Evet uygunmuş gerçekten.askeri kantinler polis kantinleri çok uygun olur
ay bikere söylese tamam da bikaç kere söyledi benim de zoruma gitti açıkçası hesap mı vericem her şeyeFarmasi, bereketli olsun..
sütlü kahve sinirini yıprattıgına değmez.. belki durumunuz sıkısık ise diğer aya ödemeyi atmak için demiş olabilir eşin.. zira biz de dikkat ederiz mesela ona .
2014 ün enleri seçiliyor.asmu en birikimci üye katagorisininde eklenmesini istedi......büyük vaatleri var
yesacım faizli işlemlere karşıyım elinde varsa paran öde gitsin
yeni gelenler hoşgeldiniz
altın - döviz alanlar hayırlı olsun
kalemero kuyumcular daima fazla fiyata satar daha düşük fiyata alırlar o nedenle akıl işi değil
bugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım
ben kabağın kızarmasını seviyorum. patates üstüne patlıcan kabak biber sonrada domatesli kıymalı sos yapıyorum.Kızlar dün kabak almıştım, bu akşam onu yapayım diyorum.
Bildiğiniz tarif varsa paylaşır mısınız?
kızlar çok sinirliyim ya
az önce gittim benim kıza kalın kıyafet aldım, bişey de değil 70 falan tuttu. bi de kendime şampuan falan aldım. eşimin kartıyla alıyorum tabi tek kart var bizde. ay aramıs e hesap kesim tarihini bekleseydin keşke vs ama bikaç kere söyledi yani. bu arada bana bişey demiyo kıza aldıklarıma diyo, yok çok mu acilmiş bekleyemez miymiş 1 hafta. gittim iade ettim sinirlenip valla, msj atmış bu seferde bu ne şimdi niye verdin diye!
ben alışveriş yapıcam demiştim sabah, meğer beyimiz peynir zeytin alıcam sanmış sadece. biz yemiyoruz ewde yokuz hiç, kayınvalidem kayınbabam ewde onlar da kendine alabilir yani. olaya bak çalış kazan 3 parça şey için laf duy!
akşam giderken alcam 3 kilo peynir 3 kilo zeytin gözü doysun herkesin!
ben şöyle yapıyorum:Zeytinyağlı olsun canım
ne bileyim ona laf söyleyip zeytin peynir deyince kan beynime sıçradıVaryemez çok teşekkürler cevap için coğunluk böyle diyor peşin ödeyeceğiz sanırım artık
SutluKahve valla bence eşin kötü bir şey dememiş ki ben de derim bunu eşime dur dur almayalım 1 hafta daha bekleyelim diye ki kendim de dikkat ederim. Sen bence yanlış anlayıp büyütmüşsün biraz
asmunikalcim vadesiz altın hesabı açarak başlıyoruz öncelikle sonrası geliyor :)
SutluKahve bence eşine farklı sebeplerden dolmuşsun.buda tuzu biberi olmuş....sıkma canını.
halkbankasından da altın alıp satabilirsin canımnasıl yapıcam onu. ben halk bankasından maaş alıyorum.
iş bankası kredi kartım var(sanırım kapatıcam emin değilim. kapatıp halkbanktan almayı düşünüyorum)
bide anadolu hayat emekliliğimi iş bankasından kesilen bir bankmatiğim var.
birtek halkbankın internet bankacılığı var
halkbankasından da altın alıp satabilirsin canım
domatesin suyu yetiyor kabvak da sulanıyor aa zeytinyağı yazmayı unutmuşum bu aradasutlu kahve su koymadan nasıl oluyor o ?
yanmıyor mu soğanlar altta?
evet canımbi düşüneyim bunudolarda alabiliyoruz sanırım. ilerde bankamız değişir yada ben başka kuruma geçersem bu kartı çok kullanamam. ozaman kart işletim ücretide alırlar diye düşünmedim açıkcası
ewet kızıma bakmaya geldiler bize, kreşe başlayınca gideceklerdiBanada öyle geldi, sütlü kahve beraber mi yaşıyorsunuz eşinin ailesi ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?