ah bu kredi kartları tam kapattık borç kalmadı diyoruz hoop yeni bişey çıkıyor hadi sil baştan,ne onlarla ne de onlarsız olmuyo şimdilik
kalemero bilekliğini güle güle kullan
yesa1 bencede öde kurtul en güzeli
math27 kartı azaltman ne güzel
en güzelini yaparsın cnm biz faturaları falan hep karttan ödüyoruz,market ıvır zıvır kıyafet derken dağ oluveriyorteşekkür ederim joeyfun daha iyisi senn olsun benm kredi kartım hep gereksiz şeyler için kullandım onu bi kontrol altına almam lazım bu ay hiç kullanmamaya çalışacağım
menün güzelmiş cnmMenunu tasarladim artk ekledim menume bisi daha
k.fasulye
pilav
misir ekmegi
yogurt
slata
bi ufak poset kemal pasa tatlisi
Bizde ikikisiyiz cnm tek cesiyte yetiyor bznmenün güzelmiş cnm
bende şöyle düşünüyorum
tarhana çorbası
pırasa
salata-yoğurt
kavun
bizde en fazla iki çeşit yemek olur iki kişiyiz yetiyor,bazen tek çeşit yemek yanında salata yapıyorum tamamdır
eskiden dizimag vardı ne güzel şimdi kafama göre izliyorum site bulamadım güzel bi dahagünaydın hatunlar.
papatya,lemide kazançlarınız,birikimleriniz hayırlı olsun.
netten yabancı dizi takip eden var mı aramızda.
hangi site iyidir.
ben de sıkıldım bu ara,birine başlayıp oyalanayım diyorum.
cute çok güzel gidiyorsun :)buarada sıgarasız 4.gun
dun aksam gece uyandım.
baktım herkez uyuyor gıdımde ıcım dedım ıc ıc ıc sureklı seytan benı yokluyor
ıcmıyorum ama
bır anlık bısey esım ıcse yanımda emınım elınden kapar ıcerım sigarasını
asmunikal arabayı çok sitiyorsun fark ettim de. işle ev arası yorucu değilse tek başına araba almak ve kullanmak çok masraflı oluyor. arabayı almak mesele değidlde. sigortası kaskosu benzini ben de bi ara gaza gelip babamlla almıştık sattım. tek olunca insanlar da daha rahat oluyor beni bıraksana alsana muhabbeti çok dönüyor. iyi düşün derim. evlilik fln varsa ufukta biriktirip evkenince ev de alabilirsinizgünaydın hanımlar hayırlı sabahlar.. biraz birikimim var. bi kaç aydır TL olarak attım köşeye. dolarmı yapsam bilemedim. hala duruyor köşe. sepette herşeyden olsun demişti farması abla. bende bişi yapmadan öylece durdurdum. araba alıp almama konusunda gidip geliyorum hala..
@miskamber kuzum bende öyle oldumhafta sonu bir yere gezmeye gittik tarihi bir yer. çok güzel bir bileklik vardı 15TL almadım. hala aklımda
hangi banka ve fark ödüyo musun? ben hjiç altın heabı kullanmadım. işte ve halkta hesabım var. anlatır mısın birazCanım ben çeyrek, yarım vs.. hiç uğraşmıyorum çünkü evde olsun da istemiyorum altın hesabım var ve internetten kontrol ediyorum istediğin an bozdurup al sat da yaparsın hem uzun vadede kazancın da olur
hangi banka ve fark ödüyo musun? ben hjiç altın heabı kullanmadım. işte ve halkta hesabım var. anlatır mısın biraz
siterleden mesaj geldi bana da kliksa n11 taksit var altın da diye. fikrim yokkuyumcularda artık taksıt yapacaklarmıs ya
komısyon alıyorlarmı ondan
hayır bısı alacagımda yok ta bıleyım ıstıyorum
her ay birikim yaparım diyorsan peşin öde. yok yapamam diyorsan taksitle ödeki borcun varken insan daha az harcama yapıyor. kendi özelliğinize bakın yesa bakalım eşinle ödediğin parayı her ay taksit öder gibi kenara koyun
Tabiki etkiliyor cnm bnm dogalgaz 10geldi elektrk 36,80 elektrk odedim dogalgaz 31inden sonra odenmeye basliyoKızlar şu ana kadarki en yüksek elektrik faturamız geldi 98, 40...
Kombi bu kadar etkilermiydi ya şoklardayım şu an
anladım canım. merkeze gidersem bankayla görüşeceğim bi türlü denk gelmedi. bende altın hesabıyla oynamak istiyorum. peki alış satış arası fark çok mu ?Garanti altın hesabı canım. Hiç bir fark ya da hesap kesim ücreti vs.vs. ödemiyorum.
Her ayın ilk günü 200tl altın hesabıma aktarılıyor.
Buna ek olarak istediğim an altın alıp satabiliyorum. Yani ek ders yattı diyelim 700tl hemen hiç dokunmadan 700tl lik gram altın alıyorum.
elektrikli aletleri çok kullandın mı canım * kombi de etkiliyordur. birde teller pcler tv sürekli prizdeKızlar şu ana kadarki en yüksek elektrik faturamız geldi 98, 40...
Kombi bu kadar etkilermiydi ya şoklardayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?