- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
bu yıl 110 kişi atanmış mesela 77 puanlazihinsel engelliler öğretmenliği açıkcası benim belki de en saygı duygu duyduğum öğretmenliktir . (diğerlerine de saygım sonsuz tabi ) .sizinkiler fazla rahatmış size öylesi denk gelmiş . annelerinin yanında olmasını bir nebze anlarım çünkü akıl sağlıkları tam anlamıyla yerinde değil . ama benim istediğim bölümde sadece duyamayanlar olduğu için yanında anne veya 2.bir öğretmen olacağını zannetmem . merak ettiğim ataması olan bir bölüm mü ? işşiz kalınabiliyor mu ? diğer öğretmenlerle aynı maaşı mı alıyor ? onlar için özel bir okul mu var ve daha teknik şeyler ?
sayısalcıysan dil ve konuşma bölümü diyorum ben. normalde yüksek lisans ve doktora düzeyinde mezun veriyordu 2-3 yıl önce lisans olarak açıldı. acayip para kazanabilirsin. ya da yabancı dili iyiyse dil ve konuma terapistliği konusunda yüksek lisans yap derimzihinsel engelliler öğretmenliği açıkcası benim belki de en saygı duygu duyduğum öğretmenliktir . (diğerlerine de saygım sonsuz tabi ) .sizinkiler fazla rahatmış size öylesi denk gelmiş . annelerinin yanında olmasını bir nebze anlarım çünkü akıl sağlıkları tam anlamıyla yerinde değil . ama benim istediğim bölümde sadece duyamayanlar olduğu için yanında anne veya 2.bir öğretmen olacağını zannetmem . merak ettiğim ataması olan bir bölüm mü ? işşiz kalınabiliyor mu ? diğer öğretmenlerle aynı maaşı mı alıyor ? onlar için özel bir okul mu var ve daha teknik şeyler ?
canım bugün özel eğitim alt sınıfına gittim hocayla bişey konuşacaktım. otizli öğrenci saldırmaya kalktı ve çok güçlü erkek benim iki katım kadar. çok zor . ve sen mesela bişi öğretiyosun karşılığını alıyosun duygusal tatmin mesleki doyum yaşıyabiliyorsun. ama onlarda bu çok düşük.gerçekten zor meslekler aslında duygusal açıdan çok daha fazla yıpratıcı Allah kolaylık versin herkese
Günaydın hanımlar :) bol bereketli bi hafta olsun inşallah:)
ben çeyizim için tost makinası ve blender seti almayı düşünüyorumda siz hangi marka önerirsiniz?
cnmzihinsel engelliler öğretmenliği açıkcası benim belki de en saygı duygu duyduğum öğretmenliktir . (diğerlerine de saygım sonsuz tabi ) .sizinkiler fazla rahatmış size öylesi denk gelmiş . annelerinin yanında olmasını bir nebze anlarım çünkü akıl sağlıkları tam anlamıyla yerinde değil . ama benim istediğim bölümde sadece duyamayanlar olduğu için yanında anne veya 2.bir öğretmen olacağını zannetmem . merak ettiğim ataması olan bir bölüm mü ? işşiz kalınabiliyor mu ? diğer öğretmenlerle aynı maaşı mı alıyor ? onlar için özel bir okul mu var ve daha teknik şeyler ?
eşiniz işitme engelliler öğretmeni miydi ? ama nasıl atanıyorlar anlamadım onların eğitimi tamamen farklı değil mi ki ?cnm
işitme engellilerde artık zihinsele de atanabiliyor
eşim bir ara zihinsel de çalıştı,tam ayrıntısını ona sorarım
farmasicim o menü nedir öyleeeeeeeeeeee
iyi akşamla kızlar
şöyle bişi mezun sayısına bakmak lazım. 3-4 ünide var o nedenle oran olarak kötü değil ama yıllar sonra ne olur bilinmez. senin önceliğin sınav olsun ona göre yazın bakarsın. dersanelerin rehberlik serviisne gideblirsin. ben ortaokulda çalıştığım için üni sistemine uzağım.etiketleme nasıl oluyor bilmiyorum inş. görürsünüz . farmasi çok ama çok teşekkür ederim :) bana zaman ayırdığın için çok saoll .
minerva1988 çok saol o kadar araştırma yapmışsın . 110 kişi atanması düşük mü yoksa kendi alanında yüksek i anlayamadımverdiğin bilgiler çok önemli benim . yüksek lisansı hakkında bilgim hiç yoktu ve malesef nette de pek bir şey bulamadım . çoğunluk zihinsel engelliler hakkındaydı ki bu benim alanım değil . ing. çok ama çok kötüdür malesef ama 4 yılda tabiki de çok ilertmeye çalışacağım . çok saol hayatım ya inan bilmediğin çok fazla şeyi resmen öğrettin . :)
kaynak alan teşkil ediyorsa ikinci 3. öncelik olarak atanabilir. mesela ben pdrciyim psikoloji mezunları ikinci öncelik atanabiliyor.eşiniz işitme engelliler öğretmeni miydi ? ama nasıl atanıyorlar anlamadım onların eğitimi tamamen farklı değil mi ki ?
yok cnm,diil,kursunu almıştı,normalde sınıfçı,görevlendirme olarak çalışmıştı bi ara,bulunduğumuz ilçede o branştan öğretmen sayısı azdıeşiniz işitme engelliler öğretmeni miydi ? ama nasıl atanıyorlar anlamadım onların eğitimi tamamen farklı değil mi ki ?
isim olarak birleşti ama öncelik yine kendi alanların diye biliyorumyok cnm,diil,kursunu almıştı,normalde sınıfçı,görevlendirme olarak çalışmıştı bi ara,bulunduğumuz ilçede o branştan öğretmen sayısı azdı
tam ben de bilmiyorum cnm,ama birleşmişler mi ne,gelince ben bi sorayım,yanıltıcı bir şey söylemek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?