BİRİKİMCİ HATUNLAR

ah bu kredi kartları tam kapattık borç kalmadı diyoruz hoop yeni bişey çıkıyor hadi sil baştan,ne onlarla ne de onlarsız olmuyo şimdilik
kalemero bilekliğini güle güle kullan
yesa1 bencede öde kurtul en güzeli
math27 kartı azaltman ne güzel

teşekkür ederim joeyfun daha iyisi senn olsun benm kredi kartım hep gereksiz şeyler için kullandım onu bi kontrol altına almam lazım bu ay hiç kullanmamaya çalışacağım

teşekkür ederim joeyfun daha iyisi senn olsun benm kredi kartım hep gereksiz şeyler için kullandım onu bi kontrol altına almam lazım bu ay hiç kullanmamaya çalışacağım
en güzelini yaparsın cnm biz faturaları falan hep karttan ödüyoruz,market ıvır zıvır kıyafet derken dağ oluveriyor

Menunu tasarladim artk ekledim menume bisi daha
k.fasulye
pilav
misir ekmegi
yogurt
slata
bi ufak poset kemal pasa tatlisi
menün güzelmiş cnm
bende şöyle düşünüyorum
tarhana çorbası
pırasa
salata-yoğurt
kavun

bizde en fazla iki çeşit yemek olur iki kişiyiz yetiyor,bazen tek çeşit yemek yanında salata yapıyorum tamamdır

Bizde ikikisiyiz cnm tek cesiyte yetiyor bzn
esim aradi tarhanacorbasi yapma cok soguk degil hava drdi bnde yapmadim yetr bze menu

eskiden dizimag vardı ne güzel şimdi kafama göre izliyorum site bulamadım güzel bi daha

cute çok güzel gidiyorsun :)

asmunikal arabayı çok sitiyorsun fark ettim de. işle ev arası yorucu değilse tek başına araba almak ve kullanmak çok masraflı oluyor. arabayı almak mesele değidlde. sigortası kaskosu benzini ben de bi ara gaza gelip babamlla almıştık sattım. tek olunca insanlar da daha rahat oluyor beni bıraksana alsana muhabbeti çok dönüyor. iyi düşün derim. evlilik fln varsa ufukta biriktirip evkenince ev de alabilirsiniz

Canım ben çeyrek, yarım vs.. hiç uğraşmıyorum çünkü evde olsun da istemiyorum altın hesabım var ve internetten kontrol ediyorum istediğin an bozdurup al sat da yaparsın hem uzun vadede kazancın da olur
hangi banka ve fark ödüyo musun? ben hjiç altın heabı kullanmadım. işte ve halkta hesabım var. anlatır mısın biraz

hangi banka ve fark ödüyo musun? ben hjiç altın heabı kullanmadım. işte ve halkta hesabım var. anlatır mısın biraz

Garanti altın hesabı canım. Hiç bir fark ya da hesap kesim ücreti vs.vs. ödemiyorum.

Her ayın ilk günü 200tl altın hesabıma aktarılıyor.

Buna ek olarak istediğim an altın alıp satabiliyorum. Yani ek ders yattı diyelim 700tl hemen hiç dokunmadan 700tl lik gram altın alıyorum.

kuyumcularda artık taksıt yapacaklarmıs ya
komısyon alıyorlarmı ondan
hayır bısı alacagımda yok ta bıleyım ıstıyorum
siterleden mesaj geldi bana da kliksa n11 taksit var altın da diye. fikrim yok

Son düzenleme:
her ay birikim yaparım diyorsan peşin öde. yok yapamam diyorsan taksitle ödeki borcun varken insan daha az harcama yapıyor. kendi özelliğinize bakın yesa bakalım eşinle ödediğin parayı her ay taksit öder gibi kenara koyun

anladım canım. merkeze gidersem bankayla görüşeceğim bi türlü denk gelmedi. bende altın hesabıyla oynamak istiyorum. peki alış satış arası fark çok mu ?

Kızlar şu ana kadarki en yüksek elektrik faturamız geldi 98, 40...

Kombi bu kadar etkilermiydi ya şoklardayım şu an
elektrikli aletleri çok kullandın mı canım * kombi de etkiliyordur. birde teller pcler tv sürekli prizde

minerva1988 , bende iş bankası altın hesabını kullanıyorum..
interaktif bankacılık kullanıyorsan alım-satım oranlarını görebilirsin.
ben de her ay 1 gram kendimize ,1 gram ileride cocuk için diye alıyorum.kredi kartı talimatıyla...
damlaya damlaya göl olsun...
ciddi gramlara ulaşınca da duruma göre al-sat yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…