BİRİKİMCİ HATUNLAR

bu arada dolar ve ons el ele destek verirlerse gram altın 87 lere yolculuk yapacağa benziyor

bu arada dolar ve ons el ele destek verirlerse gram altın 87 lere yolculuk yapacağa benziyor

bu güncel haberleri hangi siteden takip ediyorsun?

sütlü kahve , artık yüz -astar olayı geçmiş ben olsam çoktan yolcu ederdim ... iyi niyet bir yere dek.sağolsunlar bakmışlar evladına tamam da.. senin de bir cekirdek ailen var.. kocanla evladınla basbasa olmak istersin.

Sen gosteremezsen bike esin araya girsin bari esini gazla sen sutlukawe zorrmus isin allah yardimcin olsin

bankanın sitesinden canım

Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur

Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur

Allah yardımcın olsun canım inşaallah herşey yolunda gider AMİN

kesinlikle böyle düşünüyorum

M minerva hayırlı olsun , bol bereketli olsun inşallah

@sutlukahwe canım herşey düzene girer inş.. herkesin evi yeri belli olur..

doubleanne çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelir değerlerin

kızlar bugün 30 lira harcadım 26 lira market 4 lira yol parası...

Sinirlerim gerildi birde kursiyer yüzünden abuk subuk konuşup bir de üstüne sanki haklıymış gibi bağırdı üstüne üstlükte şikayet etmekle tehdit etti..

2 haftadır öğrenememiş bir şey nasıl öğrenemem ben üniversite mezunuyum ben demez mi birde !!

Sinirimden gülmeye başladım valla sanki üniversite okumakla bir şey oluyormuş gibi

neyse neyse sinirlerimi bozmayacağım yarın son gün bitiyor allahın izniyle.. Bir daha mı ? Kesinlikle muattap olmam.. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…