BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende her ay bir çeyrek almayı düşünüyorum direkson dersi almak istiyorum onada ücret lazım tabi nerde birikim bu ay çeyrek almayabilirim ev hanımı olduğum için eşim veriyor parayı onunda maaşı az ancak aybaşına yetiyor

İarkadaslar sakarya geyvede 4.5deprem olmus burdada hissedildi saat 9sekizbck gibi sanirim bn hissetmedm bulsk yikiyordum banada amca kizlari soledi
of tam korkuyu icimden atmistim gene baslicak galuba
4.kattayiz gerci bina 99depremine dayanmis ama bilemiyorum rabbm bilir kat farketmiyor gerci ama yinede urkuyir insan rabbim beterinden koruusun

Bu topikte sadece para biriktirilmiyor;
Muhabbet, tecrube, yemek tarifleri, güzel dilekler biriktiriliyor.
Eş, çocuk, kaynana, arkadaş, komşu, hastalık, düğün,
hayata dair ne varsa herşey konuşuluyor.
Benim için çok faydalı oluyor aranızda gezinmek

Bu akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle, alışverişimizi yaptık, eşim yemekte yiyelim öyle eve gidelim dedi. Aaa ne münasebet dedim birikimci bir hatun kişi olarak. Tabiki evde yedik
Dönüşte kuyumcuya uğradım yarım altınımı da aldım, çok mutlu oldum, birikimci hatun olarak aldığım ilk altın. Beklediğim bir miktar para var eğer gelirse onlada tam altın alacağım süper olacak
Hepimize bereketli günler, geceler kızlar...

lemide bereketli olsun altınların...
ben de çok seviyorum burayı. Herşeyi konuşuyoruz anlatıyoruz belki de gerçek hayattaki yalnızlığımızı paylaşıyoruz.

Hala regl olmadım. Yıllardır kullandığım doğum kontrol hapını bazı yan etkilerinden dolayı bıraktım. Belki de o yüzden gecikti bilemiyorum. Hamilelik şüphem yok çok fazla ama yine şe belli olmaz. Var mı aranızda hapı bıraktıktan sonra adet gecikmesi yaşayan.

Allah korusun canım tövbe tövbe daha dun mu konuşuluyordu deprem diye Allah beterinden korusun canım....

Ben yasamadım ama cok duydum arkadaslarımdan bıraktıktan sonra bir sure düzensizlik oluyormuş....

Evet canım bu topikte yok yok bende gece bakmadan yatamıyorum kızlar napmış ne etmiş diye cok guzel herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor burda...

Favori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....

Ben yasamadım ama cok duydum arkadaslarımdan bıraktıktan sonra bir sure düzensizlik oluyormuş....
çok pişmanım bıraktığım için. Bir olaydı da ben de normale dönseydim.

Favori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....
ben oğlumu uyuturken kaçırdım orasını.
Zaten izlediğim iki dizi var. Biri bu

Çok az yapamıyorum ben farmasicim.. Malum annemle babama da yemek götürüyorum. 4 kişilik olmak zorunda hatta birazcık fazla yapıyorum ki ertesi gün öğlen yemekleri de çıksın. Ben işteyken onlar zorda kalmasın diye.. Tencereyi görünce doyuyor eşim galiba :)

Bende günlük yemeği seviyorum. 2 gün üst üste yendiğinde bir garip oluyor sanki bıkıyorum töbe yarabbim

Ben izliyorum canım.. Daha önceden dizimag ya da yabancıdizi orgdan izliyordum ikisini de kapattılar. Şimdi dizinin bölüm adını yazıp google dan çıkan sayfalardan herhangi birine giriyorum. şimdiye kdr düzgün bir site bulamadım. Bulursan bana da haber ver

gunaydin bayanlar.bereketli bir gun diliyorum,kumbaralar dolsun ins hedefim bugun 10 tl atmak kumbaraya.dun esime soylediO dam para biriktiriyorum doye o sa kumbarama 4 tl atti ins harcamayiz
benim kumbaram eşimden gizli. Daha önce de böyle kumbara yapıyorduk. O da koyuyordu ama sigaraya parası yetmediği zaman tırtıklıyordu. Aklı sıra bedavaya getiriyordu sigarayı. Şimdi hiç haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…