daha demin sigara içmenin ucundan döndüm.cute çok güzel gidiyorsun :)
daha demin sigara içmenin ucundan döndüm.
öğlen yanımda arkadaslar sıgara ıctıde ah ah
her ay birikim yaparım diyorsan peşin öde. yok yapamam diyorsan taksitle ödeki borcun varken insan daha az harcama yapıyor. kendi özelliğinize bakın yesa bakalım eşinle ödediğin parayı her ay taksit öder gibi kenara koyun
Tabiki etkiliyor cnm bnm dogalgaz 10geldi elektrk 36,80 elektrk odedim dogalgaz 31inden sonra odenmeye basliyo
anladım canım. merkeze gidersem bankayla görüşeceğim bi türlü denk gelmedi. bende altın hesabıyla oynamak istiyorum. peki alış satış arası fark çok mu ?
elektrikli aletleri çok kullandın mı canım * kombi de etkiliyordur. birde teller pcler tv sürekli prizde
bereketli olsun cnm,şimdi artabilir o zaman :)bugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım
zeytinyağlı mı? tavuklu mu? kıymalı mı? dünya mutfağından örnekler veriyimKızlar dün kabak almıştım, bu akşam onu yapayım diyorum.
Bildiğiniz tarif varsa paylaşır mısınız?
zeytinyağlı mı? tavuklu mu? kıymalı mı? dünya mutfağından örnekler veriyim
kızlar çok sinirliyim ya
az önce gittim benim kıza kalın kıyafet aldım, bişey de değil 70 falan tuttu. bi de kendime şampuan falan aldım. eşimin kartıyla alıyorum tabi tek kart var bizde. ay aramıs e hesap kesim tarihini bekleseydin keşke vs ama bikaç kere söyledi yani. bu arada bana bişey demiyo kıza aldıklarıma diyo, yok çok mu acilmiş bekleyemez miymiş 1 hafta. gittim iade ettim sinirlenip valla, msj atmış bu seferde bu ne şimdi niye verdin diye!
ben alışveriş yapıcam demiştim sabah, meğer beyimiz peynir zeytin alıcam sanmış sadece. biz yemiyoruz ewde yokuz hiç, kayınvalidem kayınbabam ewde onlar da kendine alabilir yani. olaya bak çalış kazan 3 parça şey için laf duy!
akşam giderken alcam 3 kilo peynir 3 kilo zeytin gözü doysun herkesin!
askeri kantinler polis kantinleri çok uygun olurKızlar bizim burda marketler o kadar pahalı ki memleketimle arasında baya fark var aynı şeyde. Bende geçen arkadaştan duydum askeri kantin uygun diye. Memurlarıda alıyolarmış. Bizde gittik sevdicekle ordan alışveriş yaptık. Bi sürü şey aldım kahvaltılık falan 50 lira tuttu:)
sağolasın canımbereketli olsun cnm,şimdi artabilir o zaman :)
4 senedir ailesi eve bir ekmek dahi almazlar, elektrik su doğalgaz herşey bizde. onlarda da yok değil kira gelirleri emeklileri var yani. helal olsun bu zamana kadar verdiklerim de ama eşimin tavrı beni herşeyden soğutuyo. bi de niye geri verdin yazmış tövbe yarabbim ya! valla en iyisini sen yapıyosungenelleme yapmamak kaydıyla tipik erkek milleti hepsi mi aynı tornadan çıktı bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?