BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bende brauna karar vermek üzereyim sanırım :))

S sutlukawe sağolasın sizede geçmiş olsun Benim kızımda yüksek ateş ve balgamlı öksürük var. Balgamlı öksürüğe ne iyi geliyor bilmiyorum ama ben ıhlamur, nane limon içiriyorum Sabahları bir kaşıkta ballı zencefil veriyorum Rabbim şifa versin bütün hastalara

benimde kardeşim girdi. 83 aldı. biraz sınırda bir puan inşALLAH atanır. çok emek verdi

Markası ne canım

Duble senin karnındaki bebeişlerden başka çocuğun da mı var?

3 çocuk annesi mi olucaksın sen?

Merhabalar kızlarr

Kumbarayı saydım şimdi 134 tl olmuş.. Biraz daha beklesem mi acaba ? Yoksa üzerine ekleyip küçük altın alsam mı ? Bilemedim ki şimdi ay sonuna da az kaldı..

Çok şükür ki kredi kartlarımın ödemeleri çok azaldı.. bir de babamların evin faturası var 65,8 +115 sitenin ek aidatları da ödenince bitecek inşallah..

İnşallah bu ay çok sıkışmayacağız

benimde kardeşim girdi. 83 aldı. biraz sınırda bir puan inşALLAH atanır. çok emek verdi

Canı merhaba, uzun zaman oldu konuşmayalı. Kardeşin adına sevindim, inşallah atanır, hatırlıyorum dua etmiştim onun için.

çocuklar yemeğe geldiler gittiler

makinaya çamaşır attım

akşam yemeği planlıyorum onu da ayarladım

köylü tavuğu geldi dün onu haşlayacağım
suyuna da mercimek çorbası
taze fasulye
pirinç pilavı
vişne kompostosu
yoğurt
tatlı olarak da kadayıf
tamamdır diyorum

doubleanne maşallah. 3 çocuk ne güzel...
Varyemez afiyet olsun canım. Menü çok kalabalık
Ben de Kaş aldırayım diye okulun kuaförüne geldim. Sıra bekliyorum. Bugün yemeğimi odama söyledim. 5 tl tuttu. Buraya da 5 veririm. Başka da para harcamam bugün. Ama kumbaraya bozukluk çıkmıyor.

ooo farmasicim maşallah ziyafet sofrası gibi.

kalabalık menüleri seviyorum papatyacım az az olacak ama sayıca biraz fazla olacak
ooo farmasicim maşallah ziyafet sofrası gibi.
evde olunca ne yapacağımı şaşırıyorum ,herşey yapmak istiyorum
yarın için kek ve poğaça yapardım çocuklara kahvaltılık ama kendimi tuttum

Varyemez idolumsun herseyin plan ve programli :)
teşekkür ederim canım daha sabahtan günlük yapılacakları ve de menümü bir kağıda yazar pc min önüne koyarım

kolay gelsin canım ayrıca afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…