- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
valla benim gecelik ve body tarzı ihtiyaclarım da vardı .
aldım gitti ..bir kaç çamaşır da salladım sepete zaten dürtüyor bu aralar beni birşeyler alasım var sürekli.
Bnce imkaniniz varsa pesin verin cnn taksitlwr zorluyor insani bi de tufe faİz faln zor cnnKızlar selamlar herkese,
Size bir sorum var
Eşimin öğrenim kredisi borcu var 2 seceneğimiz var önümüzde
1-Peşin ödemek (8bin kadar)
2-Yapılandırmak (ama af faizin tamamına gelmedi hem tüfe vs eklenecek hem de seçtiğimiz taksit sayısı kadar yine eklentiler olacak)
1. seçersek 8 bin gitmiş olacak toplu para
2. seçersek boş yere fazladan para ödemek istemiyoruz.
Ne yapmalı acaba?
toplu para gidecek diye bakma..Kızlar selamlar herkese,
Size bir sorum var
2-Yapılandırmak (ama af faizin tamamına gelmedi hem tüfe vs eklenecek hem de seçtiğimiz taksit sayısı kadar yine eklentiler olacak)
Ne yapmalı acaba?
teşekkür ederim...güle güle kullan....
Bnce imkaniniz varsa pesin verin cnn taksitlwr zorluyor insani bi de tufe faİz faln zor cnn
toplu para gidecek diye bakma..
sonuçta o bir borç ve illa ki ödenecek..
ben olsam bir kerede ( eğer varsa param) öder kurtulurdum....
merhaba kızlar nasılsınız bol bereketli günler hepinize.... kızlar ben şimdi çeyrek biriktiriyorum genelde 147 tl ye falan aldım çeyreği ama satarken şimdi 143 ten alırım diyor şu anki altın fiyatına göre yani çeyrek başına 4-5 tl kaybım olacak bu çok değil mi çeyrek biriktirmesem mi bana akıl verin ne zaman bozduracağım belli değil yani yok öyle bir planım kızkardeşimde uzun vadede para getirir biriktirmeye devam et dedi 1 yıl sonra arttığında sana çeyrek başına belki 10 lira getiri dedi ne yapsam bilemedim bana fikir verin lütfen
kızlar bir de dün kendime 12,50 gr 22 ayar bir bileklik aldım 1240 tl ye işçilik çok eklemedi hep 14 ayar alıyordum bu defa 22 ayar aldım bari satarken değer kaybetmez
Gule gule kulln cnm ve umarim ilerde sana iyi kazandirir :)kızlar bir de dün kendime 12,50 gr 22 ayar bir bileklik aldım 1240 tl ye işçilik çok eklemedi hep 14 ayar alıyordum bu defa 22 ayar aldım bari satarken değer kaybetmez
canm kullanayım dedim ne bilim alırken mutlu oldum bari gözle görülen bir birikim beni heycanlandırır :) al al bankaya at nereye kadar arada gözle görülür bir şeyde lazım ondan aldım :) teşekkürler canm daha iyisi sizlerin olsunGüle güle kullan canım ama eğer kullanmayacaksan bence bu gibi alımları da altın hesabından al yani 1240tl'ye kaç gram altın oluyorsa onu alırsın.. Tabii ben onu kullanmak için aldım diyorsan o başka:)
teşekkürler canm daha iyisi senn olsunGule gule kulln cnm ve umarim ilerde sana iyi kazandirir :)
ben de girdim baktım hemen. aynen cebelleştim de çabuk kurtuldum. fakat ayaklarım beni sürekli buradaki mağazaya gitmem için zorluyor...
kuyumcularda artık taksıt yapacaklarmıs ya
komısyon alıyorlarmı ondan
hayır bısı alacagımda yok ta bıleyım ıstıyorum
Kızlar selamlar herkese,
Size bir sorum var
Ne yapmalı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?