- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
İnşallah canım Seninkide baya erken doğmuşbrnim oğlum 34 haftalıktı doğduğunda. Sıkma canını. Sağlıkla büyürler inşallah
evet erken doğdu. 1500 gram idi. Çok şükür büyüdü kocaman oldu. Dert erme canım. Sağ salim doğsunlar inşallah cinsiyetleri ne.İnşallah canım Seninkide baya erken doğmuş
Maşallah Canım Benimkilerin ikiside erkek şuan 2000-1800 gram görünüyolar ultrasonda Ciğer geliştirici iğnede oldum bebeklerin akciğer gelişimi için.İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.evet erken doğdu. 1500 gram idi. Çok şükür büyüdü kocaman oldu. Dert erme canım. Sağ salim doğsunlar inşallah cinsiyetleri ne.
Ben de bu arada regl oldum kızlar. Üzüldüm mü sevindim mi bilmiyorum.
ya,benim de öyle,ama ben hafta sonu tekrarını izleyebiliyorumFavori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....
banucum ben walking dead hayrnıyım,tavsiye ederim,ama hangi siteden izliyoruz bilmiyorum cnm,eşim ayarlıyor dagünaydın hatunlar.
papatya,lemide kazançlarınız,birikimleriniz hayırlı olsun.
netten yabancı dizi takip eden var mı aramızda.
hangi site iyidir.
ben de sıkıldım bu ara,birine başlayıp oyalanayım diyorum.
yaaa arkadaşım ben de öylegünaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
sabah benim ousu gönderdim,eli boş geldi,talan etmişler vallaaa burada çocuk,bebek çok,görevli 8:30 da millet kuyrukta bekliyor abi demiş,ben de aldırcaktım bir sürü şey,bayağı uygunduÂ101 e bebek eşyaları gelmiş Bende nevresim almamıştım İki tane nevresim takımı iki tanede de alez aldım 53 lira tuttu
yine çok güzel yazmışsın banucumkızlar maşallah.
boynuz kulağı geçermiş,bir başladınız pir başladınız, tutumlu olma yolunda çoğunuz başarılı oldu.
ben hep derim almanın sonu yok,önemli olan eldekini değerlendirmek.
sadece manevi açlığımızı doyuruyoruz gereksiz harcamalarla.
şükrümüz azaldıkça şikayetlerimiz artıyor.
ifrat ve tefrite kaçmadan alacağız elbette.rabbim tüm nimetlerini yararlanalım diye verdi bize.
ayyyy ben de 3,5 bir kenarda biriktircem gizli gizlibende gizli biriktirenlerdenim, çünkü en ufak bir zorlanma anında akla gelen ilk para o oluyor, gizli kalması daha iyi hem kinder sürpriz gibi biranda çıkınca daha hoş oluyor bence :)
çok mantıklı cnm,güle güle biriktir1 gram altın aldım az önce. ben oğluma çok uzun yıllardır her ay bir gram altın alıyorum. 89,76 tl den aldım.
hayırlı olsun cnmbugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım
ehhhh ne diyim şimdi ben,insanın canı sıkılmasında ne yapsınkızlar çok sinirliyim ya
az önce gittim benim kıza kalın kıyafet aldım, bişey de değil 70 falan tuttu. bi de kendime şampuan falan aldım. eşimin kartıyla alıyorum tabi tek kart var bizde. ay aramıs e hesap kesim tarihini bekleseydin keşke vs ama bikaç kere söyledi yani. bu arada bana bişey demiyo kıza aldıklarıma diyo, yok çok mu acilmiş bekleyemez miymiş 1 hafta. gittim iade ettim sinirlenip valla, msj atmış bu seferde bu ne şimdi niye verdin diye!
ben alışveriş yapıcam demiştim sabah, meğer beyimiz peynir zeytin alıcam sanmış sadece. biz yemiyoruz ewde yokuz hiç, kayınvalidem kayınbabam ewde onlar da kendine alabilir yani. olaya bak çalış kazan 3 parça şey için laf duy!
akşam giderken alcam 3 kilo peynir 3 kilo zeytin gözü doysun herkesin!
ne kadar uygunmuşKızlar bizim burda marketler o kadar pahalı ki memleketimle arasında baya fark var aynı şeyde. Bende geçen arkadaştan duydum askeri kantin uygun diye. Memurlarıda alıyolarmış. Bizde gittik sevdicekle ordan alışveriş yaptık. Bi sürü şey aldım kahvaltılık falan 50 lira tuttu:)
hımmm kesinlikle deniycem bu tarifiben şöyle yapıyorum:
bir soğanı ay ay doğrayıp tencerenin dibini tamamen kaplıyorum
üzerine doğradığım kabakları koyuyorum, kabakların aralarına da bıkac diş sarımsak sıkıştırıyorum
üstünü aynı şekilde soğanla kapatıyorum.
