü içirdik.
uyuyunca da bir kurusoğanı kesip başucuna koyduk.
sabaha öksürüğü geçti...

Çok geçmiş olsun canım sizede Sırf bu hastalık yüzünden göndermek istemiyorum kreşe Ama şimdi ikiz bebeklerim olcak Kızımla ilgilenemem diye mecburen yolluyorum Birde doğal yollarla geçmiyor hep antibiyotik kullanıyoruz biz Ateşi çok yükseliyo

bu yıl ilk senesiyse çok normal aslında hastalanması.
böyle böyle bağışıklığı güçlenecek, ne kadar çok mikropla karşılaşırsa vücudu o kadar çok mikrobu tanıyacak...
kızın kaç yaşında?

İlaçsız geçse hastalığı bu kadar takılmam dediğin gibi bağışıklığıda güçleniyor bir taraftan.4 yaşında kızım

İlaçsız geçse hastalığı bu kadar takılmam dediğin gibi bağışıklığıda güçleniyor bir taraftan.4 yaşında kızım
4 yaş kreş için uygun bir yaş.
vicdan yapma kreşe gönderdiğin için. orası ona daha iyi geliyordur.
en azından hastalandığında evinde bakabilirsin.hastayken bile kreşe göndermek zorunda kalanlar var.

[QUOTE="darkseaa, post: 37388175, member: 180990üzüldüm ş kreş için uygun bir yaş.
vicdan yapma kreşe gönderdiğin için. orası ona daha iyi geliyordur.
en azından hastalandığında evinde bakabilirsin.hastayken bile kreşe göndermek zorunda kalanlar var.[/QUOTE]
Çok seviyor kreşi zaten Bugün göndermedim biraz üzüldü Evde daha çabuk iyileşir en azından Senin oğlun kaç yaşında

Çok seviyor kreşi zaten Bugün göndermedim biraz üzüldü Evde daha çabuk iyileşir en azından Senin oğlun kaç yaşında[/QUOTE]
5 yaşında teyzesi...

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
hafta sonu arkadaşlarla gezdik. çok güzel bi yere gittik. tarihi evleri camileri falan. köy kahvaltısı yaptık..
boluya bağlı göynük var oraya gittik.. kremitte balık yedik.. çok beğendim oraları.. eğer hava güzel olsaydı yaylaya bile çıkabilirdik..
75TL harcamış bulunmaktaydım.. uzun zamandır birşeyler yapmıyodum iyi oldu benim için..

gün içni yorum yapan arkadaşlar tşk ederim. daha bereketlileri sizin olsun..
ama insanların mantığını anlamıyorum. biz 4 arkadaşız. hepimiz aynı kurumda çalışıyoruz. hepimizin ev kiraları aynı. hepimizin maaşları aynı.. wayyy ayda 500 lük gün demek.. oh zenginsin tabi diyolar..
iyide 10binlik kredi çekip kredisini ödüyor biri..
biride anne babasının evini perde koltuk halı vs almış..
dedim bunları.. sizinkilerde bi yere gidio benimkiler. benm annemde eski koltuk takımları var...
kim köşeye atar kim atmaz herkesi kendisi ilgilendirir. zaten birikim yapmaya demeye korkar olduk..

canım tşk ederim ben zaten günde 2 3 tane içiyodum onu bırakmak istedim. 1tane içtim yine.. istemek lazım bırakmak için. bende istemiyorum oyüzden daha zor oluyor..

@zytn_lmn Y yesil_zeytin_ sigarasız hayata hoşgeldiniz.
Kızlar tebrik ederim sizi. Ocak 8 de benim 3 yıl olacak inşallah bırakalı.
darısı başıma

ben çok içmiyodum bütçemi çok zorlamadığı için bırakmak istemedim hiç.. zaten normalde sabah 1tane içip çıkardım akşamda 2tane içerdim. keyif sigarası benm zaten hep onlardan kurtulmam lazım.

24yasindayim 2senen bitti evlilikten cnm ama ikimizde doktorlara gittik

delimdeli bunlar ne ALLAH aşkına.. neler yazmışsın öyle.. yaşın 24 illaki bebeyin olsun istiyosun ama bukadar üzme kendini. bak ben 27 yaşına basıcam. hala bekarım banada diyolar. evlenmedin kimse yokmu. ben sıkmıyorum canımı. eğer sıkarsam ezilirsem büzülürsem insanlar daha çok üstüme gelirler..
kimseye hakkında konuşcak cesareti verme..

ablamda korkmaz var.. hiç memnun deil. kurutup bırakıyor..
bizim evde arçelik var.. memnunuz

Asmunikal dogru soluyorsun bende takmiyordum cnm zaten ikimizde rahatiz bu konuda srres yapmiyoruz artik zaten sadecr baslasakmi diye dusunmustm artk akisina biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…