Teşekkür ettim canmonun hakkinda bilgim yok cnm
Aaa ben daha yeni duyuyorum su yagli firin pisirme kagitlarindan mi?günaydın kızlar.
math ne marka alırsan al blender çelik uçlu olsun.tost makinasını da yapışmaz fırın kağıtları var onunla kullan,tertemiz kalıyor,küçük bir tavsiye.
canım uyanık mısın bir şey sormak istiyorum da ? sanırım öğretmendin onunla alakalı?
Günaydın kızlar hepimize huzurlu mutlu sağlıklı ve bol bakimli haftalar dilerim:)
günaydın canım.Birikimli yani
Tost makinem tefal. Izgaraları çıkabiliyor. Temizliği kolay oluyor. Ben deGünaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
geçmiş olsun kuzucuğaGünaydınn :) Dün uğrayamadım Eşim ve kızımla akşama kadar evdeydik. Kumbaraya giren çıkan olmadı yani :))) Ama internetten bebek bakım ürünleri, kızıma kıyafet, birde oyuncak aldık 300 lira tuttu. Eşim karttan ödedi.
Kızımda iki gündür ateşli, öksürüyor Bir ayda 3. kez hasta oluyor Napıcamı şaşırdım Kreşe başladı bu sene sanırım arkadaşlarından bulaşıyo
Çok geçmiş olsun. Kreşin ilk yılında hastalık çok oluyor. Çocuk kaç yaşında olursa olsun okula başladığı ilk yıl hastalıktan kurtulunmuyor.Günaydınn :) Dün uğrayamadım Eşim ve kızımla akşama kadar evdeydik. Kumbaraya giren çıkan olmadı yani :))) Ama internetten bebek bakım ürünleri, kızıma kıyafet, birde oyuncak aldık 300 lira tuttu. Eşim karttan ödedi.
Kızımda iki gündür ateşli, öksürüyor Bir ayda 3. kez hasta oluyor Napıcamı şaşırdım Kreşe başladı bu sene sanırım arkadaşlarından bulaşıyo
Sağol canım ya aynı bizde öyle Antibiyotik kullanmadan geçmiyor çok üzülüyorumgeçmiş olsun kuzucuğa
benim büyük oğlum da anasınıfına gittiği yıl çok sık hasta olmuştu
o yaşa kadar kullanmadığı ilacı o bir senede kullanmıştı
Süper bişeymiş ya :))) teşekkür ederim:)günaydın kızlar.
math ne marka alırsan al blender çelik uçlu olsun.tost makinasını da yapışmaz fırın kağıtları var onunla kullan,tertemiz kalıyor,küçük bir tavsiye.
Ay doğru diyorsun aslında:) ne zamandır kuaförün önünde gecmiyorum para harcayacagim diye:)günaydın canım.
karameracım bakım da lazım iyi yazmışsın aslında.
İnan bana her turlu ise baktm ama yok yok her is yolu bana kapandi sanki vardir bunda da bi hayir baavurmadigim yer bakmadigim dolasmadigim sokak kalmadiYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Seneye evine taşınacak arkadaşım şimdiden hayırlı olsun ne kadar güzel 10 ayınz kalmış allah ödeme kolaylığı versin:)
Ailesi hasta olan arkadaşım allah onlara acil şifa. Ve hepinize sabır versin.
Deli bazı ailelerde ayrım illa oluyor eşinin ailesinden size pek hayır olmayacak gibime geldi. Bebek için yasin daha çok erken canım inşallah hayırlısıyla olur:)
canım sen çalışmayı düşündün mu hiç, bu devirde tek maaşla geçim gerçekten çok zor
Memnun musun peki. Blender ne kullanıyosun :)Tost makinem tefal. Izgaraları çıkabiliyor. Temizliği kolay oluyor. Ben debanusultan ın dediğini hiç duymamıştım.
cnm blender ı braun alGünaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
Teşekkür ederim papatya İlacı biter bitmez yeniden hastalanıyorÇok geçmiş olsun. Kreşin ilk yılında hastalık çok oluyor. Çocuk kaç yaşında olursa olsun okula başladığı ilk yıl hastalıktan kurtulunmuyor.
Annemde de braun var da bakalım aslında yazlık eve de hediye almak istiyorum anneme blender ama yaza alırım herhaldecnm blender ı braun al
günaaaaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?