BİRİKİMCİ HATUNLAR

aslında ihmal ettim şimdiye kadar.
Olsun bir ihyimal alabilirim belki.
Alırsak iui olur alamazsak da sağlık olsun
bankadakiler bilgi vermiyo çok. birde kredi aldığına dair makbuzu alırken bankanın kaşesini ve imzasını attır çok sallamıyolar vermemek için eksik evrak olabiliyyo.

Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
canım sakin ol stres olumsuz etkileyebilir. Rabbim hayırlslıyla bebeişler vektinde gelir. sakin sakin :)

Papatya eğer kredi çekerken masraf aldılarsa hepsini geri alabilirsin. Biz birinden 5birinden 300 geri aldık, sende al bırakma onlara.

günaydın kızlar
Lemide ev 93.000 araba 34.000 idi. Hem de o kadar çok masraf aldılar ki. Ne kadar zaman da aldınız paraları

günaydın kızlar.
doubleanne inşallah daha uzun süre kalır kuzucuklar anne karnında.
ikizlerin son haftaya kadar kalmadığını biliyordum ama 35 i geçseler,her gün kardır bebekler için.
kiloları da ikizlere göre çok iyi maşallah.
sütlükawe hayran oldum sabrına.eşinin ailesine de bir şey diyemeyeceğim,sabah sabah günaha girmek istemiyorum.

Amin banusultan çok sağol. Evet 37. hafta miyadmış ikizlerde.Hayırlısı olsun inşallah

Günaydın herkese hayırlı cumalar .
Altın alan kızlar altınlarınız bereketli olsun.
Doubleanne allah hepinizi sağ salim kurtarsın;sağlıcakla yavrularını kucağına al canım.
Papatya biz akbanka mart/nisan gibi başvurduk, temmuzda geri aldık. Hem öyle davaya falan da gerek kalmadı. Banka reddedince hemen tüketici hakem heyetine başvurduk. 3ay sonra da paralar hesabımızı yattı.hem de 3 ayrı kredi için başvurduk hepsini de aldık:)
sütlükahve allah sabır versin ben kendi ailemde bile uzun kalınca huysuzlaniyorum ozelime çok duskunmdur ,sana gerçekten allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…