- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
poe ben de walking dead severim,şöyle takılmayan,reklamsız,alt yazısı güzel bir siteyse izlediğiniz adını alayım senden.
günaydın kızlar
Lemide ev 93.000 araba 34.000 idi. Hem de o kadar çok masraf aldılar ki. Ne kadar zaman da aldınız paraları
esım cok pasıf bu konuda canım ıs basa dusuyorSen gosteremezsen bike esin araya girsin bari esini gazla sen sutlukawe zorrmus isin allah yardimcin olsin
hiç sorma valla@doubleanne umarım normale döner değerler, kendinize çok iyi bakın
@minerva hayırlı uğurlu olsun başlangıcın
@SutluKahve çok büyük şaşkınlıkla okudum bu nasıl bir iştir böyle ya..
canım benim yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerimgünaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
aslında böyle biri değilim.. rahat bir insanım. çok dert etmem herşeyi..
bir sorunumda yok.. çok üzgün ve mutsuzum
doğum günün kutlu olsun. Neden mutsuz ve üzgünsün canım. Ne oldu ki.günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
doğum günün kutlu olsun, yaşlanıyoruz kolay değil:)günaydın kızlar..
bence önce eşinle konuş bu konuyugünaydın kızlarr
herkese teşekkür ederim ne kadar ilgilendiniz, ama işte bu kadar sabır hiç iyi değil. aslında bir cinnet herşeyi halledecek ama saygısızlık yapmak istemiyorum. onlar da bu yönümü öğrenmiş iyice tepeme çıkıyolar. hayırlısıyla bu sene en geç eylülde gidecekler konuştum kayınvalidemle, artık gitmezlerse de ben gidicem yani
eşimi karıştırmak istemiyorum çünkü çok duygusal düşünüyo bu konuyu çözemezbence önce eşinle konuş bu konuyu
eylülü filan bekleme
bakalım ne diyecek ,sonrasında da ona göre gardını alırsın
o zaman tamam canımeşimi karıştırmak istemiyorum çünkü çok duygusal düşünüyo bu konuyu çözemez
eylül olmasının sebebi de kayınvalidemin ocakta bitecek borcu varmış da yaz sonuna kadar da birikim yapmak istiyomuş yeni ev için, az kaldı sabret kızım dedi o öyle deyince ben de diyemedim bişey napıyım
bi de şimdi kayınbabam ameliyat oldu ya konuyu şuan hiç açamam
normalde benim karışmayıp eşimin halletmesi lazım dimisütlükawecim bu el oğulları hepsi için bir şey diyemem çok kurnaz oluyor kendilerini aileleleriyle hiç muhatap etmeden el kızını kötü ediyorlar gibi geliyor bana
günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm..
ben her zaman şunu derim herkes ne denmesi gerekiyorsa kendi ailesine desin ve el tarafını muhatap etmesin....normalde benim karışmayıp eşimin halletmesi lazım dimi
işte bizde ailesi konusunda hep ben yaparım, aranızda halledin der ufak şeyler, ben eşime yansıtmıyorum ki hiçbişey
bu konu dışında varyaq dünya iyisidir, her konuda 4*4lük kızına da öyle, ama ailesi olunca anlamadım niye böyle. dur diyemiyo resmen ezdiriyo beni, allahtan iyi insanlar da kavgamız gtürültümüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?