BİRİKİMCİ HATUNLAR

zaten şey yapıcam ocaktan sonra gelin eşya alalım beraber, işte yaza doğru ev bakalım falan dicem. ittiricem yani biraz

olması gereken de bu zaten benimki pasif, ama eşimin ailesiyle iletişimim iyi ben söylüyorum mecburen

Bende de temizlik var canım allahtan eşim haftasonu evde de onunla yapacağız

Nice yıllara canım. Ağlamak bazen iyidir için ferahlamistir. Ama bak daha fazla da paralarüzülme ne güzel doğumgününmus sevdiklerinle birlikte kutla tadını çıkar:)

Canım doğru mu anladım sizin yanınızda birikim yapmak için mi kalıyorlar. Eve maddi destekleri yok mu hiç? Çok şaşırarak okudum.

Canım doğru mu anladım sizin yanınızda birikim yapmak için mi kalıyorlar. Eve maddi destekleri yok mu hiç? Çok şaşırarak okudum.
ilk 2 sene çocuğa bakmak için kaldılar okula başlayınca gideceklerdi. 2 senedir de gitmelerini bekliyorum, borcumuz var biraz para biriktirelim dediler. ve evet 4 senedir hiç katkı yapmıyorlar ekmek bile almazlar

sütlükawecim 2 si de mi emekli
aylık ellerine ne kadar geçiyor sizinkilerin?

kusura bakma da canım onlar sizi sağılır inek yerine koymaya başlamışlar bile ....yazık çok yazık

Canım burdan ekleyemiyorum ama Edip Akbayram'dan Yapraklara dallara, yeşillere allara, Nice nice yıllara şarkısı sana gelsin... Çokkkkk mutlu ol

artık nasıl alışmışsam böyle şeyleri düşününce kendimi kötü bi insan gibi görüyodum, normal değil di mi bu yaşadıklarım benim

Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
Allahü teala her şeyi görüp,gözetendir.
Nerede olursanız olun O,sizinle beraberdir.
Rakib ismi şerifinin okuma günü ve saati Cuma zühre saatidir.Müşteriolma durumda olabilir genilmektedirkaynaklarda o zaman perşembe günü okunur.
Her iki duarumda da sabah erken sabah güneş doğarken yada İkindi namazı sonrası gece ise akşam namazı sonrasıyada akşamadan 6 saat sonra okunabilir.
Zikir adedi 312 dir.Ya Rakib c.c olarak okunur.
Her kim Canabı hak’ın bu ismişerifni kendi,ehli yada evladı üzerine 7 defa okursa,Allahın himayesi altında olur.
Korku içerisinde bulunan kimsenin üzerien;7 defa enseye konularak okunursa korkusu geçer.Zikir edinerek her gün okuyan kişi her türlü musbetten korunmuş olur.
Hayırlı işlerinkolaylıkal halledilmesi için Cuma günü zühre saatinde okunması tavsiye edilir.
benm hamileliğim çok kötü geçti cnm,ben çok okudum
ALLAH ım inşallah sağlıkla kucağına verir ikisini de
hayırlı haberlerle gel inşallah

poe ben de walking dead severim,şöyle takılmayan,reklamsız,alt yazısı güzel bir siteyse izlediğiniz adını alayım senden.
banucum,eşime sordum,karışık izliyormuşuz,belli bi siteden ayarlamıyormuş

mutlu yıllar cnm,hiç bi şeye üzme kendini

tez zamanda kurtulursun inşallah arkadaşım,çok çekmiş biri olarak canı gönülden isterim gitmlerini

sütlükawecim bu el oğulları hepsi için bir şey diyemem çok kurnaz oluyor kendilerini aileleleriyle hiç muhatap etmeden el kızını kötü ediyorlar gibi geliyor bana
aynennnnnnn farmasicim,sana yürekten katılıyorum

günaydın kızlarrrrrr
hayırlı cumalar

ıkısı de emeklı, 3-4 falan emekli maaşıdır, kira var 600, kayınvalidemin ek geliri var 600.
çok bile. ama ne borcuysa ben evlendiğimden beri hep borçları var
somut olarak ne borcu olduğunu bir ortaya koymalarını talep et bakalım ne diyecekler

yoksa borcum var edebiyatı mı ?????

canım sen aylık neredeyse ellerine ortalama 5000 tl civarında bir para geçtiğinden bahsediyorsun aylık 4000 tl ise eğer emekli maaşı

5000 tl diyelim aylık toplam gelirleri ( maaş - kira - ek gelir)

5000*12=60000 tl eder senelik

4 senede 240000 tl eder

artık nasıl alışmışsam böyle şeyleri düşününce kendimi kötü bi insan gibi görüyodum, normal değil di mi bu yaşadıklarım benim
ben de bi ara bu psikolojiye girsim cnm,acaba ben mi kötüyüm,ben mi yanlış düşünüyorum diye,diil cnm
senin yaşadıklarını inana başkası tyaşasa bu kadar tahammül edemez
eşinin en yakın zamanda bu işe bi çare bulması lazım

poecim eşim çare bulamaz diyor
bence eşine sütlükawenin biraz önce yaptığım hesaplamayı gözüne beynine sokması lazım

enayi yerine konulduğunu adamın hissetmesi anlaması lazım

ve de sütlükavecim aynı zamanda bu kabataslak hesabı diğerleriyle de paylaş bence ne borcuymuş bu kadar

kumar mı oynamışlar trilyonluk yatırımlar mı yapmışlar

ev araba arsalar villalar yatlar katlar mı almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…