BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende uyuyamadım baş ağrısından

öğrenciyken alınan kredilerde faiz kalkmış diye duydum.. senide etkilermi acaba. başladınya ödemeye

ben de ben dee.
tertemiz, mis gibi temizlik kokan bir ev.
yanan bir şömine
ve de bir kitaplık dolusu hiç okunmamış kitap

nasıl yani. istersen beş yıl geç öde faizi olmayacakmıymış.
gerçi bizim son üç taksitimiz kaldı.
çok emin değilim. arkaaşım ödemediği içni faize binmişti. o faizleri silmişler. ödeme kolaylığı olsun diye..
tabiki istersen 5yıl öde değil..

Evim ustten duznli ama supurulmesi ve toz alinmak ister ama cok usuyorum halimde yok bugunluk kalsin insl tarin haftalik temizligimi yaparim :-/

çok emin değilim. arkaaşım ödemediği içni faize binmişti. o faizleri silmişler. ödeme kolaylığı olsun diye..
tabiki istersen 5yıl öde değil..
ne büyük haksızlık... bizim gibiler takır takır ödesin devlete olan borcunu. ama devlet ödemeyenlere kolaylık göstersin.
madem öyle aksatmadan ödeyenlerin de bir taksitini silse ya.
ama yook, dürüstsen semer vuran çok olur.

az önce bir arkadaşıma çiçek gönderdim. kendisi bizim işimizdeki bir üst unvana geçti. internet üstünden yolladım ve başka şehir olunca 82 tl tuttu.
az önce bir arkadaşıma çiçek gönderdim. kendisi bizim işimizdeki bir üst unvana geçti. internet üstünden yolladım ve başka şehir olunca 82 tl tuttu.
ne güzel bir arkadaşsın sen öyle...

bende uyuyamadım baş ağrısından

öğrenciyken alınan kredilerde faiz kalkmış diye duydum.. senide etkilermi acaba. başladınya ödemeye

Valla canım yarısı bitti benim. Sanırım onlar icraya kalanlar için.

Son iki ayı ödeyemedim, ben de ziraatte arıza var sanıyordum meğer vergi dairesine yönlendirilmişim. Bugün gidip tekrar yapılandırma yapmam lazım. Borcum da yoktu, neden vergi dairesine verdiler anlamadım.

Lavincim gecikince hemen vergi dairesine yönlendiriyorlar.ben de 1ay geciktirdim hemen vergi dairesine yönlendirdiler

Lavincim gecikince hemen vergi dairesine yönlendiriyorlar.ben de 1ay geciktirdim hemen vergi dairesine yönlendirdiler

Aslında geciktirmedim, ziraatte ödeme sayfam arızalı sandım da ödeyemedim. Meğer vergi dairesine yönlendirildiğimden arıza sayfası çıkıyormuş. Çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…