BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar.
math ne marka alırsan al blender çelik uçlu olsun.tost makinasını da yapışmaz fırın kağıtları var onunla kullan,tertemiz kalıyor,küçük bir tavsiye.
Aaa ben daha yeni duyuyorum su yagli firin pisirme kagitlarindan mi?
Onca zaman bosuna sil yikar kurut yapmisim

Günaydınn :) Dün uğrayamadım Eşim ve kızımla akşama kadar evdeydik. Kumbaraya giren çıkan olmadı yani :))) Ama internetten bebek bakım ürünleri, kızıma kıyafet, birde oyuncak aldık 300 lira tuttu. Eşim karttan ödedi.
Kızımda iki gündür ateşli, öksürüyor Bir ayda 3. kez hasta oluyor Napıcamı şaşırdım Kreşe başladı bu sene sanırım arkadaşlarından bulaşıyo

Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
Tost makinem tefal. Izgaraları çıkabiliyor. Temizliği kolay oluyor. Ben de banusultan ın dediğini hiç duymamıştım.

geçmiş olsun kuzucuğa
benim büyük oğlum da anasınıfına gittiği yıl çok sık hasta olmuştu
o yaşa kadar kullanmadığı ilacı o bir senede kullanmıştı

Çok geçmiş olsun. Kreşin ilk yılında hastalık çok oluyor. Çocuk kaç yaşında olursa olsun okula başladığı ilk yıl hastalıktan kurtulunmuyor.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Seneye evine taşınacak arkadaşım şimdiden hayırlı olsun ne kadar güzel 10 ayınz kalmış allah ödeme kolaylığı versin:)
Ailesi hasta olan arkadaşım allah onlara acil şifa. Ve hepinize sabır versin.
Deli bazı ailelerde ayrım illa oluyor eşinin ailesinden size pek hayır olmayacak gibime geldi. Bebek için yasin daha çok erken canım inşallah hayırlısıyla olur:)
canım sen çalışmayı düşündün mu hiç, bu devirde tek maaşla geçim gerçekten çok zor

geçmiş olsun kuzucuğa
benim büyük oğlum da anasınıfına gittiği yıl çok sık hasta olmuştu
o yaşa kadar kullanmadığı ilacı o bir senede kullanmıştı
Sağol canım ya aynı bizde öyle Antibiyotik kullanmadan geçmiyor çok üzülüyorum

İnan bana her turlu ise baktm ama yok yok her is yolu bana kapandi sanki vardir bunda da bi hayir baavurmadigim yer bakmadigim dolasmadigim sokak kalmadi
evet esimin ailesi oyle malesf

Çok geçmiş olsun. Kreşin ilk yılında hastalık çok oluyor. Çocuk kaç yaşında olursa olsun okula başladığı ilk yıl hastalıktan kurtulunmuyor.
Teşekkür ederim papatya İlacı biter bitmez yeniden hastalanıyor Ne kadar sürerki bu böyle off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…