- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
bende uyuyamadım baş ağrısındanGünaydın kızlar
Çok iyi uyuyamadığım bir gecenin sabahından selamlarrrr
Eşim bugün nöbetçi, benim özel görüşmem var. Vergi dairesinde işim var ve hava çok soğuk.
Evde olup kitap okumak vardı şimdi.
ben de ben dee.Günaydın kızlar
Çok iyi uyuyamadığım bir gecenin sabahından selamlarrrr
Eşim bugün nöbetçi, benim özel görüşmem var. Vergi dairesinde işim var ve hava çok soğuk.
Evde olup kitap okumak vardı şimdi.
nasıl yani. istersen beş yıl geç öde faizi olmayacakmıymış.bende uyuyamadım baş ağrısından
öğrenciyken alınan kredilerde faiz kalkmış diye duydum.. senide etkilermi acaba. başladınya ödemeye
çok emin değilim. arkaaşım ödemediği içni faize binmişti. o faizleri silmişler. ödeme kolaylığı olsun diye..nasıl yani. istersen beş yıl geç öde faizi olmayacakmıymış.
gerçi bizim son üç taksitimiz kaldı.
ne büyük haksızlık... bizim gibiler takır takır ödesin devlete olan borcunu. ama devlet ödemeyenlere kolaylık göstersin.çok emin değilim. arkaaşım ödemediği içni faize binmişti. o faizleri silmişler. ödeme kolaylığı olsun diye..
tabiki istersen 5yıl öde değil..
ya senden kıymetli mi. boşver arkadaşım ya kendini iyi hissedince yaparsın.Evim ustten duznli ama supurulmesi ve toz alinmak ister ama cok usuyorum halimde yok bugunluk kalsin insl tarin haftalik temizligimi yaparim :-/
az önce bir arkadaşıma çiçek gönderdim. kendisi bizim işimizdeki bir üst unvana geçti. internet üstünden yolladım ve başka şehir olunca 82 tl tuttu.
ne güzel bir arkadaşsın sen öyle...az önce bir arkadaşıma çiçek gönderdim. kendisi bizim işimizdeki bir üst unvana geçti. internet üstünden yolladım ve başka şehir olunca 82 tl tuttu.
ben de ben dee.
tertemiz, mis gibi temizlik kokan bir ev.
yanan bir şömine
ve de bir kitaplık dolusu hiç okunmamış kitap
ya senden kıymetli mi. boşver arkadaşım ya kendini iyi hissedince yaparsın.
bende uyuyamadım baş ağrısından
öğrenciyken alınan kredilerde faiz kalkmış diye duydum.. senide etkilermi acaba. başladınya ödemeye
Cok guzel cnmkızlar bir 70 gram daha altın aldım.
ve elimdeki tüm tl yi bitirdim...
kızlar bir 70 gram daha altın aldım.
ve elimdeki tüm tl yi bitirdim...
yoo benim tek. ama eşim yapamıyor zaten. o anca borçlara yetiyor.Maşallah çok iyi birikim yapıyorsun arkadaşım.
Senin tek mi birikimin yoksa eşinle falan mı?
Lavincim gecikince hemen vergi dairesine yönlendiriyorlar.ben de 1ay geciktirdim hemen vergi dairesine yönlendirdiler
6262 tl tuttu. ama bu bir kaç aylık birikimim kızlar. tl olarak biriktirip altın aldım..Cok guzel cnmne kadar edio 70 gr altn merakmdan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?