BİRİKİMCİ HATUNLAR

Anammmmmmmmm profilinde de yaş 25 yazıyor. Benden bile minnaksın sennnn

Allah yardımcın olsun, minnoşlar sağlıkla büyüsün
Amin rabbim isteyen herkese versin Ben minnak evlendim biraz :) Bunlarıda doğurup çocuk olayını kapatmak istiyorum Eşim çok çocuk seviyormuş daha yaparız diyo

P PembePaltolu amin canım :)
delimideli ederim tabi İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur Mutlaka vardır bir zamanı Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duyguyu canım
Amin cnm elbette rabbim bilir herseyi
garip olcak ama dogum esnasinda da dualsr kabul olurmus insl ozamnda dua edersin cnm aklina geldikcr dualarini esirgeme hayirli dogumlar olsun insl sanada bi avazda kurtarsin rabbim
bi de doguma girerken ayetel kursi okunurmus aklinda bulunsun canim

Amin canım sağolasın Doğum esnasında da ederim inşallah Doğum için şimdiden başladım dualara Şuan 900.000 tane subhanallah çekmeye çalışıyorum inşallah bitirebilirim doğuma kadar

selamlar

Varyemez bi tabaklık yer var mı ? yemek yapasım gelmiyor tek başına yemek yemek çok sıkıcı

doubleanne sen ne kadar küçükmüşsün ben senden büyüğüm ve hala bekarım.

@asmunkal tam yazamadık adını. inşallah kardeşin atanır canım.

delimideli şu kurs işlerini bırakma istersen. ya da bim şok tarzı yerlere de başvrabilirsin

@ birikim yapan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun

Cnm bim soktada basvurdum tum marketlere yok ...

Erken evlendim canım Benimde arkadaşlarımın çoğu bekar hala :)

Abovvvvv ne çok yazmışsınız
Yeni gelenler hoşgelmişler
Güne girenler hayırlı olsun
Ayyyy daha neler okumuştum unuttum yaaaa
Ben de eve geldim. Bira ödev yaptık. Şimdi yemek yiyip ödeve devam ederiz. Sonra da belki biraz kitap okuyabilirim

ne demek canım elbette

Bu arada kızlar bende güne girdim
300 tl ..
1500 tl toplanmış olacak. ilk kura da bende. iyi oldu sıkışıktık çok... o zamana dek durumumuz düzelirse gelen parayla direkt bebek hesabına gram alcam hepsiyle
hayırlı olsun canım

merhaba canım evet öğretmenim, lakin mesajını daha şimdi gördüm
ayy çok mutlu oldum :) aklımı karıştıran bir şey var da . ben bu sene tekrar sınava hazırlanıyorum deli cesareti 2 sene sonra istediğim bölümde okumak istediğim için . şimdi aklıma 2 bölüm var bunlardan biri duyma engelliler öğretmenliği . nette pek bir bilgi bulamadım bu bölüm hakkında bilgin varsa aktarabilir misin bana ? a

canım işitme engelliler değil de biz de zihinsel engelliler vardı özel alt sınıf diye rahatları süper ötesi öğretmenlerin
bir sınıftaki 3-4 öğrencinin başında 2 öğretmen
onların da zaten anneleri sürekli yanında velhasılı gel keyfim gel işini hakkıyla yapana lafım yok da benim gözlediklerim de engelli çocukların ailelerinin yakınmaları da ne kadar doğru yoldalar düşündürtüyor şahsi fikrim

amaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkk rahattılar bizimkiler

''salla başı al maaşı '' nın tam muhatabıydılar

zihinsel engelliler öğretmenliği açıkcası benim belki de en saygı duygu duyduğum öğretmenliktir . (diğerlerine de saygım sonsuz tabi ) .sizinkiler fazla rahatmış size öylesi denk gelmiş . annelerinin yanında olmasını bir nebze anlarım çünkü akıl sağlıkları tam anlamıyla yerinde değil . ama benim istediğim bölümde sadece duyamayanlar olduğu için yanında anne veya 2.bir öğretmen olacağını zannetmem . merak ettiğim ataması olan bir bölüm mü ? işşiz kalınabiliyor mu ? diğer öğretmenlerle aynı maaşı mı alıyor ? onlar için özel bir okul mu var ve daha teknik şeyler ?

araştırmaya devam ,umarım herşey gönlünce olur canım

işitme engelli öğretmenleri. Rehberlik araştırma merkezlerinde veya kendilerine ait olan okullarda çalışıyor. atama için negtten son 2-3 yıl kpss puanlarına bakabilirsin. zihinsel engelli öğretmenliği benim gözümde en zor olan branşlardan biri. sorumluluğu çok fazla duygusal olarak hırpalayıcı. bazı çocuklarda saldırganlık özelliği de olabiliyor. krzileri de oluyor. iiddet vs çok fazla. zamanında ben cesaret edemedim. maaş olark hemen hemen aynıdır. ek derslerde farklılık gösteriyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…