BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bnce imkaniniz varsa pesin verin cnn taksitlwr zorluyor insani bi de tufe faİz faln zor cnn

toplu para gidecek diye bakma..
sonuçta o bir borç ve illa ki ödenecek..
ben olsam bir kerede ( eğer varsa param) öder kurtulurdum...

güle güle kullan....
teşekkür ederim...

merhaba kızlar nasılsınız bol bereketli günler hepinize.... kızlar ben şimdi çeyrek biriktiriyorum genelde 147 tl ye falan aldım çeyreği ama satarken şimdi 143 ten alırım diyor şu anki altın fiyatına göre yani çeyrek başına 4-5 tl kaybım olacak bu çok değil mi çeyrek biriktirmesem mi bana akıl verin ne zaman bozduracağım belli değil yani yok öyle bir planım kızkardeşimde uzun vadede para getirir biriktirmeye devam et dedi 1 yıl sonra arttığında sana çeyrek başına belki 10 lira getiri dedi ne yapsam bilemedim bana fikir verin lütfen

Bnce imkaniniz varsa pesin verin cnn taksitlwr zorluyor insani bi de tufe faİz faln zor cnn

Canım toplu paramız var ev için biriktirdiğimiz (birazı düğünden gelen birazı daha öncesinden biriktirdiğim) sanırım haklısın boş yere farkı ödemeden kurtulacağız.

toplu para gidecek diye bakma..
sonuçta o bir borç ve illa ki ödenecek..
ben olsam bir kerede ( eğer varsa param) öder kurtulurdum....

Gönül pek istemese de mantıklı olan bu sanırım donukpudra çok teşekkürler cevabın için..

Canım ben çeyrek, yarım vs.. hiç uğraşmıyorum çünkü evde olsun da istemiyorum altın hesabım var ve internetten kontrol ediyorum istediğin an bozdurup al sat da yaparsın hem uzun vadede kazancın da olur

kızlar bir de dün kendime 12,50 gr 22 ayar bir bileklik aldım 1240 tl ye işçilik çok eklemedi hep 14 ayar alıyordum bu defa 22 ayar aldım bari satarken değer kaybetmez

Güle güle kullan canım ama eğer kullanmayacaksan bence bu gibi alımları da altın hesabından al yani 1240tl'ye kaç gram altın oluyorsa onu alırsın.. Tabii ben onu kullanmak için aldım diyorsan o başka:)

Güle güle kullan canım ama eğer kullanmayacaksan bence bu gibi alımları da altın hesabından al yani 1240tl'ye kaç gram altın oluyorsa onu alırsın.. Tabii ben onu kullanmak için aldım diyorsan o başka:)
canm kullanayım dedim ne bilim alırken mutlu oldum bari gözle görülen bir birikim beni heycanlandırır :) al al bankaya at nereye kadar arada gözle görülür bir şeyde lazım ondan aldım :) teşekkürler canm daha iyisi sizlerin olsun

canm benm para harcamama iradem pek bi düşük o öyle internette olursa ben onunla çok oynarım o yüzden kuyumcudan alıyorum onların kasasında birikiyor alıp eve gelmiyorum yani... benm aklım alıp satarken ki farkta internetten de baktım bana o fiyattan alta veriyorlar ama satarkende 143 tl den falan bahsetti ama daha alalı 2 ay oldu 1 yıl sonrayı düşün diyorlar

@yesa1bence de toplu olarak bir kere de ödeyin. taksit öde öde bitmiyor.
K kalemero bereketli olsun canım bileziğin.

bugünde ders ücretimin son kısmı yattı. 750 tl. bunun bir kısmını harçlık olarak ayırıp geri kalanıyle da gelecek ay için bayanın parasını ayıracağım.

kuyumcularda artık taksıt yapacaklarmıs ya
komısyon alıyorlarmı ondan
hayır bısı alacagımda yok ta bıleyım ıstıyorum

ben de girdim baktım hemen. aynen cebelleştim de çabuk kurtuldum. fakat ayaklarım beni sürekli buradaki mağazaya gitmem için zorluyor...

ben uzak duruyorum her şeyden kredi kartını da kapatmayı düşünüyorum geçen çorap almak için girmem gerekiyordu biliyorum ki çorapla kalmayacak girmedim anneme söyledim o aldı bana :) hele internete hiç girmiyorum

bence ödeyin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…