herşeye hazırlıklısınher ihtimale karşı paramı parçaya ayırdım 100 gram altın aldım düşerse yine altın alırım çıkarsa satarım duruma göre bakacağız artık bir çaresine
kendi çapımda tedbir almaya çalışıyorumherşeye hazırlıklısın
Bende brauna karar vermek üzereyim sanırım :))Günaydın herkese hayırlı haftalar...
dün evdeydik pazara çıktık : 40 tl
markete gittik temizlik ürünler vs :40 tl
paranın kıymeti yok ..
benim tost makinam yok ama blender kesinlikle braun öneririm.. bir de ne markada karar kılarsan kıl çelik uçlu olmasına dikkat et.
yaz gecesi bereketli olsun..
Hava birden serinledi. Bende evde uzanıp kitaplara dalmak isterdim.
Ben vRdim cnm ortaogretmden girdim ama puan cok cok dusuk 61.5 calisamadigim halde iyi bile yapmisin die avutuyorum kendimikpss önlisans ortaöğretime giren varmıydı aramızda
İnşaallah canım sen onları yatırırsın ters köşeyekendi çapımda tedbir almaya çalışıyorum
inşaallah ters köşeye yatırmazlar
önlisans girdim bir kitap yüzü görmeden 73,48 aldım cnmkpss önlisans ortaöğretime giren varmıydı aramızda
Markası ne canımblebder braun. çok memnunum.
tost makinam da korkmaz, tencere setinin yanında hediye vermişlerdi, ama gayet güzel çıktı.
kızlar yaz başında elektrikli ızgara almıştım, olmayan arkadaşlar hemen edinmeli bence bir tane.
harika patates,biber, patlıcan, mantar,et, tavuk, balık ızgara yapıyor. onu aldığımdan beri hiç kızartma yapmadım.
karnıyarık patlıcanlarını bile közleyip yapıyorum. izmir köftenin patatesini köftesini...
hele bir hamsi ızgara yapıyor harika, üstelik kokuda diğer yöntemlere göre çok az.
Evet bir tanede 4 yaşında kızım var :) üç çocuk annesi olcam, böyle söyleyince bir garip oldum :) üç çocuk annesi :))Duble senin karnındaki bebeişlerden başka çocuğun da mı var?
3 çocuk annesi mi olucaksın sen?
benimde kardeşim girdi. 83 aldı. biraz sınırda bir puan inşALLAH atanır. çok emek verdi
ooo farmasicim maşallah ziyafet sofrası gibi.çocuklar yemeğe geldiler gittiler
makinaya çamaşır attım
akşam yemeği planlıyorum onu da ayarladım
köylü tavuğu geldi dün onu haşlayacağım
suyuna da mercimek çorbası
taze fasulye
pirinç pilavı
vişne kompostosu
yoğurt
tatlı olarak da kadayıf
tamamdır diyorum
kalabalık menüleri seviyorum papatyacım az az olacak ama sayıca biraz fazla olacakdoubleanne maşallah. 3 çocuk ne güzel...
Varyemez afiyet olsun canım. Menü çok kalabalık
Ben de Kaş aldırayım diye okulun kuaförüne geldim. Sıra bekliyorum. Bugün yemeğimi odama söyledim. 5 tl tuttu. Buraya da 5 veririm. Başka da para harcamam bugün. Ama kumbaraya bozukluk çıkmıyor.
evde olunca ne yapacağımı şaşırıyorum ,herşey yapmak istiyorumooo farmasicim maşallah ziyafet sofrası gibi.
teşekkür ederim canımVaryemez idolumsun herseyin plan ve programli :)
bende şu bir saatlik öğlen arasında eve gidip ekmek arası bir şeyler yedim.
mutfağı toplayıp bi mercimek çorbası koydum.
mutfağın kilimini attım makinaya
yatakları topladım.
bir mandalina soydum yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?