BİRİKİMCİ HATUNLAR

İnşallah canım Seninkide baya erken doğmuş
evet erken doğdu. 1500 gram idi. Çok şükür büyüdü kocaman oldu. Dert erme canım. Sağ salim doğsunlar inşallah cinsiyetleri ne.
Ben de bu arada regl oldum kızlar. Üzüldüm mü sevindim mi bilmiyorum.

Doubleanne, gönlünü ferah tut, sıkma canını. İnşaallah tam vaktinde ve sağlıklı olarak alırsın kucağına bebeklerini.
Sutlukawe, yıllarca evimin kapısını kendi anahtarımla açıp girmenin hayalini kurdum. Sürekli evde birileri, insan çekirdek aile olmanın tadına varmak istiyor. Ben kendimi düşünüyorum ne gelinim ne kızım kendi evimde yaşamak isterim. Bir başkasının düzenine niye alışayım. Canım ister yatarım. canım ister yemek yaparım, hayatımı hiç kimseye göre ayarlamak istemem. Allah sağlık verdiği müddetçede bu böyle olur ama gel gör ki bizim yaşlılarımız aman yanlarında olayım da ne olursa olsun derdindeler. Karşı tarafın penceresinden bakmak yok, anlayış yok... Sözün kısasa bu meselelerin eşinle arana girmesine izin verme, kendinide çok yıpratmadan güzel bir dille eşinle konuş. İnşallah istediğin gibi olur...

Bekledeğim para geldi kızlar, büyük altınımı aldım. Maşallah sanki bereketim arttı
İnşaallah kasım ayında da çok iyi birikimler yaparız

evet erken doğdu. 1500 gram idi. Çok şükür büyüdü kocaman oldu. Dert erme canım. Sağ salim doğsunlar inşallah cinsiyetleri ne.
Ben de bu arada regl oldum kızlar. Üzüldüm mü sevindim mi bilmiyorum.
Maşallah Canım Benimkilerin ikiside erkek şuan 2000-1800 gram görünüyolar ultrasonda Ciğer geliştirici iğnede oldum bebeklerin akciğer gelişimi için.İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.
yesa lemide sağolun kızlar aminn

Favori dizim hiç kaçırmam bu akşamda SuperDi....
ya,benim de öyle,ama ben hafta sonu tekrarını izleyebiliyorum

banucum ben walking dead hayrnıyım,tavsiye ederim,ama hangi siteden izliyoruz bilmiyorum cnm,eşim ayarlıyor da

günaydın hanımlar.....ya ben bişey harcamaya korkar oldum param gitmesin diye.elim cüzdana gitmiyor...naptınız böyle bana....
yaaa arkadaşım ben de öyle
bugün kot aldım 40 tl ye,bende ki vicdan azabını sorma gitsin

Â101 e bebek eşyaları gelmiş Bende nevresim almamıştım İki tane nevresim takımı iki tanede de alez aldım 53 lira tuttu
sabah benim ousu gönderdim,eli boş geldi,talan etmişler vallaaa burada çocuk,bebek çok,görevli 8:30 da millet kuyrukta bekliyor abi demiş,ben de aldırcaktım bir sürü şey,bayağı uygundu

yine çok güzel yazmışsın banucum

bende gizli biriktirenlerdenim, çünkü en ufak bir zorlanma anında akla gelen ilk para o oluyor, gizli kalması daha iyi hem kinder sürpriz gibi biranda çıkınca daha hoş oluyor bence :)
ayyyy ben de 3,5 bir kenarda biriktircem gizli gizli

1 gram altın aldım az önce. ben oğluma çok uzun yıllardır her ay bir gram altın alıyorum. 89,76 tl den aldım.
çok mantıklı cnm,güle güle biriktir

bugün beklediğim gibi dolar ve ons düştü
88.69 tl den 50 gram daha altın aldım
hayırlı olsun cnm

ehhhh ne diyim şimdi ben,insanın canı sıkılmasında ne yapsın

ne kadar uygunmuş

hımmm kesinlikle deniycem bu tarifi

en iyisini yapmışsın farmasicim

yuh artık cnm ya,tamam bakmışlar saolsunlar da bu kadar rahatlıkta olmaz artık
insanın özeli mi kalır cnm ya

selamlar

ilk kez gram altın aldım

1gr altınım oldu :)
hayırlı olsun
Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
cnm benim,RABBİM sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzucuklarını,bol bol YA RAKIYB oku cnm

iyi akşamlar kızlar
bebişi yedirdim,uyuttum çok şükür
ne kadar çok yazmışsınız,hızınıza yetişemedim,hala alıntı yapamadıklarım var,ama çok zamanım yok
ben de yemek,bebek derken hiç anlamıyorum,akşam erkenden uyuyorum

Kumbaraya 10 tl attım bugün
az önce eşim arabaya 100 tl lik mazot almış. Inşallah kart kesimine kadar yeter bize.
Yarın ssvah bankaya gidip kredilerin dosya masraflarını geri almak için başvuru yapacağım. Sonra da vaktim olursa paZara gidip arkasından okula gideceğim.

Kizlar gulmeyin bana ama bu @ous ismini her topicte goruyorum nerdeyse bnmi safim anlamiyorum carrie topiclerinde ous yaziyordu gulmeyin neolur

canım orda hesap açma kısmında altın hesabı var aç dedim. 1 gram yazdım aldım bugün denedim halktan oldu gayet :)

deneme aşamlarındayım canım. kaslarım çok güçsüz geç olacak ama olacak inanıytorum :) o suya girebilmem bile büyük başarı benim için. zumba çok eğlenceli geçen yıl bi kaç ay gitmiştim

Bizim burdaki Â101 de çok kalabalıktı bende 9 da gittim :)) Amin canım anlamı ne tam olarak biliyomusun

paptya bankadan kredi aldığına dair belge bir dilekçeyle tüketici haklarına vermiştim ağustos 6 ay sonra alırsanız alabilirsiniz dediler. bkalım çok umudum yok

Kizlar gulmeyin bana ama bu @ous ismini her topicte goruyorum nerdeyse bnmi safim anlamiyorum carrie topiclerinde ous yaziyordu gulmeyin neolur
kocalarına diyorlar bunun bi anısı varmış birisi ous ismini oğuz olarak mı ne yazmış komik bişeydi sonra herkes eşine ous demeye başlamış

paptya bankadan kredi aldığına dair belge bir dilekçeyle tüketici haklarına vermiştim ağustos 6 ay sonra alırsanız alabilirsiniz dediler. bkalım çok umudum yok
aslında ihmal ettim şimdiye kadar.
Olsun bir ihyimal alabilirim belki.
Alırsak iui olur alamazsak da sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…