BİRİKİMCİ HATUNLAR

gunaydin bayanlar hayirli cumalarbugun dersim yok evdeyim prensesimle
.sutlukahve cok uzuldum yazdiklarina,o kadar gelirleri var ve size hic yardim etmiyorlar! bence bir an once tavrini koy,sana da yazik. doubleanne cok gecmis olsun ins degerlwrin duzelir.haftan normal bence uzulme saglikla gelsin ins meleklerin.
altin alan arkadaslar hayirli olsun.ben de 1 gram almayi dusunuyordum ama bu ay ev taksitimiz artti,ve yegenimin birdahaki ay dogum gunu var,kucuk altin alicam ona.yani anlayacaginiz benim birikim oraya gidecek gibi.esime ayrica altin yapalim desem yapamayiz biliyorum Allah saglik versin napalim

Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım...

dugum gunün kutlu olsun canımm

bugun benimde dogum gunüm kızlar.....

Yorgunluk içindeyim daha saat öğle.

1.30 da veli ziyaretim var, sonrasında da eve gidip misafir hazırlığı yapacağım. 1 saat dinlenecek molam var ama okulda ne kadar dinlenebilirsem.

Bu aralar doyamıyorum uykuya resmen. Gece çok iyi uyusam da öğledne sonra yine perişanım. Dün yine 1.5 saat uyudum. Pharmaton da etki etmiyor sanırım.

tek tek alıntı yapamadım ama okudumm. sağolun kızlar..
mutlu yıllar asmunikal.
elimizde büyüdün bak,daha düne kadar atanacak mıyım,o ne olacak, bu ne derken,kendi evine çıktın,işe girdin.
buradan daha da güzel haberlerini alırız inşallah.
her şey gönlünce olsun canım.

Amin canım senin doğum günü mü bugün? Geçmişl mesajlarda bulamadım alıntılamak için ama Doğum günün kutlu,mutlu ve huzurlu olsun.

Allah ömür boyu yüzünü güldürsün.

düşmez kalkmaz bir allah.
yükselirken yanından geçtiklerinize iyi bakın,inişte yine onları göreceksiniz diye bir laf vardır.
sizin durum bunun canlı örneği olmuş.

doğumgünü kızları asmu ve areser nice güzel yaşlaraa
doubleanne herşey yoluna girer de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişlerini
papatya 3700 iyi bi para,en kısa zamanda eline geçer umarım
sütlükawe gerçekten çok sabırlısın cnm bu kadarı cidden çok fazla insan bir ekmek daha almaz mı ya, kararlı olup bu sorunu çözersin umarım hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde
yeni gelenler hoşgeldi hayırlı birikimler olsun

hayırlı cumalar kızlar RAbbim dualarımız kabul etsin inşaallah...

areser dogum gunun kutlu olsun cnm hayirli mutlu senelerin olsun insl
ben size yazmayin demedim mi :)
Kizlar eltm dun de yengeyle baya yapmis geldigimfe biraz ustn toz ldm domates salatalik dogradun kisir icib okadr
sordylar nie gelmedin die basin agriyordu gelemdm sormstmda zaten zorlamadim kendmi dedim
sabh kalkkar kalkmaz feldm dedm
ii yabi sindlik ortam :)aksama caya buradaymisiz :) arada bakarim gene optummm

saol canım.geçen sene bu vakitler ev tutmuştum. eşyalarım eksikti.. haklısın ben zaten isyan etmedim çok şükür. canım skkın nedeni bilmiyorum.bugüne özel bişi değil. dün akşamda öyleydim. rabbim başka dert vermesin
Y yesil_zeytin_ mutlu yıllar :)

Kızlar hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım.Değerlerimin düşmesi için bi ilaç verdi doktor inşallah düşerse beklicez biraz daha :)

joeyfun sağol Canım amin
areser seninde mi doğum günün bugün nice yıllara :)

asmunikal ve areser dogum gununuz kutlu olsun kizlar.nice guzel yillara ins

tşk ederim kızlar :)
areser sendemi doğdun neden doğdun:) bugün bana özel di:) bize özel olsun:)

joeyfun inşallah canım. 3-4 ay dediler gerçi ama
areser mutlu yıllar
ben de osikoloğa geldim. Sıra bekliyorum. Bugün öğleden sonrayı tatil yaptım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…