bir giren bir daha çıkamıyor ama, baştan uyaralım da.
hoşgeldin...
hoşgeldin bende dün geldimMerhaba canlar yeni gördüm bu konuyu bi burnumu sokam dedim
Ahh cnm yarama tuz bastin aramadigim basvurmadigik yer kalmadi izmitte golcukte ama yok yok esimle beraber cok aradik ayirt etmeden her ise ama yok gercekten keske olsada girsem isedelimideli canım bilmiyorum şartların uygun mu ama sen çocuk yokken henüz çalışsana. az da olsa birikim yaparsın.
aslında izmit denilince insanın aklına kolay iş bulunur gibi geliyor ama baksana değilmiş.Ahh cnm yarama tuz bastin aramadigim basvurmadigik yer kalmadi izmitte golcukte ama yok yok esimle beraber cok aradik ayirt etmeden her ise ama yok gercekten keske olsada girsem ise
evden is yapablcegim biside yok burasi koy gibi zaten cevre yok hic calisip satablcehm bi yer hic yok oturdugum yerde komsulukta yok
hakkimda hayirlisi buymus diom arrk
Aynen oyle darkcim :) bagimlilik yapabilir bana yapti uykum gelene kadar buralardayim :) giremedigim zamn aklm hep burda :)bir giren bir daha çıkamıyor ama, baştan uyaralım da.
hoşgeldin...
Cnm lise mwznuyum is tecrubemde yok hic malesef kotu etkenlee bunlae benm icinaslında izmit denilince insanın aklına kolay iş bulunur gibi geliyor ama baksana değilmiş.
ya benim hiç birşeye bağımlılığım yoktu, bak bu iyi oldu. birikimciliğin bağımlısı olalım yani. ne zarar gelir ki.hoşgeldin bende dün geldim
evet aynen bağımlısı olabiliriz
ah ahh. kimi aileler kendini parçalar kızları okusun diye, o kızlar da birer tane serseri bulup okul önünde kocaya kaçar.Cnm lise mwznuyum is tecrubemde yok hic malesef kotu etkenlee bunlae benm icin
sagolsim ailem uni okumadigim icin caliatirmamisti kaldim boylee
Bhahaha ilahi sen cok yasa emiya benim hiç birşeye bağımlılığım yoktu, bak bu iyi oldu. birikimciliğin bağımlısı olalım yani. ne zarar gelir ki.
ha tabi iş cimrilik boyutuna geçmediği sürece
ya benim adam bana hediye almak için kıvranıyor resmen aman ben herseferinde hayııır alma ya da çeyrek yada cumhuriyet alabilirsin diyorum.
aslında şöyle boynuma beş tane cumhuriyet yaptırsa fena olmaz :)
dimi ama hediyeninde artık altını makbul bizdeya benim hiç birşeye bağımlılığım yoktu, bak bu iyi oldu. birikimciliğin bağımlısı olalım yani. ne zarar gelir ki.
ha tabi iş cimrilik boyutuna geçmediği sürece
ya benim adam bana hediye almak için kıvranıyor resmen aman ben herseferinde hayııır alma ya da çeyrek yada cumhuriyet alabilirsin diyorum.
aslında şöyle boynuma beş tane cumhuriyet yaptırsa fena olmaz :)
evet altın en iyisi ama onda da mümkünse yüzükten küpeden ziyade külçe altın olursa pek makbule geçerdimi ama hediyeninde artık altını makbul bizde
Cnm aofte 3defa ayni sinifta kaldim kamu yonwtimi okuyodrdum lise btnce ama pkuyamadim sonrada hevesim kacti hakliain ailem cok okutmak istedi ama oladar basarisiz olunca heveste istekte kalmiyor sayisalim 0dir bnm derslerde sayisaldi etkiledi beni haliyle nasip degilmis 5sene sonra goeucu usuluylede esimle tanistimah ahh. kimi aileler kendini parçalar kızları okusun diye, o kızlar da birer tane serseri bulup okul önünde kocaya kaçar.
kimi de okumak ister ailesi okutmaz. ne yaman çelişki...
