- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
istirahat yapmak lazım ama nerde...cok geçmiş olsun sanada.suefsan çok geçmiş olsun. Benim de boğazım acıyor şu anda. Ay bir de burnum akıyor.
Günaydın arkadaşlar,
Hava güneşli görünsede çok soğuk, kış geldi artık.
Bir zamanların ünlü repliğinde dediği gibi;
Havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız her zaman iyi olsun
Mutlu, huzurlu ve tabiki bereketli bir gün olsun inşallah[/QU
sgl.Farması cnmgünaydınlarrrrr
suefsan mide için nane limon çayı iç canım
papatyacım burnuna tuzlu su çekiver
geçmiş olsun kızlar
cok geçmiş olsun..Rabbım ülkemizi korusun.misafirlerinede kolay gelsin şimdidenGünaydınlar herkese
Hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsunhavalar bir tuhaf... bağışıklık sistemimiz zorlanıyor mu ne
bu sabah İzmir'de deprem oldu.. bayagı da uzun geldi. uykuda nasıl uyandım hatırlamıyorum.. Rabbim korusun.
Dün kumbarama 20 tl attım..
benim de bugün eve girmem 21.30 bulacak.. iş çıkışı zumba dersim var. yarın da yemekli misafirim var..
bu akşamdan ayarlamam lazım birşeyler.. başemal soslu musakka yapmaya karar verdim.. patlıcan kızartma ve kıymalı iç harcını bu akşam hazırlıcam.. yarın işten gelince soslayıp fırına atarım.. o arada çorba ve pilavı yaparım diye düşünüyorum..
vallahi sanki başkasının parasını alıp biriktiriyormuş gibi hisettiriyorlar insana
geçmiş olsun sıcacık duşunu al ilacını iç güzelce bir çorbanı iç iyice terle yarına hiç bişeyin kalmaz :) geçmiş olsunDonuk pudracm gecmis olsun
gunaydin kizlar iice grip oldum ..artk daha yeni kalktm
gunes var guya ama hava buz ..
Cnm du. Gece hirlayla yattim sabaha kadr azda olsa terledim.carsiya gidip geliyim dus yapicmgeçmiş olsun sıcacık duşunu al ilacını iç güzelce bir çorbanı iç iyice terle yarına hiç bişeyin kalmaz :) geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?