Bereketli olsun:)kızlar bir 70 gram daha altın aldım.
ve elimdeki tüm tl yi bitirdim...
teşekkürler arkadaşımBereketli olsun:)
benim tost makinam yok ama blender kesinlikle braun öneririm.. bir de ne markada karar kılarsan kıl çelik uçlu olmasına dikkat et.Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
sağol canım.kuzucukları hasta olanlar a geçmiş olsun çok
çook sağol canım. burada beraberce çok güzel ve bereketli birikimler yaparız inşallah.yaz gecesi hayırlı olsun birikimin. maşallah...
bende şu ons yükselsede gramı 95 üstünde satayım diye beklemedeyimdolar geçen hafta cuma günü düşmeye başladı şu an kararsız 2.24 ün altına mı gitsem üstüne mi çıksam diye
o nedenle dolar almıyorum
dolar düşse biraz daha ve de ons da eşlik etse altının gramı 87 ve altını görse altın alsam diyorum
tl ile beklemedeyim bakalım nereye kadar
geçmiş olsun arkadaşım ya. insanın burnu tıkalı oluncada uyunmaz ki. bebeler ne yapsın. onlar için daha zorRabbime sukurler olsun bir güne daha sağlıkla merhaba dedim..Aksam yemeğimi yaptım...dolma biber doldurdum..mercimek çorbası.birde karnabahar haşladım .işten gelincede kızartcam..Yeni bir hafta basındayız..hava güneşli gozuksede sert bir hava var..Benim kızında burnu tıkalı gece boyu açmaya çalıştım.pek uyumadı..odasına buhar yaptım..yavrucak tıkalı burunla nefes alamayınca uykuda uyuyamadı..dun gece 2 ye kadar utum surdusizlerinde oylemi bilmiyorum ne cok utu çıkıyor..camasır hiç bitmiyor..Saglıklı olalımda iş yapmakta güzel...ne güzel birikim yapan arkadaşlar var..Allah helalınden hepimize bol kazanç versin...
bende şu ons yükselsede gramı 95 üstünde satayım diye beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?