BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın herkese hayırlı haftalar...

dün evdeydik pazara çıktık : 40 tl
markete gittik temizlik ürünler vs :40 tl
paranın kıymeti yok ..
Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
benim tost makinam yok ama blender kesinlikle braun öneririm.. bir de ne markada karar kılarsan kıl çelik uçlu olmasına dikkat et.

yaz gecesi bereketli olsun..

Hava birden serinledi. Bende evde uzanıp kitaplara dalmak isterdim.

günaydın kızlar,
delimideli yazdıklarına hem şaşırdım hem sinirlendim, ne biçim dedeymiş her şeyin içinde. sen biraz sessizsin heralde ezdirme kendini kimseye arkadaşım.
yaz gecesi bereketli olsun
doubleanne benim de kızım 5 yaşında kreşte ilk yıl hep öyle olur, havalar da soğudu bizimkiler gene başladılar hastalanmaya. doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum ama olmuyo her zaman tabi.
kızlar kuru öksürüğe ne iyi biliyorum ama balgamlı öksürükte ne yapmak lazım, kızıma yapayım akşama?
Kayınbabam çıktı hastaneden ziyarete gelenler oldu yoğun bir haftasonuydu, bu hafta da öyle olacak muhtemelen

S sutlukawe cnm sessizim sayilir ana cok yasluya lafi uzattikca uzatiyor gormen lazim karsi geldin mi bende uzatmiyorum
tansiyon falnda var allah korusun bisi olur die korkuyorum cok hassas yani her yasliya karsi oyleyimdir iyi bisi egl belkide ama boyleyim bende apartmanimda bile yaslilar var tanmadigim insanlar cok bulastilar bi ara misafurim varken hemde ama susuyorum genede yaslidir diye yapim boyle yaslilalara karsi degismeiyorum malesef

Rabbime sukurler olsun bir güne daha sağlıkla merhaba dedim..Aksam yemeğimi yaptım...dolma biber doldurdum..mercimek çorbası.birde karnabahar haşladım .işten gelincede kızartcam..Yeni bir hafta basındayız..hava güneşli gozuksede sert bir hava var..Benim kızında burnu tıkalı gece boyu açmaya çalıştım.pek uyumadı..odasına buhar yaptım..yavrucak tıkalı burunla nefes alamayınca uykuda uyuyamadı..dun gece 2 ye kadar utum surdusizlerinde oylemi bilmiyorum ne cok utu çıkıyor..camasır hiç bitmiyor..Saglıklı olalımda iş yapmakta güzel...ne güzel birikim yapan arkadaşlar var..Allah helalınden hepimize bol kazanç versin...

dolar geçen hafta cuma günü düşmeye başladı şu an kararsız 2.24 ün altına mı gitsem üstüne mi çıksam diye
o nedenle dolar almıyorum
dolar düşse biraz daha ve de ons da eşlik etse altının gramı 87 ve altını görse altın alsam diyorum

tl ile beklemedeyim bakalım nereye kadar

bende şu ons yükselsede gramı 95 üstünde satayım diye beklemedeyim

İyi haftalar kızlar
altın dolar euro alanlar bereketli olsun
evlatları hasta olanlarada acil şifalar dilerim
bizim kuveytte altın hesabı var ama ne kadar olduğunu bile unuttum uzun zamandır bakmadım.eşimin adına olduğu için takibini yapamıyorum ki hani al sat falan yapsam biraz,netten giriş yaparken illa onun cebi lazım pff

geçmiş olsun arkadaşım ya. insanın burnu tıkalı oluncada uyunmaz ki. bebeler ne yapsın. onlar için daha zor (
ayrıca hamaratlığına da maşallah.
ya kızlar benim bu haftasonu canım hiçbirşey yapmak istemedi. ne temizlik ne yemek.
öyle oturdum boş boş. eşim evi süpürdü sağolsun. bende pizza yaptım öyle geçirdik pazarı
bugün bari çalışkanlığım tutsun diye gaz versenize bana.
öğlen bende bir çorba yapayım akşama hazır olsun bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…