BİRİKİMCİ HATUNLAR

Farmasi, bereketli olsun..

sütlü kahve sinirini yıprattıgına değmez.. belki durumunuz sıkısık ise diğer aya ödemeyi atmak için demiş olabilir eşin.. zira biz de dikkat ederiz mesela ona .
ay bikere söylese tamam da bikaç kere söyledi benim de zoruma gitti açıkçası hesap mı vericem her şeye

Varyemez çok teşekkürler cevap için coğunluk böyle diyor peşin ödeyeceğiz sanırım artık

SutluKahve valla bence eşin kötü bir şey dememiş ki ben de derim bunu eşime dur dur almayalım 1 hafta daha bekleyelim diye ki kendim de dikkat ederim. Sen bence yanlış anlayıp büyütmüşsün biraz

2014 ün enleri seçiliyor.asmu en birikimci üye katagorisininde eklenmesini istedi......büyük vaatleri var

http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...yarisma-duyurusu.763650/page-33#post-37443556

bakın burada var kızlar :)

akıl işi değilse napıcaz. ben hep kuyumcudan alırım bankadan hiç almadım

bugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım

bereket versin.

Kızlar dün kabak almıştım, bu akşam onu yapayım diyorum.
Bildiğiniz tarif varsa paylaşır mısınız?
ben kabağın kızarmasını seviyorum. patates üstüne patlıcan kabak biber sonrada domatesli kıymalı sos yapıyorum.
şuan canım suyuna ekmek banasım geldi

sakın ol. yanlış anlaşılma olsun. halledersiniz. ödemelerini ona göre yapıyordur belki. bak bende kitap aldım alıcam deminden beri düşünüyorum alsammı almasammı

ben de hesap kesim tarihini beklerim lakin bazen bazı şeylerin aciliyeti nedeniyle isterse 2 -3 gün olsun bekleyemem

burada çocuğa kışlıktan sözediyoruz
yavrular sözkonusu olunca gerisi bence teferruattır
başlarım dalağından :)orada kocamın

Zeytinyağlı olsun canım
ben şöyle yapıyorum:
bir soğanı ay ay doğrayıp tencerenin dibini tamamen kaplıyorum
üzerine doğradığım kabakları koyuyorum, kabakların aralarına da bıkac diş sarımsak sıkıştırıyorum
üstünü aynı şekilde soğanla kapatıyorum.
en üstüne doğranmış domates ve 2 küp şeker ve tuz
su ve salça hiç koymuyorum kısık ateşte ağır pişecek
sarımsaklı yoğurt dök ye ya da yoğurtsuz şahane oluyor

ne bileyim ona laf söyleyip zeytin peynir deyince kan beynime sıçradı

asmunikalcim vadesiz altın hesabı açarak başlıyoruz öncelikle sonrası geliyor :)

sakın ol. yanlış anlaşılma olsun. halledersiniz. ödemelerini ona göre yapıyordur belki. bak bende kitap aldım alıcam deminden beri düşünüyorum alsammı almasammı[/QUOTE]
tamam haklısın ama işte bikaç kere söyleyince zoruma gitti, bi de peynir zeytin al deyince!

asmunikalcim vadesiz altın hesabı açarak başlıyoruz öncelikle sonrası geliyor :)

nasıl yapıcam onu. ben halk bankasından maaş alıyorum.
iş bankası kredi kartım var(sanırım kapatıcam emin değilim. kapatıp halkbanktan almayı düşünüyorum)
bide anadolu hayat emekliliğimi iş bankasından kesilen bir bankmatiğim var.
birtek halkbankın internet bankacılığı var

halkbankasından da altın alıp satabilirsin canım

halkbankasından da altın alıp satabilirsin canım

bi düşüneyim bunu dolarda alabiliyoruz sanırım. ilerde bankamız değişir yada ben başka kuruma geçersem bu kartı çok kullanamam. ozaman kart işletim ücretide alırlar diye düşünmedim açıkcası

evet canım

ben bankasya garanti işbank halkbank ziraat ile çalıştım şu an sadece işbanktan al-sat yapıyorum

Banada öyle geldi, sütlü kahve beraber mi yaşıyorsunuz eşinin ailesi ile?
ewet kızıma bakmaya geldiler bize, kreşe başlayınca gideceklerdi
çocuk 2 senedir tam gün okulda, hep seneye diye erteleniyor
e git de denmez o kadar emekleri var ama bu sene gitmezlerse ben taşınıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…