aslinda gizli baslamistim.ama dun dayanamadim soyledim.dedigin gibi gizli olmasi daha iyi aslinda.simdilik kararliyim,cok onemli acil birsey olmadikca harcanmayacak o para.benim kumbaram eşimden gizli. Daha önce de böyle kumbara yapıyorduk. O da koyuyordu ama sigaraya parası yetmediği zaman tırtıklıyordu. Aklı sıra bedavaya getiriyordu sigarayı. Şimdi hiç haberi yok.
hayır canım. Ben öğretim üyesiyim...niye sordun ki. Yani özel okullarla ilgili birşey mi soracaktın diye soruyorum.papatya sen ozel okulda mi calisiyorsun?
calisma saatlerin esnek ya o sebeple merak ettim.acaba nerde calisiyor diyehayır canım. Ben öğretim üyesiyim...niye sordun ki. Yani özel okullarla ilgili birşey mi soracaktın diye soruyorum.
bende oylegünaydın hanımlar hayırlı sabahlar.. biraz birikimim var. bi kaç aydır TL olarak attım köşeye. dolarmı yapsam bilemedim. hala duruyor köşe. sepette herşeyden olsun demişti farması abla. bende bişi yapmadan öylece durdurdum. araba alıp almama konusunda gidip geliyorum hala..
SUHAN kuzum bende öyle oldum hafta sonu bir yere gezmeye gittik tarihi bir yer. çok güzel bir bileklik vardı 15TL almadım. hala aklımda
cute telefon faturası bence çok.doğal gaz faturalarıda yavaştan yavaşa yükselecek.size ayırdığın rakaımda 300' indir.ordan bi 150 ek gelir telide düşürürsen 50'de ordan gelse 200 tl yapar.mutfak pazarada 600 ayır toplamda 300 tl elinde kalmış olur.bu ay sık bence dişini..günaydın herkeze
sonunda esım bugun 15 gunluk odendı
özel sıgorta kesıntım ıle beraber 880 tl aldı , ılk ceyrekte 950 alıyor.
sımdı bı az geldı bu maas sankı bır anda.
neyse ödeneceklere gecıyorum
elektrık, 75
su : 50
doğalgaz : 27
telefonlar : 170 (cok evet cok)
araba kredisi : 780
toplam : 1102 tl ediyor,
222 tl acık eşimden yani.
neyse bende alıcam 2000'lira.
1780 tl kalacak bu mıktarıda düşünce.
neyse 1000 tl'sini kredi kartına yatıracağız.(2300 tl borcu var kullanmıyoruz kapatacagız inş)
780 kalacak. ayın 6'da eşim 950 tl aldıgında artık 950+780=1730 tl oluyor yenıden . cocuga 350 tl, bana 350 eşime 350 alışveriş mıktarı ayırırsam eğer : 1050 eder. ıyı fena degıl. zıra 20 ksımda esım 880 tl bır daha alacak.
700 tl 'de 1 aylık bence yeter mutfak pazar fılan.
neyse zaten alısverıs mıktarları bana gore cok aslında ama genıs dusunmek ıstıyorum
ayrıca cocugun dişleri yapılacaktı bahsediyordum 3000 tl, yalnız klınıkte yan cızınce orada yaptıramadık sımdı kuzenım dıscı onda yaptırıyoruz sagolsun 80 tl yapıyor bır dişi yanı toplama 800 tl cıkacak.
allahtan cocukta musade edıyorkı oda yapabılıyor işini.
neyse borclar baya bır hafıfledı ınsallah
ay varya asmu alışveriş sitelerine girmemek için kendimi zor tutuyorum.dişimi sıka sıka diş kalmazsa bende nolcak..günaydın hanımlar hayırlı sabahlar.. biraz birikimim var. bi kaç aydır TL olarak attım köşeye. dolarmı yapsam bilemedim. hala duruyor köşe. sepette herşeyden olsun demişti farması abla. bende bişi yapmadan öylece durdurdum. araba alıp almama konusunda gidip geliyorum hala..
SUHAN kuzum bende öyle oldum hafta sonu bir yere gezmeye gittik tarihi bir yer. çok güzel bir bileklik vardı 15TL almadım. hala aklımda
Â101 e bebek eşyaları gelmiş Bende nevresim almamıştım İki tane nevresim takımı iki tanede de alez aldım 53 lira tuttu
bende oyle
bir küpe'ye bakarken bile düşnüüyorum
zaten bu ayki birikimim bence hiç hoş olmadı.
buarada bende parayı hala nasıl yapsam bılmıyorum acıkcası
zaten cok bısı degıl
ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?