Evden memnunum ama birinci kat ev bulsak cikicam ama o da yok cnnmdelimideli Rabbim korusun. Benim de en çok korktuğum şeylerden biridir deprem.
Allahım göstermesin inşallah
Allah korusun canım tövbe tövbe daha dun mu konuşuluyordu deprem diye Allah beterinden korusun canım....İarkadaslar sakarya geyvede 4.5deprem olmus burdada hissedildi saat 9sekizbck gibi sanirim bn hissetmedm bulsk yikiyordum banada amca kizlari soledi
of tam korkuyu icimden atmistim gene baslicak galuba
4.kattayiz gerci bina 99depremine dayanmis ama bilemiyorum rabbm bilir kat farketmiyor gerci ama yinede urkuyir insan rabbim beterinden koruusun
lemide bereketli olsun altınların...
ben de çok seviyorum burayı. Herşeyi konuşuyoruz anlatıyoruz belki de gerçek hayattaki yalnızlığımızı paylaşıyoruz.
Hala regl olmadım. Yıllardır kullandığım doğum kontrol hapını bazı yan etkilerinden dolayı bıraktım. Belki de o yüzden gecikti bilemiyorum. Hamilelik şüphem yok çok fazla ama yine şe belli olmaz. Var mı aranızda hapı bıraktıktan sonra adet gecikmesi yaşayan.
Evet canım bu topikte yok yok bende gece bakmadan yatamıyorum kızlar napmış ne etmiş diye cok guzel herkes birbirinin derdine sevincine ortak oluyor burda...Bu topikte sadece para biriktirilmiyor;
Muhabbet, tecrube, yemek tarifleri, güzel dilekler biriktiriliyor.
Eş, çocuk, kaynana, arkadaş, komşu, hastalık, düğün,
hayata dair ne varsa herşey konuşuluyor.
Benim için çok faydalı oluyor aranızda gezinmek
Bu akşam iş çıkışı markete uğradık eşimle, alışverişimizi yaptık, eşim yemekte yiyelim öyle eve gidelim dedi. Aaa ne münasebet dedim birikimci bir hatun kişi olarak. Tabiki evde yedik
Dönüşte kuyumcuya uğradım yarım altınımı da aldım, çok mutlu oldum, birikimci hatun olarak aldığım ilk altın. Beklediğim bir miktar para var eğer gelirse onlada tam altın alacağım süper olacak
Hepimize bereketli günler, geceler kızlar...
Favori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....çok teşekkür ederim. Ne güzel Perşembe bitiyor. Acaba bende mi gitmesemcuma okula.
Oğlanı uyututorum. Cum günü öğretmenin verdiği İngilizce ödevini unutmuş. Felaket tutuştu bugün. Ama bitiremedi.
Çok uyusun ben de spor yaparım inşallah. Bir taraftan da kara para aşkı izlerim.
çok pişmanım bıraktığım için. Bir olaydı da ben de normale dönseydim.Ben yasamadım ama cok duydum arkadaslarımdan bıraktıktan sonra bir sure düzensizlik oluyormuş....
ben oğlumu uyuturken kaçırdım orasını.Favori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....
Çok az yapamıyorum ben farmasicim.. Malum annemle babama da yemek götürüyorum. 4 kişilik olmak zorunda hatta birazcık fazla yapıyorum ki ertesi gün öğlen yemekleri de çıksın. Ben işteyken onlar zorda kalmasın diye.. Tencereyi görünce doyuyor eşim galiba :)merhaba canım ben menülerimde çok çeşit az miktar olmasına dikkat ediyorum arta kalanı ertesi öğlene okuldan çocuklarım geliyor böylelikle öğlen öğünümüzü savmış oluyoruz ....
ve günlük yemek yapmayı severim en fazla bir yemeği 2 gün yiyebilirim
günaydın hatunlar.
papatya,lemide kazançlarınız,birikimleriniz hayırlı olsun.
netten yabancı dizi takip eden var mı aramızda.
hangi site iyidir.
ben de sıkıldım bu ara,birine başlayıp oyalanayım diyorum.
benim kumbaram eşimden gizli. Daha önce de böyle kumbara yapıyorduk. O da koyuyordu ama sigaraya parası yetmediği zaman tırtıklıyordu. Aklı sıra bedavaya getiriyordu sigarayı. Şimdi hiç haberi yok.gunaydin bayanlar.bereketli bir gun diliyorum,kumbaralar dolsun inshedefim bugun 10 tl atmak kumbaraya.dun esime soylediO dam para biriktiriyorum doye o sa kumbarama 4 tl atti ins harcamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?