gunaydin bayanlar. dun benim icin cok guzel bir gundu.ev taksitimizi yatirmaya gittigimizde haziranda evimize tasinabilecegimizi ogrendik:) coooookmutluyumcok sukur 10 ayimiz kaldi ins sag salim gorursek o gunu.gittik evi gezdik esimle.cok guzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ins.market alisverisi yaptik 35 tl tuttu.bugun de 50 civari pazara gider.bu haftasonu pek para harcamadik.dun kumbarama 3 tl attim .
math gec oldu benimki ama senin de nisanin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsinbenim simdiki aklim olsa daha sade bir dugun yapar ,evlenmeden ev alirdim.sadece ufak bir tavsiye
merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
3,5 yıllık evliyim,kasiyer olarak çalışıyorum,şuan 24 haftalık hamileyim suyumda azalma olduğu için riskli bir hamilelik yaşıyorum o yüzden 2 gündür raporlu evdeyim doğum iznine kadar raporluyum.sizden görerek kumbara yapmıştım,biraz bozukluk attım,artık hergün attığımı buraya yazıp sizinle birlikte biriktirmek istiyorum.benim maaş 1000 civarı,eşimde aynı mağaza zincirinin başka şubesinde şef olarak çalışıyor,onun maaşı da 1200 civarı 2 ay normal 1 ay çift maaş alıyor o da kesintilerle 1900 gibi birşey oluyor,ikimizede her ay personel kartımıza alışveriş için para yatıyor bana 55,eşime 85,tabi artık bana yatmayacak,evimiz kira 420 ödüyoruz,365 kredimiz var 200 civarı faturalar,kredi kartları 2000 civarı taksitler falan derken,doğum sonrası da çalışamayacağım sanırım çünkü yaşadığımız ilde ne annemler ne kayınvalidemler var bebeğime bakacak.seneye Allah kısmet ederse babamlar bize ev alacak kendi maaşımızla almamız zor gözüküyor,benimde tek istediğim biriktirebildiğim kadar biriktirmek bakalım.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin.uzun yazdım kusura bakmayın ama kendimi tanıtayım dedim baştan
bugün kumbaraya 6,75 attım
merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
3,5 yıllık evliyim,kasiyer olarak çalışıyorum,şuan 24 haftalık hamileyim suyumda azalma olduğu için riskli bir hamilelik yaşıyorum o yüzden 2 gündür raporlu evdeyim doğum iznine kadar raporluyum.sizden görerek kumbara yapmıştım,biraz bozukluk attım,artık hergün attığımı buraya yazıp sizinle birlikte biriktirmek istiyorum.benim maaş 1000 civarı,eşimde aynı mağaza zincirinin başka şubesinde şef olarak çalışıyor,onun maaşı da 1200 civarı 2 ay normal 1 ay çift maaş alıyor o da kesintilerle 1900 gibi birşey oluyor,ikimizede her ay personel kartımıza alışveriş için para yatıyor bana 55,eşime 85,tabi artık bana yatmayacak,evimiz kira 420 ödüyoruz,365 kredimiz var 200 civarı faturalar,kredi kartları 2000 civarı taksitler falan derken,doğum sonrası da çalışamayacağım sanırım çünkü yaşadığımız ilde ne annemler ne kayınvalidemler var bebeğime bakacak.seneye Allah kısmet ederse babamlar bize ev alacak kendi maaşımızla almamız zor gözüküyor,benimde tek istediğim biriktirebildiğim kadar biriktirmek bakalım.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin.uzun yazdım kusura bakmayın ama kendimi tanıtayım dedim baştan
bugün kumbaraya 6,75 attım
Bu ay alcaz cnm 600 tl var ancak elimde 600tllik alcaz cnn pazartesi alcazBence de o resmini paylaştığın elbiseyi giyebilirsin, boş yere masraf etmemiş olursun delimideli kelepçeyi aldınız mı gelecek ay mı alacaksınız ben orayı kaçırdım
Ustune siyah sal var ama farkli ipek siyah salmi yoksa esarmi aliyim turban modelli yaptircam ?Bence de o resmini paylaştığın elbiseyi giyebilirsin, boş yere masraf etmemiş olursun delimideli kelepçeyi aldınız mı gelecek ay mı alacaksınız ben orayı kaçırdım
türban modeli yaptıracaksan şal daha iyi olur sankiUstune siyah sal var ama farkli ipek siyah salmi yoksa esarmi aliyim turban modelli yaptircam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?