Bende para vermeye korkar oldum..
hala kuaföre gideceğim..
geçen markafoniden aldıgım cantaların ebatlarını begenmedim.. geri gönderdim.. 100 tl cebimde kalmıs olcak..
tutumlu olalım derken pintileşme yolunda mıyız ne
Bende para vermeye korkar oldum..
hala kuaföre gideceğim..
geçen markafoniden aldıgım cantaların ebatlarını begenmedim.. geri gönderdim.. 100 tl cebimde kalmıs olcak..
tutumlu olalım derken pintileşme yolunda mıyız ne
asmu sen al kitaplarını 2014 enlerine aday göstercem ben seni...bol bol oku sen:gözünde gözlük elinde kitap smile: bulamadımmmmmmmmm sarı kafayı.hani kahve içip evrak okuyorda ya..kitap almaya korkar oldum
kitap almaya korkar oldum
o benim de favori smiley'ım dı ama artık yokasmu sen al kitaplarını 2014 enlerine aday göstercem ben seni...bol bol oku sen:gözünde gözlük elinde kitap smile: bulamadımmmmmmmmm sarı kafayı.hani kahve içip evrak okuyorda ya..
herşeyin ortasını ayarlayabilsek müthiç olacakta işte..sanırım ben ifrat boyutunda gidiyordum.inş düzene gircem.azaltacam gereksiz harcamalarımı ki çoğu şeyide azalttım gibikızlar maşallah.
boynuz kulağı geçermiş,bir başladınız pir başladınız, tutumlu olma yolunda çoğunuz başarılı oldu.
ben hep derim almanın sonu yok,önemli olan eldekini değerlendirmek.
sadece manevi açlığımızı doyuruyoruz gereksiz harcamalarla.
şükrümüz azaldıkça şikayetlerimiz artıyor.
ifrat ve tefrite kaçmadan alacağız elbette.rabbim tüm nimetlerini yararlanalım diye verdi bize.
o benim de favori smiley'ım dı ama artık yok
ayy ayneeeeeengünaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
Y yesil_zeytin_ piyasaya göre daha uygunsa al A 101 e baya indirimli geliyor çünkü ürünler
asmu sen al kitaplarını 2014 enlerine aday göstercem ben seni...bol bol oku sen:gözünde gözlük elinde kitap smile: bulamadımmmmmmmmm sarı kafayı.hani kahve içip evrak okuyorda ya..
birinin alıp verip ekonomiye can vermesin camımBen he şeyi çatır çatır alıyorum valla
ben çok uzun yıllardır kullanıyorum. kuruluk ve isteksizlik yaptığını düşündüğüm için bıraktım ama hiç rahat edemedim. teorik olarak gebe olma ihtimalim çok az ama insan stres yapıyor işte. bir de yıllardır saati bile şaşmazdı. şimdi gecikince kendimi nerelere atacağımı bilmeiyorum.Günaydın hanımlarsitede yine yazım kısmı değişmiş sanırım...
@delimideli çok geçmiş olsun Rabbim korusun. dün gece buraya çok güzel yağmur yağdı... 4 gün yağışlı veriyor bakalım.. Çok severim yağmuru ve sonraki toprak kokusunu...
tam kitap ,kahve, balkon sefası yapmalık..
M maviduvar1 ,bende oldu... gerçi ben evlendikten sonra 4 ay kadar kullanıp yan etkilerinden kaynaklı bıraktım hapla korunmayı .. onu bıraktım bırakalı adetim düzensizleşti.. hala da düzensiz bir 28 de bir , bi 32 de bir. tuhaflasıyor... değerlerim normal cıktı ama o gecikme stresi bile insanı yıpratıyor.. bazen mevsim gecişi, stres de etken olabiliyor.
ben de kumbarama hiç atamadım.. dün misafirlerim vardı.. yemeği cok begendiler. Haliyle mutlu oldum çok.. İnsan yorgunluğunu unutuyor..
ve nasipse cumartesi izin alıp h.sonu keyif ve kışlıkları ayarlama planım var...
al benden de o kadar.günaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
bende gizli biriktirenlerdenim, çünkü en ufak bir zorlanma anında akla gelen ilk para o oluyor, gizli kalması daha iyi hem kinder sürpriz gibi biranda çıkınca daha hoş oluyor bence :)aslinda gizli baslamistim.ama dun dayanamadim soyledim.dedigin gibi gizli olmasi daha iyi aslinda.simdilik kararliyim,cok onemli acil birsey olmadikca harcanmayacak o para.
buarada sıgarasız 4.gun
dun aksam gece uyandım.
baktım herkez uyuyor gıdımde ıcım dedım ıc ıc ıc sureklı seytan benı yokluyor
ıcmıyorum ama
bır anlık bısey esım ıcse yanımda emınım elınden kapar ıcerım sigarasını
günaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
işyerinde fırsat bulamıyorum ya.ofisim sürekli dolu..sürekli bi toplantı anaoyyyyyy.işler hafiflesinde başlıcam.evde izleyemiyorum.bide yıl sonu geliyor illaki bi yoğunluk oluyor..bu cuma başlıcam.çoğu cumaya gidiyor.o arada izlerimpiyasada 50 TL bilemedim bende.
çook tşk ederim canım.ahh ahh nerde o eski smileler. çok değişti bu kk. eskiden buraların hepsi dutluktu
game of thoronesi naptın
birinin alıp verip ekonomiye can vermesin camım
asu hıc sorma fenalardayım yanı oyle tıtreme vs yasamıyorum amabende 4. sabahında. beraberiz ne güzel. içmeyelim inşALLAH hiç..
telefon faturalarını neden okadar fazla. telefon falanmı aldınız faturayla.
benim mesela 30TL 500DK+5000SMs+2GB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?