- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
aynen farmasicim,walla şu anda köpürmekteyim içimdenpoecim eşim çare bulamaz diyor
bence eşine sütlükawenin biraz önce yaptığım hesaplamayı gözüne beynine sokması lazım
enayi yerine konulduğunu adamın hissetmesi anlaması lazım
ve de sütlükavecim aynı zamanda bu kabataslak hesabı diğerleriyle de paylaş bence ne borcuymuş bu kadar
kumar mı oynamışlar trilyonluk yatırımlar mı yapmışlar
ev araba arsalar villalar yatlar katlar mı almışlar
yeni doğum yaptığım zaman eşim işten çıkarıldı 6 ay iş bulamadı, hiç paramız yoktu 0 yani. kuruş yardım etmediler şimdi elime bakıyolar her konuda. enayi gibi görünüyo muyum karşıdan?
iyi geçer arkadaşım inşallahVaryemez allah kabul etsin cnm bnde 11de dusa girip eltime gecicem :-/ bakalim nasil gecicek
bunlar bi işyeri açmaya çalıştılar ve battı, onun borcuymus ama dedıklerıyle mıktar tutarsız oluyor tabı sen hesaplayıncapoecim eşim çare bulamaz diyor
bence eşine sütlükawenin biraz önce yaptığım hesaplamayı gözüne beynine sokması lazım
enayi yerine konulduğunu adamın hissetmesi anlaması lazım
ve de sütlükavecim aynı zamanda bu kabataslak hesabı diğerleriyle de paylaş bence ne borcuymuş bu kadar
kumar mı oynamışlar trilyonluk yatırımlar mı yapmışlar
ev araba arsalar villalar yatlar katlar mı almışlar
inşallah arkadaşım inşallah öyle olur çok sağolTemiz bir insan evladı görüyoruz biz, asıl enayi seni kullananlar çünkü ne kadar hak altına girdiklerinden haberleri yok. İnan Allah mükafatını veriyor ve ben inanıyorum çok yakın bir zamanda güzel haberlerini alacağız.
İi gecer de ne biliim ya istemiom aslinda mecburi gidiyorum bu sefer sabahtan yardima gitmedim bakalm nasl yaptimi gecen gittiginde bn uyandirdim :) kahvalti hazirladi sonra ise koyuldukiyi geçer arkadaşım inşallah
benim ikiz erkek yeğenlerim şuan 9 aylıklar, 33 haftalıkken almak zorunda kaldılar ama hiçbirşey olmadı çok şükür küvezde üç gün kaldılar sadece o da hastaneye gelenler çok olduğu için mikrop kapmasın diye çıkarmadılar, şimdi tam bir tosuncuklar, hiç korkma canım senin haftan çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)İnşallah canım Seninkide baya erken doğmuş
sadece yazılarını mı karıştırıyo, ezberden sayabiliyo mugünaydın bayanlar
Hayırlı cumalar, cumamız mubarek olsun
bugün 5. gün sigarasız. zorlanıyorum
özellikle biraz zor günlerde geciriyorum.
okula öğlen annem bırakıyor oglanı, akşamda eşim alıyor. öğretmen ve annem arasında baslayan kaos, önce bana , sonra eşime sonrada okulun psikologuna yansıdı. benımle gorusmek ıtıyormus sımdı.
sorun su kı oglum turkce sayıları sayamıyor. yanı ben hıc oturup ogretmedım evdede baska cocuk yok ders fılan calısanda yok halıyle.
once hatta bu konuda bdv bır konu vardı onada yazmıstım 5 yasındakı cocuktan cok fazla beklentınız yokmu dıye.
bana gore belkı hala boyle ama 1-5 kadar turkce sayamamamsı fakat ıngılızce olarak sayması benı bu haftaoyle yordukı anlatamam.
eşime birşey olmadıgını benim büyüttüğümü söylemişler eşimde benim ne kadar cocuk konusunda hassas oldugumu soylemıs eyvallah, ama beni bu paniğe sürükleyen bizzat öğretmenin anneme söylediği seyler oldu acıckası.
neyse
bu konuda bir kaç kez aglama krizine girdim. cocugada bu durum okulda yansımıs yanı suan bırseylerın yolunda gıtmedıgının afrkında. evdede sık sık karıstırıyor rakamların yerlerını. fakat dun aksam daha ıyıydı bence bısey yok.
ezberı çok iyi mukemmel ama sayılarla arası ıyı olmayabılır ıblmıyorum.
herneyse pedagog benımle gorusmek ıstıyormus sanırım testmı yapmıslar ne bılmıyorum karne gıbı bısı gonderısler,
çok başarılı, başarılı ve caba sarfediyor diye.
