BİRİKİMCİ HATUNLAR

Valla birikim yapıyoruz canım Allaha şükür öyle aşırı harcamalarımız yok, bu konuya takılmaya başladığımızdan beri daha da iyi gidişat:)

Tabiki etkiliyor cnm bnm dogalgaz 10geldi elektrk 36,80 elektrk odedim dogalgaz 31inden sonra odenmeye basliyo

Valla çok şaşırdım canım ya geçen ay 39 gelmişti buraya da yazmıştım şimdi bu rakamı görünce şok oldum

anladım canım. merkeze gidersem bankayla görüşeceğim bi türlü denk gelmedi. bende altın hesabıyla oynamak istiyorum. peki alış satış arası fark çok mu ?

O anki altının gram fiyatına bağlı. Bu aralar çok düşük 89'dan alırsan 90'dan belki satarsın ama ben 106'dan altın bozdurduğum günleri de biliyorum

elektrikli aletleri çok kullandın mı canım * kombi de etkiliyordur. birde teller pcler tv sürekli prizde

Canım kombiyi açtık o sanırım çok etkiledi, ekmek kızartma, tost ve çaycı kullanıyoruz. Dediğin gibi her şey de prizde bir ara gece yatmadan çekmeye başlamıştım ona daha dikkat etsem keşke...

yesacım faizli işlemlere karşıyım elinde varsa paran öde gitsin

yeni gelenler hoşgeldiniz
altın - döviz alanlar hayırlı olsun
kalemero kuyumcular daima fazla fiyata satar daha düşük fiyata alırlar o nedenle akıl işi değil

Son düzenleme:
Kızlar dün kabak almıştım, bu akşam onu yapayım diyorum.
Bildiğiniz tarif varsa paylaşır mısınız?

kızlar çok sinirliyim ya
az önce gittim benim kıza kalın kıyafet aldım, bişey de değil 70 falan tuttu. bi de kendime şampuan falan aldım. eşimin kartıyla alıyorum tabi tek kart var bizde. ay aramıs e hesap kesim tarihini bekleseydin keşke vs ama bikaç kere söyledi yani. bu arada bana bişey demiyo kıza aldıklarıma diyo, yok çok mu acilmiş bekleyemez miymiş 1 hafta. gittim iade ettim sinirlenip valla, msj atmış bu seferde bu ne şimdi niye verdin diye!
ben alışveriş yapıcam demiştim sabah, meğer beyimiz peynir zeytin alıcam sanmış sadece. biz yemiyoruz ewde yokuz hiç, kayınvalidem kayınbabam ewde onlar da kendine alabilir yani. olaya bak çalış kazan 3 parça şey için laf duy!
akşam giderken alcam 3 kilo peynir 3 kilo zeytin gözü doysun herkesin!

Farmasi, bereketli olsun..

sütlü kahve sinirini yıprattıgına değmez.. belki durumunuz sıkısık ise diğer aya ödemeyi atmak için demiş olabilir eşin.. zira biz de dikkat ederiz mesela ona .

Kızlar bizim burda marketler o kadar pahalı ki memleketimle arasında baya fark var aynı şeyde. Bende geçen arkadaştan duydum askeri kantin uygun diye. Memurlarıda alıyolarmış. Bizde gittik sevdicekle ordan alışveriş yaptık. Bi sürü şey aldım kahvaltılık falan 50 lira tuttu:)

genelleme yapmamak kaydıyla tipik erkek milleti hepsi mi aynı tornadan çıktı bunların

askeri kantinler polis kantinleri çok uygun olur

lemidecim
karışık kızatma , kabak dolma ,tavuklu ya da kıymalı kabak sote olabilir

genelleme yapmamak kaydıyla tipik erkek milleti hepsi mi aynı tornadan çıktı bunların
4 senedir ailesi eve bir ekmek dahi almazlar, elektrik su doğalgaz herşey bizde. onlarda da yok değil kira gelirleri emeklileri var yani. helal olsun bu zamana kadar verdiklerim de ama eşimin tavrı beni herşeyden soğutuyo. bi de niye geri verdin yazmış tövbe yarabbim ya! valla en iyisini sen yapıyosun

sütlükawe olur böyle şeyler donukpudranında dediği gibi bizde bazı şeyler için bekliyoruz hesap kesim tarihini
math27 iyi olmuş sizin için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…