- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
bankadakiler bilgi vermiyo çok. birde kredi aldığına dair makbuzu alırken bankanın kaşesini ve imzasını attır çok sallamıyolar vermemek için eksik evrak olabiliyyo.aslında ihmal ettim şimdiye kadar.
Olsun bir ihyimal alabilirim belki.
Alırsak iui olur alamazsak da sağlık olsun
Selam kızlar Hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım Haberler de pek iyi değil Karaciğer değerlerim yükseldiği için iki hafta sonra doğuma giricem büyük ihtimalle Dua edin bana nolur
rica ederim canım. yazın uğraşınca herkese anlatıyorum kimse uğraşmasın banka şu bu arasıminerva1988 çok teşekkürederim. Bunları öğrendiğim iyi oldu. Yarın ilk defa gideceğim. Bakalım ne olacak.
canım sakin ol stres olumsuz etkileyebilir. Rabbim hayırlslıyla bebeişler vektinde gelir. sakin sakin :)Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
Papatya eğer kredi çekerken masraf aldılarsa hepsini geri alabilirsin. Biz birinden 5birinden 300 geri aldık, sende al bırakma onlara.
İnşallah canım Bugün iyi haberler alırsam bu kadar gerilmem hayırlısıcanım sakin ol stres olumsuz etkileyebilir. Rabbim hayırlslıyla bebeişler vektinde gelir. sakin sakin :)
Amin banusultan çok sağol. Evet 37. hafta miyadmış ikizlerde.Hayırlısı olsun inşallahgünaydın kızlar.
doubleanne inşallah daha uzun süre kalır kuzucuklar anne karnında.
ikizlerin son haftaya kadar kalmadığını biliyordum ama 35 i geçseler,her gün kardır bebekler için.
kiloları da ikizlere göre çok iyi maşallah.
sütlükawe hayran oldum sabrına.eşinin ailesine de bir şey diyemeyeceğim,sabah sabah günaha girmek istemiyorum.
kım bılır bu sene hangı fena kategoriye eklenicem tanrım2014 ün enleri seçiliyor.asmu en birikimci üye katagorisininde eklenmesini istedi......büyük vaatleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?