yok düşünmüyorlar, biraz tavır yapınca yağlayıp ballayıp gene baştan iştebu kadarına da pessssssssssss diyorum
valla karşındaki insanlar hiç mi düşünmezler bu insanlar hiç biz evlerindeyken rahat edebiliyorlar mı diyesanırım anlaşıldı
bu arada dolar ve ons el ele destek verirlerse gram altın 87 lere yolculuk yapacağa benziyor
bereketli olsun devamı gelir inşaallah cnm :)selamlar
ilk kez gram altın aldım
1gr altınım oldu :)
Cnm hayirli olsun bereketli olsun...selamlar
ilk kez gram altın aldım
selamlar
ilk kez gram altın aldım
bu güncel haberleri hangi siteden takip ediyorsun?
sütlü kahve , artık yüz -astar olayı geçmiş ben olsam çoktan yolcu ederdim ... iyi niyet bir yere dek.sağolsunlar bakmışlar evladına tamam da.. senin de bir cekirdek ailen var.. kocanla evladınla basbasa olmak istersin.
bankanın sitesinden canım
Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
bu güncel haberleri hangi siteden takip ediyorsun?
sütlü kahve , artık yüz -astar olayı geçmiş ben olsam çoktan yolcu ederdim ... iyi niyet bir yere dek.sağolsunlar bakmışlar evladına tamam da.. senin de bir cekirdek ailen var.. kocanla evladınla basbasa olmak istersin.
brnim oğlum 34 haftalıktı doğduğunda. Sıkma canını. Sağlıkla büyürler inşallahAmin kızlar sağolun hepiniz Allah razı olsun M maviduvar1 35 haftalık olcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?