dil gelişimde atıyorum 5 madde varsa 4 caba sarfediyora takılmıs sanırım bu olumsuz bısey demek. bilişsel bilmem ne motor oradanda takıldıkları olmuş mesela 20 cm atlayamazda caba sarfediyorda halbuki 40 cm atlar banamısın demez
herneyse butun bunlara ragmen sıgara ıcmemeye dırneıyorum dua edıyorum.
salı gunu pedagoga gıdebılecegım. hemde o gun okulda etkınlık yaptıracagım cocuklara.
neyse ben şimdi evde buarada ne bilim ben bence iyi bir anneyim. çok kırmam egeyi ama istemediğim birşeyide yaptırmam fakat yani nasıol desem evet diyebileceğim şeyler için onun üzerinde ego savası surdurmem.
televızyonun basında cok oturtmam, aksamları cogu zaman tv acmam acmayız , bilgisayarla sadece babannesıne gıttıgınde oynar. evdekı bılgısayrı bız bıle kullanmıyoruz bazanın altında duruyor. onunla oyun oynarım. yemek yaparken onada gorevler verırım bıseyler yaparız.
ona ragmen bu ıs buraya nasıl geldı ben anlamadım yanı kendımde Allah bılır ama bır eksıklık gormuyorum. cocuktada gormuyorum bılmıyorum ama korkuyorum tabıkı.
akşamları 1-5 kadar kart goturdum egeye altına mandal corap seker lego fılan dızıyoruz. 1 'in 5^ten kucuk oldugunu bılıyor yada 5'ın 1 'den buyuk oldugunuda bılıyor altına nesnelerı dogru koyuyor bılmıyorum . mesela ben gozlerımı kapatıyorum hadı sımdı 3 'e mandal takalım işte bunları dogrulatmak durumunda kalıyor bumuydu? buydu dımı?
yada kagıda 5 yazıyorum bunun kartını bulabılırmıyız acaba dıyorum bunları buluyor . öyle yanı.
genede sıgaraya dayandıgım ıcın ıyıyım bence kesınlıkle.
ben de böyleydim bu topiğe biraz takıl ve 1tl bile koysan kenara buraya yaz, bak bakalım sonra harcamaya elin gidecek mi:)NASIL BİRİKTİRİYONUZ ..BEN EVLENELİ 1 SENE OLDU ..HEP HARCAMA YAPIP BORÇ GIRTLAKTA OLUYO.
Allah razı olsun canım Çok teşekkür ederim İnşallah doğuma kadar devam edeyim buna. Rabbim sana ve evladına sağlık sıhhat versinAllahü teala her şeyi görüp,gözetendir.
Nerede olursanız olun O,sizinle beraberdir.
Rakib ismi şerifinin okuma günü ve saati Cuma zühre saatidir.Müşteriolma durumda olabilir genilmektedirkaynaklarda o zaman perşembe günü okunur.
Her iki duarumda da sabah erken sabah güneş doğarken yada İkindi namazı sonrası gece ise akşam namazı sonrasıyada akşamadan 6 saat sonra okunabilir.
Zikir adedi 312 dir.Ya Rakib c.c olarak okunur.
Her kim Canabı hak’ın bu ismişerifni kendi,ehli yada evladı üzerine 7 defa okursa,Allahın himayesi altında olur.
Korku içerisinde bulunan kimsenin üzerien;7 defa enseye konularak okunursa korkusu geçer.Zikir edinerek her gün okuyan kişi her türlü musbetten korunmuş olur.
Hayırlı işlerinkolaylıkal halledilmesi için Cuma günü zühre saatinde okunması tavsiye edilir.
benm hamileliğim çok kötü geçti cnm,ben çok okudum
ALLAH ım inşallah sağlıkla kucağına verir ikisini de
hayırlı haberlerle gel inşallah
banucum,eşime sordum,karışık izliyormuşuz,belli bi siteden ayarlamıyormuş
mutlu yıllar cnm,hiç bi şeye üzme kendini
tez zamanda kurtulursun inşallah arkadaşım,çok çekmiş biri olarak canı gönülden isterim gitmlerini
aynennnnnnn farmasicim,sana yürekten katılıyorum
günaydın kızlarrrrrr
hayırlı cumalar
İnsl alabilirsiniz cnm :)merhaba kızlar
bankadan geldim. 3700 tl alacağımız çıktı. bu da bizim için çok iyi bir rakam. tüketici heyetine gittim orada da bir tanıdık gördüm. yardımcı oldu sağolsun.
S sutlukawe hiç kendine sordun mu neden çekiyorsun bunu diye. eşin için mi evliliğin için mi çocuğun için mi...niye...kusura bakma ama bence çok bile dayanmışsın. bu arad merak ettim. kv ve kp nin evleri yok mu? yani oturabilecekleri eşyalı bir evleri yok mu.
AMA eşim patlattı kumparamı daha önceben de böyleydim bu topiğe biraz takıl ve 1tl bile koysan kenara buraya yaz, bak bakalım sonra harcamaya elin gidecek mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?