zaten şey yapıcam ocaktan sonra gelin eşya alalım beraber, işte yaza doğru ev bakalım falan dicem. ittiricem yani birazsütlükawecim en azından kayınvalidene bir laf yeri geldiğinde kafasına göre senin evinde misafir ağırlayamayacağını söyle usulünce artık o da yavaştan senin dolup taşmak üzere olduğunu anlar
birkaç hoşnut olmadığın şeyi kadın kadına dile getirirsen içine birşeyleri sokmuş olursun....
o da bir çözüm getirmek hatta yavaştan gitmek zorunda olduğunu anlar umarım ,en geç mutlaka bu eylül gibi mesela
olması gereken de bu zaten benimki pasif, ama eşimin ailesiyle iletişimim iyi ben söylüyorum mecburenben her zaman şunu derim herkes ne denmesi gerekiyorsa kendi ailesine desin ve el tarafını muhatap etmesin....
lakin erkeklere göre kadınların önemsediği bazı meseleler ufak tefek şeyler gibi kalıyor ben buna kızıyorum ...
bazen olaya bizzat müdahil olmak gerekiyormuş bunu anladım
Bende de temizlik var canım allahtan eşim haftasonu evde de onunla yapacağızCanım 2 ay kadar sürdü, inşallah seninki de hemen hallolur az para değil sonuçta niye bankaya kalsın ki...Kızlar bu sabah duydum elektrik faturalarında bizim kullandığımız elektrik miktarı dışında ödemelerimiz oluyor ya, birisi dava açmış ve kazanmış. Mahkeme 10 yıla kadar geri alınabilir kararı vermiş, araştırayım eğer öyle bir şey varsa bizlerde geri alabiliriz. Zaten çok sinir oluyordum başkası kullansın ödemesin bizlerin cebinden çıksın
Bu arada hepinize günaydın
Hayırlı cumalar olsun, haftasonu büyük kış temizliğim var ama olsun haftasonuna giriyor olmamız beni çok mutlu ediyor
Nice yıllara canım. Ağlamak bazen iyidir için ferahlamistir. Ama bak daha fazla da paralarüzülme ne güzel doğumgününmus sevdiklerinle birlikte kutla tadını çıkar:)günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
aslında böyle biri değilim.. rahat bir insanım. çok dert etmem herşeyi..
bir sorunumda yok.. çok üzgün ve mutsuzum
Canım doğru mu anladım sizin yanınızda birikim yapmak için mi kalıyorlar. Eve maddi destekleri yok mu hiç? Çok şaşırarak okudum.eşimi karıştırmak istemiyorum çünkü çok duygusal düşünüyo bu konuyu çözemez
eylül olmasının sebebi de kayınvalidemin ocakta bitecek borcu varmış da yaz sonuna kadar da birikim yapmak istiyomuş yeni ev için, az kaldı sabret kızım dedi o öyle deyince ben de diyemedim bişey napıyım
bi de şimdi kayınbabam ameliyat oldu ya konuyu şuan hiç açamam
ilk 2 sene çocuğa bakmak için kaldılar okula başlayınca gideceklerdi. 2 senedir de gitmelerini bekliyorum, borcumuz var biraz para biriktirelim dediler. ve evet 4 senedir hiç katkı yapmıyorlar ekmek bile almazlarCanım doğru mu anladım sizin yanınızda birikim yapmak için mi kalıyorlar. Eve maddi destekleri yok mu hiç? Çok şaşırarak okudum.
diyecek daha söz bulamıyorumilk 2 sene çocuğa bakmak için kaldılar okula başlayınca gideceklerdi. 2 senedir de gitmelerini bekliyorum, borcumuz var biraz para biriktirelim dediler. ve evet 4 senedir hiç katkı yapmıyorlar ekmek bile almazlar
yeni doğum yaptığım zaman eşim işten çıkarıldı 6 ay iş bulamadı, hiç paramız yoktu 0 yani. kuruş yardım etmediler şimdi elime bakıyolar her konuda. enayi gibi görünüyo muyum karşıdan?diyecek daha söz bulamıyorum
ıkısı de emeklı, 3-4 falan emekli maaşıdır, kira var 600, kayınvalidemin ek geliri var 600.sütlükawecim 2 si de mi emekli
aylık ellerine ne kadar geçiyor sizinkilerin?
kusura bakma da canım onlar sizi sağılır inek yerine koymaya başlamışlar bile ....yazık çok yazıkyeni doğum yaptığım zaman eşim işten çıkarıldı 6 ay iş bulamadı, hiç paramız yoktu 0 yani. kuruş yardım etmediler şimdi elime bakıyolar her konuda. enayi gibi görünüyo muyum karşıdan?
günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
Allahü teala her şeyi görüp,gözetendir.Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
banucum,eşime sordum,karışık izliyormuşuz,belli bi siteden ayarlamıyormuşpoe ben de walking dead severim,şöyle takılmayan,reklamsız,alt yazısı güzel bir siteyse izlediğiniz adını alayım senden.
mutlu yıllar cnm,hiç bi şeye üzme kendinigünaydın kızlar..
tez zamanda kurtulursun inşallah arkadaşım,çok çekmiş biri olarak canı gönülden isterim gitmlerinigünaydın kızlarr
herkese teşekkür ederim ne kadar ilgilendiniz, ama işte bu kadar sabır hiç iyi değil. aslında bir cinnet herşeyi halledecek ama saygısızlık yapmak istemiyorum. onlar da bu yönümü öğrenmiş iyice tepeme çıkıyolar. hayırlısıyla bu sene en geç eylülde gidecekler konuştum kayınvalidemle, artık gitmezlerse de ben gidicem yani
aynennnnnnn farmasicim,sana yürekten katılıyorumsütlükawecim bu el oğulları hepsi için bir şey diyemem çok kurnaz oluyor kendilerini aileleleriyle hiç muhatap etmeden el kızını kötü ediyorlar gibi geliyor bana
somut olarak ne borcu olduğunu bir ortaya koymalarını talep et bakalım ne diyeceklerıkısı de emeklı, 3-4 falan emekli maaşıdır, kira var 600, kayınvalidemin ek geliri var 600.
çok bile. ama ne borcuysa ben evlendiğimden beri hep borçları var
ben de bi ara bu psikolojiye girsim cnm,acaba ben mi kötüyüm,ben mi yanlış düşünüyorum diye,diil cnmartık nasıl alışmışsam böyle şeyleri düşününce kendimi kötü bi insan gibi görüyodum, normal değil di mi bu yaşadıklarım benim
poecim eşim çare bulamaz diyorben de bi ara bu psikolojiye girsim cnm,acaba ben mi kötüyüm,ben mi yanlış düşünüyorum diye,diil cnm
senin yaşadıklarını inana başkası tyaşasa bu kadar tahammül edemez
eşinin en yakın zamanda bu işe bi çare bulması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?