var canım şehir dışında, bu sene burda bi ev tutulacak işte. tamamen vicdani, çocuğuma baktılar ben nasıl onları ortada bırakırım diyorum hep bu düşünce durduruyor benimerhaba kızlar
bankadan geldim. 3700 tl alacağımız çıktı. bu da bizim için çok iyi bir rakam. tüketici heyetine gittim orada da bir tanıdık gördüm. yardımcı oldu sağolsun.
S sutlukawe hiç kendine sordun mu neden çekiyorsun bunu diye. eşin için mi evliliğin için mi çocuğun için mi...niye...kusura bakma ama bence çok bile dayanmışsın. bu arad merak ettim. kv ve kp nin evleri yok mu? yani oturabilecekleri eşyalı bir evleri yok mu.
Ayy maşallah ya Sağol canım inşallah bende böyle güzel haberler veririmbenim ikiz erkek yeğenlerim şuan 9 aylıklar, 33 haftalıkken almak zorunda kaldılar ama hiçbirşey olmadı çok şükür küvezde üç gün kaldılar sadece o da hastaneye gelenler çok olduğu için mikrop kapmasın diye çıkarmadılar, şimdi tam bir tosuncuklar, hiç korkma canım senin haftan çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
ne kadar verdin kikızlar bi tanıdığa bi miktar borç vara verdim.çok sevdiğim bi insan.üniversite döneminde çok katkısı oldu bana.aldığı borcu aydan aya ödeyecek 100-150 arası artık elinde ne kadar olursa.ve ben o parayı almak istemiyorum geçmişteki bana desteklerinden dolayı şuan eli çok dar onuda biliyorum.her nekadar söylemesede.ama eşim muhtemelen benim gibi düşünmez.napsam karar veremedim.
ıkısı de emeklı, 3-4 falan emekli maaşıdır, kira var 600, kayınvalidemin ek geliri var 600.
çok bile. ama ne borcuysa ben evlendiğimden beri hep borçları var
2500 civarı..ne kadar verdin ki
inşallah...İnsl alabilirsiniz cnm :)
çocuğuna bakmayı onlar mı istedi..var canım şehir dışında, bu sene burda bi ev tutulacak işte. tamamen vicdani, çocuğuma baktılar ben nasıl onları ortada bırakırım diyorum hep bu düşünce durduruyor beni
evet onlar istedi, eşim de annem varken bakıcıya vermem dedi.inşallah...
çocuğuna bakmayı onlar mı istedi..
bence babanne anneanne toruna bakmak zorunda değil. ama bunu yapıyorsa da gelini ve oğlunu bu kadar sömürmeye gerek yok. büyük konuşma istemem ama senin kadar sabırlı olamzadım herhalde. ama tabi şu da var. ben kv ile konuşmuyorum. senin ilişkilerin iyiyimiş.
canım bizimde bi tanıdık var.. geçmişte durumları iyiydi su gibi para harcıyolardı.. bizede giymedikleri kıyafetleri erzak yardımı yaptılar.. hatırlıyoruum kızı benden 5 yaş büyük onun bi montu vardı ben 7 sınıfa gidiyodum bana vermişlerdi benim montum yoktu..çok sevıonmiştim. allah razı olsun.kızlar bi tanıdığa bi miktar borç vara verdim.çok sevdiğim bi insan.üniversite döneminde çok katkısı oldu bana.aldığı borcu aydan aya ödeyecek 100-150 arası artık elinde ne kadar olursa.ve ben o parayı almak istemiyorum geçmişteki bana desteklerinden dolayı şuan eli çok dar onuda biliyorum.her nekadar söylemesede.ama eşim muhtemelen benim gibi düşünmez.napsam karar veremedim.
baya da fazlaymış eşin lafını yapabilir, az olsa tamam da. e bi eşinle konuş bakalım niyetim bu diye2500 civarı..
ya görürse ne yaparım..kızmazmı bana.. gizli saklı olurmu diyede düşünyom şu an...gizli yap o zaman
yok yazıları karıstırma degıl sayarken 1-2-3 5 dıyebılıyorsadece yazılarını mı karıştırıyo, ezberden sayabiliyo mu
hımm ingilizceye alıştığı içindir belki, bol bol egzersiz yaptır madem öğrenecektir bişey olacağını sanmıyorum ya. ben bonibonlarla öğretmiştim hem renkleri hem sayıları, sonra da bonibon onun olacağı için hevesle yapyolar. dene istersenyok yazıları karıstırma degıl sayarken 1-2-3 5 dıyebılıyor
yada 11 yada 20 fılan gıbı
ezberdede sayamıyor turkce olarak
deneyeyım canımhımm ingilizceye alıştığı içindir belki, bol bol egzersiz yaptır madem öğrenecektir bişey olacağını sanmıyorum ya. ben bonibonlarla öğretmiştim hem renkleri hem sayıları, sonra da bonibon onun olacağı için hevesle yapyolar. dene istersen
evet avucuna veriyorum al sana 1 sarı bonibon, böyle böyle hem renk hem sayı söyledim ben. sen sade sayıları söylersin işin ucunda şeker olunca çabuk konsantre olurdeneyeyım canım
benım dedıgım gıbı yapıyorsun dımı 2 bonıbon 5 bonıbon gıbı
bakalım ne olacak merakla beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?