BİRİKİMCİ HATUNLAR

dün pazara gittim.
kırmızı pancar buldum,ne zamandır turşusunu yapmıyordum.
çok yüksek antioksidan içeriği varmış ve kansızlığa çok iyi geliyormuş.
3 kilodan 5 kavanoz çıktı.
çıtır biber de almıştım,ondan da 3 kavanoz domatesli turşu yaptım.
yeminle bu sene bıktım turşu yapmaya ama çok yeniyor evde diye biten kavanozları dolduruyorum yine.
akşama pırasalı börek yapacağım,hamuru fazla mayalamışım,bir tepsi de patatesli çıkar sanırım.
çayımı da demlerim.ohh miss.
tabağını alan gelebilir,olmadı eve servis yaparız artık.

ne güzel elbirlik işlenmek te ayrı zevktir.
beraber yapıp beraber yemek.
ağzınızın tadını bozmasın rabbim.

çiçeğimde geldi
gönderme diye talimatta vermiştim sewgulume ama göndermiş. çok utandım..
arkadaşlarda pasta almışlar sağolsun. tam pastayı kestik çiçek geldi
aa doğum gününmü asmu...iyiki doğdun..yeni yaşın hayırlar getirsin sana

araser seninde doğum günün kutlu olsun

ellerine sağlıkk....bende turşu çok seviyorum..teyezem yapmış hediye etti geçen...iki kavanozda annep yapmış.bulursam kornişon yapıcam bende

arkadaşlarla tatlı yedik ben ısmarladım...30 tl kaybım var.haftosunda market alışverişi yapmadık bu aya ona gidicek bi miktar

iyi ki doğdun canım. son 3 yıldır berbat doğumgünleri geçirdim. bu sene bi gün öncesinde ağla ağala içim şişmişti. yaşa mı ilgili bilmiyorum ki

artık nasıl alışmışsam böyle şeyleri düşününce kendimi kötü bi insan gibi görüyodum, normal değil di mi bu yaşadıklarım benim
benim iiçim şişti ya fenalık geldi. canım sen melek misin kimse katalanamz böyle bişeye. hem katlanmaya da gerek yok.

kızlar malum cuma en azından 100 adet salavat çekmeyi unutmayınız kardeş tavsiyesi
bugün yapmak istedim ama tuvalete bile gidemedim okul çok yoğundu . farmasi sen arada böyle hatırlatır mısın? söde ben naamza tekrar başlayacaktım yazayım da utanayım kendimden

cute şimdiki annler çok abartıyor ya. ne bilim bi sorun yoksa öğrenecek bir şekilde. ya biz sürekli etkinliklerle mi büyüdük diyesim geliyor. bazı setler oluyor istersen bi araştır ya da okul önceci öğretmenlere sor evde çeşitli etkinlikler yaptır. güzel kitaplar oyunlar dikkat geliştirii setler falan da var. sıkma canını rahat olher şey yoluna girer. ve eksiklik arama kendinde

yavrum bencede oyle
ve dedıgım gıbı tıkandıgım nokta ben zaten egeyle ılgılı bence cok fazla sey yapıyorum yanı etkınlıkse etkınlık kıtapsa bır suru kıtabı var oyun kıtabı var anasının gozu kıtabı var var oglu var yapıyoruzda ama ıste suanda boyle bır sorunla karsılasmak benı uzdu aam bısey olduguna

neyse kızlar salı gunu okulda etkınlık yapacagım ya ben kendımmı yaptıracagım yoksa benı ogretmenmı yonlendırecek?
nasıl oluyor bu anne katılımlı etkınlıkler

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım...

dugum gunün kutlu olsun canımm

bugun benimde dogum gunüm kızlar.....
mutlu yıllar cnm

ben de uyumaaaaaaaaaaaaaaak istiyorum

double cım inş düşer değerlerin
iyi akşamlr kızlar
akşam menüsü erişte,ton balıklı,yanına salata

8.5 attım bugün. Çarşıda çok para harcadım. Hep sizin yüzünüzden oluyor bunlar... Artık para harcayamıuorum. Topiğe nasıl yazarım diye düşünüyorum. Cüzdanıma akrep girdi sanki. Elim hiç para harcamaya gitmiyor. Bi pdikoloğa verdiğim paraya acımıyorum

Ben hep evdeyim malum raporluyum hiçbiyere gidemiyorum sadece bakkala gidiyorum kalanı da kumbaraya,eşim geldiğinde ondan da alıyorum kalan bozuklarını bakalım ne kadar olacak ay sonunda

benim menüm
ıspanaklı börek ve ayran
yanına domates salatalık peynir zeytin falan koyarım tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…