BİRİKİMCİ HATUNLAR

var canım şehir dışında, bu sene burda bi ev tutulacak işte. tamamen vicdani, çocuğuma baktılar ben nasıl onları ortada bırakırım diyorum hep bu düşünce durduruyor beni

kızlar bi tanıdığa bi miktar borç vara verdim.çok sevdiğim bi insan.üniversite döneminde çok katkısı oldu bana.aldığı borcu aydan aya ödeyecek 100-150 arası artık elinde ne kadar olursa.ve ben o parayı almak istemiyorum geçmişteki bana desteklerinden dolayı şuan eli çok dar onuda biliyorum.her nekadar söylemesede.ama eşim muhtemelen benim gibi düşünmez.napsam karar veremedim.

Ayy maşallah ya Sağol canım inşallah bende böyle güzel haberler veririm

ne kadar verdin ki

ıkısı de emeklı, 3-4 falan emekli maaşıdır, kira var 600, kayınvalidemin ek geliri var 600.
çok bile. ama ne borcuysa ben evlendiğimden beri hep borçları var

S sutlukawe Allah kolaylık versin cidden , dün bakamadım bugün okudum yazdıklarını her yazdığına olumlu düşünmeye çalıştım, yaşlılar gençlerle birlikte olmak istiyorlardır diye ama okudukça bende şaşırdım, tek kuruş katkı sağlamamak ne demek ve gelirleri de gayet iyi, Allah sana kolaylık versin gerçekten umarım en kısa zamanda giderler evlerine, ilişkin de fazla yüz göz olmaz..

İnsl alabilirsiniz cnm :)
inşallah...

var canım şehir dışında, bu sene burda bi ev tutulacak işte. tamamen vicdani, çocuğuma baktılar ben nasıl onları ortada bırakırım diyorum hep bu düşünce durduruyor beni
çocuğuna bakmayı onlar mı istedi..
bence babanne anneanne toruna bakmak zorunda değil. ama bunu yapıyorsa da gelini ve oğlunu bu kadar sömürmeye gerek yok. büyük konuşma istemem ama senin kadar sabırlı olamzadım herhalde. ama tabi şu da var. ben kv ile konuşmuyorum. senin ilişkilerin iyiyimiş.

evet onlar istedi, eşim de annem varken bakıcıya vermem dedi.
benim kadar sabırlı olmanın iç bi faydası yok zaten keşke ben de olmasaydım şimdei evimde rahat ederdim.
bu yaz bi geçsin ya onlar gidecek ya ben

canım bizimde bi tanıdık var.. geçmişte durumları iyiydi su gibi para harcıyolardı.. bizede giymedikleri kıyafetleri erzak yardımı yaptılar.. hatırlıyoruum kızı benden 5 yaş büyük onun bi montu vardı ben 7 sınıfa gidiyodum bana vermişlerdi benim montum yoktu..çok sevıonmiştim. allah razı olsun.

ama sonra onların borcu coğaldı iflas ettıler.. bizde kendi yağımızla kavruluyoz.. su an aannemde borç istedi annem hem erzak hem para verdi.. ama kızının ve damadınıda yanına aldı. damat çalışmaz gün boyu evde... annaede babamdan aldığı harçlıklardan biriktirdiklerini verdi. 500 lıra para vermiş babamdan gizli.. istedikçe isteniyo.. ben onu bilirim. annem sadaka niyetiyle verdim. teyzekızı ne yepeyım der.

yok yazıları karıstırma degıl sayarken 1-2-3 5 dıyebılıyor
yada 11 yada 20 fılan gıbı
ezberdede sayamıyor turkce olarak
hımm ingilizceye alıştığı içindir belki, bol bol egzersiz yaptır madem öğrenecektir bişey olacağını sanmıyorum ya. ben bonibonlarla öğretmiştim hem renkleri hem sayıları, sonra da bonibon onun olacağı için hevesle yapyolar. dene istersen

deneyeyım canım
benım dedıgım gıbı yapıyorsun dımı 2 bonıbon 5 bonıbon gıbı
bakalım ne olacak merakla beklıyorum

deneyeyım canım
benım dedıgım gıbı yapıyorsun dımı 2 bonıbon 5 bonıbon gıbı
bakalım ne olacak merakla beklıyorum
evet avucuna veriyorum al sana 1 sarı bonibon, böyle böyle hem renk hem sayı söyledim ben. sen sade sayıları söylersin işin ucunda şeker olunca çabuk konsantre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…