BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın mutlu pazarlar kızlar

papatyacım çocuğuna komşularına ve de gelen veletlere karşı koy tavrını :)

mutlucum eviniz hayırlı olsun

minervacım vatana millete ailesine hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşaallah

Gçünaydın kızlar @mutlu1988 hayırlı olsun inşallah eviniz. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Sağolun kızlar. Elimeen geldiğince tavrımı koyuyorum da anlamıyorum. Bu anneler nasıl bu kadar rahat olabiliyor. Akşam ın 9 umda ben bile çekinirim pat diye bir evin siline basmayı. Çocuklarımıza şimdi ne öğretirsek ileri de onu yaşayacaklar. Sonuçta oğlum anlıyor ama kısa süreli terör yaşanıyor evde

iyi pazarlar kızlar.
mutlu gözünüz aydın,hayırlısıyla geçer 10 ay,hep mutlu olun yeni evinizde inşallah.
minerva ne güzel hala olmuşsun,senin de gözün aydın.sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı evlat olsun yeğenin inşallah canım.
papatya ben de buraya taşındığımda yazmıştım canım.bizim apartmanda değil 9,gece 11 de bile çocuklar çat kapı oynamaya geldik diyorlardı.ben hiç kabul etmedim,baştan neye uğradığımı şaşırdım zaten.
önce çocuklara müsait değiliz gelemezsiniz dedim,sonra komşularımı bir arada toplandığı ilk gün uyardım.
bana annesiz çocuk gelemez,ben de göndermem diye.garipsediler ama alıştılar.kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam doğrusu.

math gec oldu benimki ama senin de nisanin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsinbenim simdiki aklim olsa daha sade bir dugun yapar ,evlenmeden ev alirdim.sadece ufak bir tavsiye

güle güle oturun cnm
aynene cnm ben de o kadar boş masraflar yaptım ki,ilk ev işini halledeceksin,sonra yavaş yavaş diğelerini

İyi pazarlar kızlar

@mutlu1988 Hayırlı olsun evin güle güle otur inş..

Bu akşam eşimin arkadaşının düğünü var daha önceden yaptığımız küçük altını götürücez..

Kumbaramız da bayağı bir doldu.. Artık sallamadan para atamıyoruz içine.. Pazartesi bakıcam 150 lira olduysa yapıcam bi küçük altın.. Market alışverişine gittik 90 lira gitti ortada hiç bir şeyde yok aslında.. Markete girince cidden çok harcanıyor..

merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum
3,5 yıllık evliyim,kasiyer olarak çalışıyorum,şuan 24 haftalık hamileyim suyumda azalma olduğu için riskli bir hamilelik yaşıyorum o yüzden 2 gündür raporlu evdeyim doğum iznine kadar raporluyum.sizden görerek kumbara yapmıştım,biraz bozukluk attım,artık hergün attığımı buraya yazıp sizinle birlikte biriktirmek istiyorum.benim maaş 1000 civarı,eşimde aynı mağaza zincirinin başka şubesinde şef olarak çalışıyor,onun maaşı da 1200 civarı 2 ay normal 1 ay çift maaş alıyor o da kesintilerle 1900 gibi birşey oluyor,ikimizede her ay personel kartımıza alışveriş için para yatıyor bana 55,eşime 85,tabi artık bana yatmayacak,evimiz kira 420 ödüyoruz,365 kredimiz var 200 civarı faturalar,kredi kartları 2000 civarı taksitler falan derken,doğum sonrası da çalışamayacağım sanırım çünkü yaşadığımız ilde ne annemler ne kayınvalidemler var bebeğime bakacak.seneye Allah kısmet ederse babamlar bize ev alacak kendi maaşımızla almamız zor gözüküyor,benimde tek istediğim biriktirebildiğim kadar biriktirmek bakalım.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin.uzun yazdım kusura bakmayın ama kendimi tanıtayım dedim baştan

bugün kumbaraya 6,75 attım

math şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım

M Mutlu valla ev için en az senin kadar sevinmişimdir:) Şimdiden güle güle oturun..

delimideli canım hoş geldin tekrardan, bence de çok kafana takma boşver dediklerini "hı hı tamam tamam" de geç :) bebek olayı da inşallah olur dert etmeyin:)

H hala olan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza abimlerinde olur inşallah bebeği

M maviduvar1 "hayır" dedikten sonra asla dönmeyen annelere hayranım ben:) zilin pilini çıkartmak bence de mantıklı olabilir...

yesa cnm takmiyorum artik zaten dedigim birikimi yapinca muhtac olmam insl kimseye kina icin kuyafet almicam kizlar nisanda giydigim kiyafeti giyicem ustune sal alirim bide turban modeli icin kumas alirim herhalde nikah icin agir bi dopiyes alcam sadece o da aralikta
yada sal yerine esarpmi alsam acaba ? Kararsizin su anda turban modeli yaptircamda esarp dahami kolay olur

@joyfun aramıza hoş geldin, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Bizde bugün az bi market alışverişi yaptık, kumbaraya da sanırım 4 küsür attık dün akşam ve bugün toplam çok emin değilim...

Bence de o resmini paylaştığın elbiseyi giyebilirsin, boş yere masraf etmemiş olursun delimideli kelepçeyi aldınız mı gelecek ay mı alacaksınız ben orayı kaçırdım

merhaba canım hoş geldin

bebeğin de sağlıkla gelsin yuvanıza inşaallah

Bence de o resmini paylaştığın elbiseyi giyebilirsin, boş yere masraf etmemiş olursun delimideli kelepçeyi aldınız mı gelecek ay mı alacaksınız ben orayı kaçırdım
Bu ay alcaz cnm 600 tl var ancak elimde 600tllik alcaz cnn pazartesi alcaz

Ustune siyah sal var ama farkli ipek siyah salmi yoksa esarmi aliyim turban modelli yaptircam ?

Merhaba kızlar
Babamları yolladım. Babam bize çok kızıyor. Çok gereksiz para harcıyorsunuz diye. Kendisinin 4 adet evi var. Ve çok düzenli para harcarlar. Şimdi tekrar ev almayı planlıyorlar. Bir ara akılımdan geçti. Babama sizden bahsetsem mi diye. Yok baba harcamıyoruz artık falan dedim.
joeyfun aramıza hoşgeldin. Bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah
banusultan bu konuyu daha övme konuşmuştuk seninle. Ama ben apartmandakşlere bu Bunu söyleyemem. Çünkü herkes her an herkesin evi de. Seniyorum aslında komşularımı ama bu kadar içiçe olmak istemiyorum. Bugün oğluma tekrar söyledim. Gündüz oynayabilirsin. Ama akşam yok diye
yesa büyük bir mücadele halindeyim. Ama biliyorum oğlum değil ben kazanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…