- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
canım benim eşim de çocuklarına düşkündür ama bazen acil olan bişeyleri ertelemesisağolun kızlar
kızına aşırı düşkündür, ben almasam o alır aslında
ne bileyim ya öyle bi gözüm döndü aman
Burda da cok ruzgar ve sicak vardi yagmur bekleniyor burd daBurada harika yağmur var.
işte olmasam sokakta kosturasım var.
Ünv. konyada okumuştum orda Rahmet yağıyor derlerdi...
Allahın rahmet ve bereketi üzerimizde olsun hep.
evet canım
ben bankasya garanti işbank halkbank ziraat ile çalıştım şu an sadece işbanktan al-sat yapıyorum
aynen, aslında tamam acil değildi ama bütün maaşımı ortaya koyuyorum ki eşimden fazla alıyorum. zoruma gitti iştecanım benim eşim de çocuklarına düşkündür ama bazen acil olan bişeyleri ertelemesi
ya da ne bileyim ateşlendiğinde sadece eczaneye gidip bir ateş düşürücü almakla yetinmeye kalkması
o zaman nevrimin döndürmeye yetiyor
ewet kızıma bakmaya geldiler bize, kreşe başlayınca gideceklerdi
çocuk 2 senedir tam gün okulda, hep seneye diye erteleniyor
e git de denmez o kadar emekleri var ama bu sene gitmezlerse ben taşınıcam artık
canım ben geçenlerde mesela altınımı 90 tlden sattım garantiden sonra da işbanka havale ettim o parayışunu soruyorum. sen hep işbankasından yaptın dımı altın al satı. çünkü, başka bankaya geçince taşıyamısın
ewet kızıma bakmaya geldiler bize, kreşe başlayınca gideceklerdi
çocuk 2 senedir tam gün okulda, hep seneye diye erteleniyor
e git de denmez o kadar emekleri var ama bu sene gitmezlerse ben taşınıcam artık
sütlükawecim aslında bazen eşlerimizle bile bunca seneden sonra yiyip içip alışveriş yapıp değişik yönlerini de görebiliyoruzaynen, aslında tamam acil değildi ama bütün maaşımı ortaya koyuyorum ki eşimden fazla alıyorum. zoruma gitti işte
rahat tabi, bütün gün hiçbirimiz evde yokuz, sık sık misafir ağırlarlar ve et pişecek misafire. akşam geliyorum kapıyı bana misafir açıyo e insaf yani. ki ben o zaman da bakıcı istemiştim illa ben bakıcam dedi çok da güzel baktı sağolsun ama yeter artık yaniçok afedersin ama işin iyice ....... oku çıkmış anlaşılan
bence sizin ortam rahat gelmiş ve de rahat bozulsun istenmiyor galiba
sizin onlara muhtaç olduğunuz gibi onların da size şu an çeşitli nedenlerle muhtaçlıkları olsa başın gözün üstünde yeri olsun ama
ne bileyim şu durumda bence çok abes
ev ev üstünde olması
aynen dediğin gibi işte, sağolsunlar iyi insanlar severim de ama çok sıkıldımCanım yıllarca kaynanamla yaşadım iyi anlıyorum seni, araya onların lafı girdiği için zaten sinirlenmişsindir. Çok iyi olsalarda aynı evde yaşamak zor, herşeyi onlara göre ayarlamak, Allah yardımcın olsun. İyi olsunlar evlerinde olsunlar...
canım ben geçenlerde mesela altınımı 90 tlden sattım garantiden sonra da işbanka havale ettim o parayı
Oo afiyet olsun cnm :)Merhaba kızlarEki Görüntüle 1278958
omıldan çıkıp eve geldim. Yemeğimi koydum. 5 sayfa yazmışsınız.
S sutlukawe erkek milleti işte. Bazen ben de dikkat ederim kart kesim tarikine ama çocuk söz konusu ise kartın kesimine falan bakmam hiç.
Senin kv rahat yeri bulmuş. Çocuk bakma işi de bitmiş. İnşallah en kısa zamanda gider
Yemeğimin fotosunu çektim.
bireyseli aradım pudracım halkbankasında da kesim yokmuş. her ay 1 gr alacağım ilerisi için. 100 de bese gidiyo kenarda biriksinler. teşekkür ederim ilgin için. spor nası gidiyo bu aradaminerva1988 , bende iş bankası altın hesabını kullanıyorum..
interaktif bankacılık kullanıyorsan alım-satım oranlarını görebilirsin.
ben de her ay 1 gram kendimize ,1 gram ileride cocuk için diye alıyorum.kredi kartı talimatıyla...
damlaya damlaya göl olsun...
ciddi gramlara ulaşınca da duruma göre al-sat yapabilirim.
bireyseli aradım pudracım halkbankasında da kesim yokmuş. her ay 1 gr alacağım ilerisi için. 100 de bese gidiyo kenarda biriksinler. teşekkür ederim ilgin için. spor nası gidiyo bu arada
Merhaba kızlarEki Görüntüle 1278958
S sutlukawe erkek milleti işte. Bazen ben de dikkat ederim kart kesim tarikine ama çocuk söz konusu ise kartın kesimine falan bakmam hiç.
Senin kv rahat yeri bulmuş. Çocuk bakma işi de bitmiş. İnşallah en kısa zamanda gider
görüntü süper ellerine sağlıkMerhaba kızlarEki Görüntüle 1278958
rahat tabi, bütün gün hiçbirimiz evde yokuz, sık sık misafir ağırlarlar ve et pişecek misafire. akşam geliyorum kapıyı bana misafir açıyo e insaf yani. ki ben o zaman da bakıcı istemiştim illa ben bakıcam dedi çok da güzel baktı sağolsun ama yeter artık yani
ikisi de emekli e kira gelirleri var bana yazık değil mi
kayınvalidemle konuştum laf arasında biz de bu sene eylül gibi çıkıcaz diyo, inanayım mı? geçen sene de çıkacaklardı sözde. yaz boyu kanımın oğlu bizde kalır, görümcem gelir kalır sanki biz onların evindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?