BİRİKİMCİ HATUNLAR

700 tl mutfaga pazara bırakmıstım
bunun ıcınde esımın sıgara ve yol parasını dusunce 400 tl kalır.
buarada cocuga akulu motorsıklet almayı dusunuyorum bu sene bısıklette almadım sımdı dıslerını uyguna yaptırıyoruz. oda nasıplensın dıyorum
aranzıda cocugunda kullanan varmı?

ben evde izledim. yanlış yaşıyorumya böyle bi dizi çok oldu iyi oldu benim için.

bendede titreme falan yok. ben sabah 8de içiyodum bide akşam 6dan sonra
sabah hiç aklıma gelmio ama akşam 9gibi falan çok canım istiyor.
işyerinde paketim var. eve götüreyim bitane dedim götürmedimde.
bırakcam bakalım :)

benımde en cok aklıam aksam dusuyor
ay alalh sasırtmasın
ama sıgara kokmuyorum cok superı en superı b u

ous pek ilgilenmediğinden izleyemiyorum evde.dizi takibini sevmiyor bide yabancı olunca hiç yanaşmıyor..bu arada senin ous naptıkpss olayları falan vardı

mrb.herkes kendine ne uygunsa o şekilde biriktirmeye çalışıyor..

kitap almaya korkar oldum
evde okuncak 15 tane kitap var sanırım. ama kitapyurduna girip sepeti doldurup cıkıyorum
şimdi de markafonide aynı şeyi yaptım... sevim iç giyimde çok süper şeyler var ve bir tane çanta begendim alıp almama arasında cebelleşiyorum bayanlar bende biraz çamaşır zaafı var da

bende çarpıntı tarzı şeyler olmuştu.. bıraktım rahatladım..
evet bu ay benim de gecikmeli hala bekliyorum.. stresi ,şişkinliği yetiyor insana...

heveslendirdin beni.girmemek için kendimi zor tutuyordum.göz atayım bi

beklemek insnaı strese sokuyor. ben alışmışım yıllardır hapın rahatlığına. olmadı yani yapamadım.
çamaşır zaafı bende de var. iç çamaşrılarımı alşdığım mağazaya uğramamaya özen gösteriyorum.

sayende bizde cebelleşiyoruz artık

Ben hiç alışveriş sitelerine girmeyerek hallettim bu netten alışveriş olayını. Yoksa işimiz iş. Her gördüğümü alasım gelir.

Bu arada kızlar ben okumadığım kitaplarımı satıyorum. Şöyle sizinle de paylaşayım aklıma gelmişken:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kargo-bedava-ustelik-hepsi-tertemiz.750188/

Bu topic herkese iyi geldi sanirim :)bn dikkat ediyordum zaten dahada dikkatli olmaya calisiyorum

sayende bizde cebelleşiyoruz artık

bir ara bende girmiyordum şimdi yine başladı girip bakınıp alma isteği..
kitaplarına bakacagım..

Kızlar selamlar herkese,

Size bir sorum var

Eşimin öğrenim kredisi borcu var 2 seceneğimiz var önümüzde

1-Peşin ödemek (8bin kadar)

2-Yapılandırmak (ama af faizin tamamına gelmedi hem tüfe vs eklenecek hem de seçtiğimiz taksit sayısı kadar yine eklentiler olacak)

1. seçersek 8 bin gitmiş olacak toplu para

2. seçersek boş yere fazladan para ödemek istemiyoruz.

Ne yapmalı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…