BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar

Dün kumbaramdaki paramın üzerine 14- 15 tl ekledim 1 tane küçük altın yaptım. Bu ay sonuna kadar kumbaraya bir şey atmasam mı acaba ?? Ayın 1'i ile sonu arasında ne kdr toplanacak merak ediyorum. Sürekli ay sonuna yakın açıyorum :)

Şimdi de kalkıp evi toparlıcam. Halam ve kayınvalideleri istanbula dönerken bir kahve için uğrayacaklarmış. Halamın kayınvalidesiyle kayınpederi çok yaşlılar düğünüme gelememişlerdi ve düğün salonuna telgraf çekmişlerdi Onlar gelecek diye öğlenden sonraki dersimi 1,5 saat ileri kaydırdım... Umarım kursiyer için sorun olmazda sıkıntısız atlatırız bu günü..

Ayy akşama yemek menümü de hazırladım şimdiden ;

Fırında Patates köfte , Pirinç pilavı

Günaydınlar :)
Hastalara geçmiş olsun.
Bende de kırıklık var bugün. Kızımı göndermedim bugünde kreşe iyileşmesini bekliyorum.
Dün kumbaraya 9 lira attım. Elimde de biraz para var 600 lira kadar. Kumbaradakilerin dışında. Onunla bugün altın alayım diyorum yoksa harcanıp gidecek

Günaydın arkadaşlar,
Hava güneşli görünsede çok soğuk, kış geldi artık.
Bir zamanların ünlü repliğinde dediği gibi;
Havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız her zaman iyi olsun
Mutlu, huzurlu ve tabiki bereketli bir gün olsun inşallah

Günaydınlar herkese
Hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun havalar bir tuhaf... bağışıklık sistemimiz zorlanıyor mu ne
bu sabah İzmir'de deprem oldu.. bayagı da uzun geldi. uykuda nasıl uyandım hatırlamıyorum.. Rabbim korusun.
Dün kumbarama 20 tl attım..
benim de bugün eve girmem 21.30 bulacak.. iş çıkışı zumba dersim var. yarın da yemekli misafirim var..
bu akşamdan ayarlamam lazım birşeyler.. başemal soslu musakka yapmaya karar verdim.. patlıcan kızartma ve kıymalı iç harcını bu akşam hazırlıcam.. yarın işten gelince soslayıp fırına atarım.. o arada çorba ve pilavı yaparım diye düşünüyorum..

cok geçmiş olsun..Rabbım ülkemizi korusun.misafirlerinede kolay gelsin şimdiden

Donuk pudracm gecmis olsun
gunaydin kizlar iice grip oldum ..artk daha yeni kalktm
gunes var guya ama hava buz ..
geçmiş olsun sıcacık duşunu al ilacını iç güzelce bir çorbanı iç iyice terle yarına hiç bişeyin kalmaz :) geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…