(ben öğlen iş yaperken bir yandan da tabletten müge anlıyı açarım. çok severek izliyorum. kızın biri kaçmış kocaya. yok seviyormuş da ölüyormuş da. okulunu bir hiç uğruna bıraktığını yıllar sonra anlayacak ama ne fayda...)
gerçi okumakta pek prim yapmıyor artık bu ülkede. arkanda sağlam bir dayın olunca tüm kapılar açılıyorCnm aofte 3defa ayni sinifta kaldim kamu yonwtimi okuyodrdum lise btnce ama pkuyamadim sonrada hevesim kacti hakliain ailem cok okutmak istedi ama oladar basarisiz olunca heveste istekte kalmiyor sayisalim 0dir bnm derslerde sayisaldi etkiledi beni haliyle nasip degilmis 5sene sonra goeucu usuluylede esimle tanistim
ama kafam bassa biraz derslere okurum ama olmuyor illa sayisal giriyoe bi yerden
O da var cnn haklisin benn esim belediyede temizlikci yollari yikiyor cop arabalarinda calisiyor ve inanairmisin universite mezunuda esimle ayni sartlarda calisiyornus is bulamadigindan cok sasirnistim esim kadroda degl kadroda acilmiyor taseron uni mezunuda ayni dusunebiliyormusun issiz kalmamak icin neler yapiyor insanlar kendi mesleklerini yapamiyor kimse bu ulkdede nerdeysegerçi okumakta pek prim yapmıyor artık bu ülkede. arkanda sağlam bir dayın olunca tüm kapılar açılıyor
işte sıcak sıcak örneği de bu oldu. öyle maalesef....O da var cnn haklisin benn esim belediyede temizlikci yollari yikiyor cop arabalarinda calisiyor ve inanairmisin universite mezunuda esimle ayni sartlarda calisiyornus is bulamadigindan cok sasirnistim esim kadroda degl kadroda acilmiyor taseron uni mezunuda ayni dusunebiliyormusun issiz kalmamak icin neler yapiyor insanlar kendi mesleklerini yapamiyor kimse bu ulkdede nerdeyse
esim ilkokul mezunu digeri uni ama ayni meslek ulkenin genclerine yazik
:-/ aynen sicagi sicagina oldu :)işte sıcak sıcak örneği de bu oldu. öyle maalesef....
Allah kolaylık versin canım inşaallah uygun fiyata gönlüne göre bir şey bulursunuzAksam ustude ablam gelcek buraya carsida buluscaz ust limitim 600tl lik kelepce alcaz nikahta takmak icin cok uzuluyorum dusuk fiyatli bisi takcagim icin ama sagolsun ablam rahatlatiyor beni belki begendim daha ucuz olur diye
ama icim bi garip genede ama alin teerimle kendi paramla yapiyorum kimseye muhtac olmadan bunun gururu var dedesine sorsab esimin 100tl verdiye gecen gittigimzde onun parasiyla almis oluruz keain ama aldik diye biliyor allahtanbisi diyemez paramla almis oluyornz diye :) desede bi kulaktan girdi digerinden cikti zaten :)
Tamm 600lul alcam cnm digerleri cok ince oda ince ama limitim kadar olsun istiyorum ablam aradi yarin gelcekmis oda cok fena grip olmus bi yandan zoraki islerinle ugrasiyo grip midesine flanda vurmus zaten cok zayif iice berbattr smdi twlfndada zor konustu zatn yarin 3te gelcekAllah kolaylık versin canım inşaallah uygun fiyata gönlüne göre bir şey bulursunuz
oyy ne çok yazmışsınız kızlar.
yeni gelenlere selamlar bu arada.
dark hayırlı,bereketli olsun birikimin,allah arttırsın.
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
en önemlisi rabbim ele-güne,hayırsızlara muhtaç etmesin.o duyguyu yaşatmasın hiçbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?