BİRİKİMCİ HATUNLAR

bu yıl 110 kişi atanmış mesela 77 puanla

sayısalcıysan dil ve konuşma bölümü diyorum ben. normalde yüksek lisans ve doktora düzeyinde mezun veriyordu 2-3 yıl önce lisans olarak açıldı. acayip para kazanabilirsin. ya da yabancı dili iyiyse dil ve konuma terapistliği konusunda yüksek lisans yap derim

gerçekten zor meslekler aslında duygusal açıdan çok daha fazla yıpratıcı Allah kolaylık versin herkese

gerçekten zor meslekler aslında duygusal açıdan çok daha fazla yıpratıcı Allah kolaylık versin herkese
canım bugün özel eğitim alt sınıfına gittim hocayla bişey konuşacaktım. otizli öğrenci saldırmaya kalktı ve çok güçlü erkek benim iki katım kadar. çok zor . ve sen mesela bişi öğretiyosun karşılığını alıyosun duygusal tatmin mesleki doyum yaşıyabiliyorsun. ama onlarda bu çok düşük.

Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?

canım tost makinam Arçelik (lal serisi)

Blender braun

Tost makinasıyla her şeyi yapıyorum ben (tavuk, et.. vs) sadece tostla sınırlı kalmıyorum:) Bol bol da kullandım sıkıntı yok, braun sadece 1 kere kullandım ama yorumlardan anladığım kadarıyla bayaa iyi.

Kızlar selamlar

Bugün sabah 2 küsür attık biraz önce de 6,55 attım, bu ay hiç saymadım ama merak ediyorum 1 ekimden beri ne kadar birikti acaba

Umarım herkes iyidir, pek yoğunum valla kusura bakmayın ihmal etmiyorum aslında buraları:)

cnm
işitme engellilerde artık zihinsele de atanabiliyor
eşim bir ara zihinsel de çalıştı,tam ayrıntısını ona sorarım
farmasicim o menü nedir öyleeeeeeeeeeee
iyi akşamla kızlar

etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum inş. görürsünüz . farmasi çok ama çok teşekkür ederim :) bana zaman ayırdığın için çok saoll .
minerva1988 çok saol o kadar araştırma yapmışsın . 110 kişi atanması düşük mü yoksa kendi alanında yüksek i anlayamadım verdiğin bilgiler çok önemli benim . yüksek lisansı hakkında bilgim hiç yoktu ve malesef nette de pek bir şey bulamadım . çoğunluk zihinsel engelliler hakkındaydı ki bu benim alanım değil . ing. çok ama çok kötüdür malesef ama 4 yılda tabiki de çok ilertmeye çalışacağım . çok saol hayatım ya inan bilmediğin çok fazla şeyi resmen öğrettin . :)

cnm
işitme engellilerde artık zihinsele de atanabiliyor
eşim bir ara zihinsel de çalıştı,tam ayrıntısını ona sorarım
farmasicim o menü nedir öyleeeeeeeeeeee
iyi akşamla kızlar
eşiniz işitme engelliler öğretmeni miydi ? ama nasıl atanıyorlar anlamadım onların eğitimi tamamen farklı değil mi ki ?

şöyle bişi mezun sayısına bakmak lazım. 3-4 ünide var o nedenle oran olarak kötü değil ama yıllar sonra ne olur bilinmez. senin önceliğin sınav olsun ona göre yazın bakarsın. dersanelerin rehberlik serviisne gideblirsin. ben ortaokulda çalıştığım için üni sistemine uzağım.

lians mezunu olmak yetiyor. dilden yüksek puan alabilrisen bu alan şahane. ve terpistler çok para kazanıyor. genlde dilciler uzamnalaşıyor bu alanda

eşiniz işitme engelliler öğretmeni miydi ? ama nasıl atanıyorlar anlamadım onların eğitimi tamamen farklı değil mi ki ?
yok cnm,diil,kursunu almıştı,normalde sınıfçı,görevlendirme olarak çalışmıştı bi ara,bulunduğumuz ilçede o branştan öğretmen sayısı azdı
tam ben de bilmiyorum cnm,ama birleşmişler mi ne,gelince ben bi sorayım,yanıltıcı bir şey söylemek istemem

isim olarak birleşti ama öncelik yine kendi alanların diye biliyorum

Masallah ne cok yazmışsınız hatunlar::)atama bekleyen arkadaşlar inş.gonlunuzden gecen neyse olsun...tabii hayırlısıyla..bugunu cok yoğun geçirdim..mıdemi usutmusum.işten gelince bebişi eşime bıraktım.bayagı bir uyumuşum..ama hala mıdem geçmedi..bu bulantı hissi cok kotuya..biraz doğal yöntemlerle atlatırım inş...Hepinize hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…