en üstüne doğranmış domates ve 2 küp şeker ve tuz
su ve salça hiç koymuyorum kısık ateşte ağır pişecek
sarımsaklı yoğurt dök ye ya da yoğurtsuz şahane oluyor
en iyisini yapmışsın farmasicimsütlükawecim aslında bazen eşlerimizle bile bunca seneden sonra yiyip içip alışveriş yapıp değişik yönlerini de görebiliyoruz
ben burada anlatamayacağım bir sebepten dolayı da eşimle yatırım amaçlı ev alma işini bir tarafa acilen bıraktım
alacaksam bundan sonra kendim alırım satarım
yuh artık cnm ya,tamam bakmışlar saolsunlar da bu kadar rahatlıkta olmaz artıkrahat tabi, bütün gün hiçbirimiz evde yokuz, sık sık misafir ağırlarlar ve et pişecek misafire. akşam geliyorum kapıyı bana misafir açıyo e insaf yani. ki ben o zaman da bakıcı istemiştim illa ben bakıcam dedi çok da güzel baktı sağolsun ama yeter artık yani
ikisi de emekli e kira gelirleri var bana yazık değil mi
kayınvalidemle konuştum laf arasında biz de bu sene eylül gibi çıkıcaz diyo, inanayım mı? geçen sene de çıkacaklardı sözde. yaz boyu kanımın oğlu bizde kalır, görümcem gelir kalır sanki biz onların evindeyiz
hayırlı olsunselamlar
ilk kez gram altın aldım
1gr altınım oldu :)
cnm benim,RABBİM sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzucuklarını,bol bol YA RAKIYB oku cnmSelam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
ben denedim bugün ilk kez :) sizden gaza geldimasmunikalcim vadesiz altın hesabı açarak başlıyoruz öncelikle sonrası geliyor :)
canım orda hesap açma kısmında altın hesabı var aç dedim. 1 gram yazdım aldım bugün denedim halktan oldu gayet :)nasıl yapıcam onu. ben halk bankasından maaş alıyorum.
iş bankası kredi kartım var(sanırım kapatıcam emin değilim. kapatıp halkbanktan almayı düşünüyorum)
bide anadolu hayat emekliliğimi iş bankasından kesilen bir bankmatiğim var.
birtek halkbankın internet bankacılığı var
deneme aşamlarındayım canım. kaslarım çok güçsüz geç olacak ama olacak inanıytorum :) o suya girebilmem bile büyük başarı benim için. zumba çok eğlenceli geçen yıl bi kaç ay gitmiştimrica ederim. bol birikimli günlerin olsun senin de..
spor bu hafta gidemedim.. salı zumbaya dün misafir gelcek ikramları yetiştiremem diye.
artık yarınki zumbaya gireceğim.. ve h.sonu da yürüyüş bandı bisikletler beni bekler...
senin yüzme nasıl gidiyor?
farmasi 87 olunca haber verir misin. bir kaç gram lırım belki borcum olduğu için az oluyo ama olsun kenarda :)bu arada dolar ve ons el ele destek verirlerse gram altın 87 lere yolculuk yapacağa benziyor
hadi hayırlısıyla bakalımSelam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
Bizim burdaki Â101 de çok kalabalıktı bende 9 da gittim :)) Amin canım anlamı ne tam olarak biliyomusunya,benim de öyle,ama ben hafta sonu tekrarını izleyebiliyorum
banucum ben walking dead hayrnıyım,tavsiye ederim,ama hangi siteden izliyoruz bilmiyorum cnm,eşim ayarlıyor da
yaaa arkadaşım ben de öyle
bugün kot aldım 40 tl ye,bende ki vicdan azabını sorma gitsin
sabah benim ousu gönderdim,eli boş geldi,talan etmişler vallaaa burada çocuk,bebek çok,görevli 8:30 da millet kuyrukta bekliyor abi demiş,ben de aldırcaktım bir sürü şey,bayağı uygundu
yine çok güzel yazmışsın banucum
ayyyy ben de 3,5 bir kenarda biriktircem gizli gizli
çok mantıklı cnm,güle güle biriktir
hayırlı olsun cnm
ehhhh ne diyim şimdi ben,insanın canı sıkılmasında ne yapsın
ne kadar uygunmuş
hımmm kesinlikle deniycem bu tarifi
en iyisini yapmışsın farmasicim
yuh artık cnm ya,tamam bakmışlar saolsunlar da bu kadar rahatlıkta olmaz artık
insanın özeli mi kalır cnm ya
hayırlı olsun
cnm benim,RABBİM sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzucuklarını,bol bol YA RAKIYB oku cnm
iyi akşamlar kızlar
bebişi yedirdim,uyuttum çok şükür
ne kadar çok yazmışsınız,hızınıza yetişemedim,hala alıntı yapamadıklarım var,ama çok zamanım yok
ben de yemek,bebek derken hiç anlamıyorum,akşam erkenden uyuyorum
paptya bankadan kredi aldığına dair belge bir dilekçeyle tüketici haklarına vermiştim ağustos 6 ay sonra alırsanız alabilirsiniz dediler. bkalım çok umudum yokKumbaraya 10 tl attım bugün
az önce eşim arabaya 100 tl lik mazot almış. Inşallah kart kesimine kadar yeter bize.
Yarın ssvah bankaya gidip kredilerin dosya masraflarını geri almak için başvuru yapacağım. Sonra da vaktim olursa paZara gidip arkasından okula gideceğim.
kocalarına diyorlar bunun bi anısı varmış birisi ous ismini oğuz olarak mı ne yazmış komik bişeydi sonra herkes eşine ous demeye başlamışKizlar gulmeyin bana ama bu @ous ismini her topicte goruyorum nerdeyse bnmi safim anlamiyorum carrie topiclerinde ous yaziyordu gulmeyin neolur
Tesekkur ederim cnm aciklaman icin :)kocalarına diyorlar bunun bi anısı varmış birisi ous ismini oğuz olarak mı ne yazmış komik bişeydi sonra herkes eşine ous demeye başlamış
aslında ihmal ettim şimdiye kadar.paptya bankadan kredi aldığına dair belge bir dilekçeyle tüketici haklarına vermiştim ağustos 6 ay sonra alırsanız alabilirsiniz dediler. bkalım çok umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?