- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
700 tl mutfaga pazara bırakmıstımcute telefon faturası bence çok.doğal gaz faturalarıda yavaştan yavaşa yükselecek.size ayırdığın rakaımda 300' indir.ordan bi 150 ek gelir telide düşürürsen 50'de ordan gelse 200 tl yapar.mutfak pazarada 600 ayır toplamda 300 tl elinde kalmış olur.bu ay sık bence dişini..
ben evde izledim. yanlış yaşıyorumya böyle bi dizi çok oldu iyi oldu benim için.işyerinde fırsat bulamıyorum ya.ofisim sürekli dolu..sürekli bi toplantı anaoyyyyyy.işler hafiflesinde başlıcam.evde izleyemiyorum.bide yıl sonu geliyor illaki bi yoğunluk oluyor..bu cuma başlıcam.çoğu cumaya gidiyor.o arada izlerim
bendede titreme falan yok. ben sabah 8de içiyodum bide akşam 6dan sonraasu hıc sorma fenalardayım yanı oyle tıtreme vs yasamıyorum ama
tövbe tövbe bır organım eksık gıbıyım.
faturalara gelınce evet telefon aldık.
dahada yenı mayıs ayında fılan aldık. 2 sene surecek. ben faturamı bu ay ınsallah 20 tl dusurebılecegım anca o kadarlık bır tarıfe gecıs yapabılıyorum.
benımde en cok aklıam aksam dusuyorben evde izledim. yanlış yaşıyorumya böyle bi dizi çok oldu iyi oldu benim için.
bendede titreme falan yok. ben sabah 8de içiyodum bide akşam 6dan sonra
sabah hiç aklıma gelmio ama akşam 9gibi falan çok canım istiyor.
işyerinde paketim var. eve götüreyim bitane dedim götürmedimde.
bırakcam bakalım :)
ous pek ilgilenmediğinden izleyemiyorum evde.dizi takibini sevmiyor bide yabancı olunca hiç yanaşmıyor..bu arada senin ous naptıben evde izledim. yanlış yaşıyorumya böyle bi dizi çok oldu iyi oldu benim için.
bendede titreme falan yok. ben sabah 8de içiyodum bide akşam 6dan sonra
sabah hiç aklıma gelmio ama akşam 9gibi falan çok canım istiyor.
işyerinde paketim var. eve götüreyim bitane dedim götürmedimde.
bırakcam bakalım :)
mrb.herkes kendine ne uygunsa o şekilde biriktirmeye çalışıyor..arakdaşlar merhaba ben de birikim yapamıyorum hiç elimde para varsa muhakkak harcıyorum dayanamıyorum ama buna bir dur demem lazım artık... evdemi biriktiriyorsunuz? vadeli hesap, altın hesabı.... ne yapmam lazım acemiyim:)
evde okuncak 15 tane kitap var sanırım. ama kitapyurduna girip sepeti doldurup cıkıyorumkitap almaya korkar oldum
bende çarpıntı tarzı şeyler olmuştu.. bıraktım rahatladım..ben çok uzun yıllardır kullanıyorum. kuruluk ve isteksizlik yaptığını düşündüğüm için bıraktım ama hiç rahat edemedim. teorik olarak gebe olma ihtimalim çok az ama insan stres yapıyor işte. bir de yıllardır saati bile şaşmazdı. şimdi gecikince kendimi nerelere atacağımı bilmeiyorum.
heveslendirdin beni.girmemek için kendimi zor tutuyordum.göz atayım bievde okuncak 15 tane kitap var sanırım. ama kitapyurduna girip sepeti doldurup cıkıyorum
şimdi de markafonide aynı şeyi yaptım... sevim iç giyimde çok süper şeyler varve bir tane çanta begendim alıp almama arasında cebelleşiyorum bayanlar bende biraz çamaşır zaafı var da
bende çarpıntı tarzı şeyler olmuştu.. bıraktım rahatladım..
evet bu ay benim de gecikmeli hala bekliyorum.. stresi ,şişkinliği yetiyor insana...
evde okuncak 15 tane kitap var sanırım. ama kitapyurduna girip sepeti doldurup cıkıyorum
şimdi de markafonide aynı şeyi yaptım... sevim iç giyimde çok süper şeyler varve bir tane çanta begendim alıp almama arasında cebelleşiyorum bayanlar bende biraz çamaşır zaafı var da
evet bu ay benim de gecikmeli hala bekliyorum.. stresi ,şişkinliği yetiyor insana...
evde okuncak 15 tane kitap var sanırım. ama kitapyurduna girip sepeti doldurup cıkıyorum
valla benim gecelik ve body tarzı ihtiyaclarım da vardı .heveslendirdin beni.girmemek için kendimi zor tutuyordum.göz atayım bi
sayende bizde cebelleşiyoruz artık
Ben hiç alışveriş sitelerine girmeyerek hallettim bu netten alışveriş olayını. Yoksa işimiz iş. Her gördüğümü alasım gelir.
Bu arada kızlar ben okumadığım kitaplarımı satıyorum. Şöyle sizinle de paylaşayım aklıma gelmişken:http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kargo-bedava-ustelik-hepsi-tertemiz.750188/
ben de girdim baktım hemen. aynen cebelleştim de çabuk kurtuldum. fakat ayaklarım beni sürekli buradaki mağazaya gitmem için zorluyor...sayende bizde cebelleşiyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?