sagol canım deneyecegım bunudaevet avucuna veriyorum al sana 1 sarı bonibon, böyle böyle hem renk hem sayı söyledim ben. sen sade sayıları söylersin işin ucunda şeker olunca çabuk konsantre olur
Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
aslında böyle biri değilim.. rahat bir insanım. çok dert etmem herşeyi..
bir sorunumda yok.. çok üzgün ve mutsuzum
bugun benimde dogum gunüm kızlar.....[/QUOTE .!.:Mutlu yıllar canım
mutlu yıllar asmunikal.tek tek alıntı yapamadım ama okudumm. sağolun kızlar..
düşmez kalkmaz bir allah.canım bizimde bi tanıdık var.. geçmişte durumları iyiydi su gibi para harcıyolardı.. bizede giymedikleri kıyafetleri erzak yardımı yaptılar.. hatırlıyoruum kızı benden 5 yaş büyük onun bi montu vardı ben 7 sınıfa gidiyodum bana vermişlerdi benim montum yoktu..çok sevıonmiştim. allah razı olsun.
ama sonra onların borcu coğaldı iflas ettıler.. bizde kendi yağımızla kavruluyoz.. su an aannemde borç istedi annem hem erzak hem para verdi.. ama kızının ve damadınıda yanına aldı. damat çalışmaz gün boyu evde... annaede babamdan aldığı harçlıklardan biriktirdiklerini verdi. 500 lıra para vermiş babamdan gizli.. istedikçe isteniyo.. ben onu bilirim. annem sadaka niyetiyle verdim. teyzekızı ne yepeyım der.
en büyük imtihanlardan biri zenginlikten fakirliğe düşmek.düşmez kalkmaz bir allah.
yükselirken yanından geçtiklerinize iyi bakın,inişte yine onları göreceksiniz diye bir laf vardır.
sizin durum bunun canlı örneği olmuş.
Hadi inşallah düşer canımY yesil_zeytin_ mutlu yıllar :)
Kızlar hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım.Değerlerimin düşmesi için bi ilaç verdi doktor inşallah düşerse beklicez biraz daha :)
Canım doğum bunun kutlu olsun,nice güzel yıllara:)Hayırlı haberler alırsın inşallah canım...
dugum gunün kutlu olsun canımm
bugun benimde dogum gunüm kızlar.....
mutlu yıllar asmunikal.
elimizde büyüdün bak,daha düne kadar atanacak mıyım,o ne olacak, bu ne derken,kendi evine çıktın,işe girdin.
buradan daha da güzel haberlerini alırız inşallah.
her şey gönlünce olsun canım.
Y yesil_zeytin_ mutlu yıllar :)
Kızlar hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım.Değerlerimin düşmesi için bi ilaç verdi doktor inşallah düşerse beklicez biraz daha :)
asmunikal ve areser dogum gununuz kutlu olsun kizlar.nice guzel yillara ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?