BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende ceket almıştım iki tane birini iptal ettirdim...gözüm aç sanırım benim

kitap almaya korkar oldum

kızlar maşallah.
boynuz kulağı geçermiş,bir başladınız pir başladınız, tutumlu olma yolunda çoğunuz başarılı oldu.
ben hep derim almanın sonu yok,önemli olan eldekini değerlendirmek.
sadece manevi açlığımızı doyuruyoruz gereksiz harcamalarla.
şükrümüz azaldıkça şikayetlerimiz artıyor.
ifrat ve tefrite kaçmadan alacağız elbette.rabbim tüm nimetlerini yararlanalım diye verdi bize.

herşeyin ortasını ayarlayabilsek müthiç olacakta işte..sanırım ben ifrat boyutunda gidiyordum.inş düzene gircem.azaltacam gereksiz harcamalarımı ki çoğu şeyide azalttım gibi

Y yesil_zeytin_ piyasaya göre daha uygunsa al A 101 e baya indirimli geliyor çünkü ürünler

piyasada 50 TL bilemedim bende.

asmu sen al kitaplarını 2014 enlerine aday göstercem ben seni...bol bol oku sen:gözünde gözlük elinde kitap smile: bulamadımmmmmmmmm sarı kafayı.hani kahve içip evrak okuyorda ya..

çook tşk ederim canım. ahh ahh nerde o eski smileler. çok değişti bu kk. eskiden buraların hepsi dutluktu

game of thoronesi naptın

Ben he şeyi çatır çatır alıyorum valla
birinin alıp verip ekonomiye can vermesin camım

ben çok uzun yıllardır kullanıyorum. kuruluk ve isteksizlik yaptığını düşündüğüm için bıraktım ama hiç rahat edemedim. teorik olarak gebe olma ihtimalim çok az ama insan stres yapıyor işte. bir de yıllardır saati bile şaşmazdı. şimdi gecikince kendimi nerelere atacağımı bilmeiyorum.

günaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
al benden de o kadar.

ben 1900 maaş
100 bes
600 birikim
200 okuyan kardeşime
350 kira+aidat
faturalar 60 (yazın)
telefon 30
çay markası 30(40)

1400 lira zorunlu harcamaların diye bakıyorum. geriye zaten 300 kalıyor. buda yemek içmek kıyafet eşartp falan. zorunlu almamya çalışmam. zaten kapalıların çok pahalı

aslinda gizli baslamistim.ama dun dayanamadim soyledim.dedigin gibi gizli olmasi daha iyi aslinda.simdilik kararliyim,cok onemli acil birsey olmadikca harcanmayacak o para.
bende gizli biriktirenlerdenim, çünkü en ufak bir zorlanma anında akla gelen ilk para o oluyor, gizli kalması daha iyi hem kinder sürpriz gibi biranda çıkınca daha hoş oluyor bence :)

bende 4. sabahında. beraberiz ne güzel. içmeyelim inşALLAH hiç..
telefon faturalarını neden okadar fazla. telefon falanmı aldınız faturayla.
benim mesela 30TL 500DK+5000SMs+2GB

günaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....

İş arkadaşım var bana hep kızardı çok harcıyorsun diye, şimdi değişime o bile şaşıyor sana bir haller oldu diyor

Ama ben bu hallerden çok memnunum

işyerinde fırsat bulamıyorum ya.ofisim sürekli dolu..sürekli bi toplantı anaoyyyyyy.işler hafiflesinde başlıcam.evde izleyemiyorum.bide yıl sonu geliyor illaki bi yoğunluk oluyor..bu cuma başlıcam.çoğu cumaya gidiyor.o arada izlerim

bende 4. sabahında. beraberiz ne güzel. içmeyelim inşALLAH hiç..
telefon faturalarını neden okadar fazla. telefon falanmı aldınız faturayla.
benim mesela 30TL 500DK+5000SMs+2GB
asu hıc sorma fenalardayım yanı oyle tıtreme vs yasamıyorum ama
tövbe tövbe bır organım eksık gıbıyım.
faturalara gelınce evet telefon aldık.
dahada yenı mayıs ayında fılan aldık. 2 sene surecek. ben faturamı bu ay ınsallah 20 tl dusurebılecegım anca o kadarlık bır tarıfe gecıs yapabılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…