ay yerim ben seni.çiçeğimde geldi
gönderme diye talimatta vermiştim sewgulume ama göndermiş. çok utandım..
arkadaşlarda pasta almışlar sağolsun. tam pastayı kestik çiçek geldi
HAYDİ İNŞALLAH.@_asmunikal_ mutlu yıllar :)
Kızlar hastaneden geldim şimdi 50 lira harcadım.Değerlerimin düşmesi için bi ilaç verdi doktor inşallah düşerse beklicez biraz daha :)
ne güzel elbirlik işlenmek te ayrı zevktir.areser dogum gunun kutlu olsun cnm hayirli mutlu senelerin olsun insl
ben size yazmayin demedim mi :)
Kizlar eltm dun de yengeyle baya yapmis geldigimfe biraz ustn toz ldm domates salatalik dogradun kisir icib okadr
sordylar nie gelmedin die basin agriyordu gelemdm sormstmda zaten zorlamadim kendmi dedim
sabh kalkkar kalkmaz feldm dedm
ii yabi sindlik ortam :)aksama caya buradaymisiz :) arada bakarim gene optummm
aa doğum gününmü asmu...iyiki doğdun..yeni yaşın hayırlar getirsin sanaçiçeğimde geldi
gönderme diye talimatta vermiştim sewgulume ama göndermiş. çok utandım..
arkadaşlarda pasta almışlar sağolsun. tam pastayı kestik çiçek geldi
ellerine sağlıkk....bende turşu çok seviyorum..teyezem yapmış hediye etti geçen...iki kavanozda annep yapmış.bulursam kornişon yapıcam bendedün pazara gittim.
kırmızı pancar buldum,ne zamandır turşusunu yapmıyordum.
çok yüksek antioksidan içeriği varmış ve kansızlığa çok iyi geliyormuş.
3 kilodan 5 kavanoz çıktı.
çıtır biber de almıştım,ondan da 3 kavanoz domatesli turşu yaptım.
yeminle bu sene bıktım turşu yapmaya ama çok yeniyor evde diye biten kavanozları dolduruyorum yine.
akşama pırasalı börek yapacağım,hamuru fazla mayalamışım,bir tepsi de patatesli çıkar sanırım.
çayımı da demlerim.ohh miss.
tabağını alan gelebilir,olmadı eve servis yaparız artık.
iyi ki doğdun canım. son 3 yıldır berbat doğumgünleri geçirdim. bu sene bi gün öncesinde ağla ağala içim şişmişti. yaşa mı ilgili bilmiyorum kigünaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
aslında böyle biri değilim.. rahat bir insanım. çok dert etmem herşeyi..
bir sorunumda yok.. çok üzgün ve mutsuzum
benim iiçim şişti ya fenalık geldi. canım sen melek misin kimse katalanamz böyle bişeye. hem katlanmaya da gerek yok.artık nasıl alışmışsam böyle şeyleri düşününce kendimi kötü bi insan gibi görüyodum, normal değil di mi bu yaşadıklarım benim
Sağol banusultan Allah razı olsun canım ya :)HAYDİ İNŞALLAH.
hayırlı haberler yazarsın buradan.
namazdan sonra dua edeceğim senin için.
bugün yapmak istedim ama tuvalete bile gidemedim okul çok yoğundukızlar malum cuma en azından 100 adet salavat çekmeyi unutmayınız kardeş tavsiyesi
cute şimdiki annler çok abartıyor ya. ne bilim bi sorun yoksa öğrenecek bir şekilde. ya biz sürekli etkinliklerle mi büyüdük diyesim geliyor. bazı setler oluyor istersen bi araştır ya da okul önceci öğretmenlere sor evde çeşitli etkinlikler yaptır. güzel kitaplar oyunlar dikkat geliştirii setler falan da var. sıkma canını rahat olher şey yoluna girer. ve eksiklik arama kendindegünaydın bayanlar
Hayırlı cumalar, cumamız mubarek olsun
bugün 5. gün sigarasız. zorlanıyorum
özellikle biraz zor günlerde geciriyorum.
okula öğlen annem bırakıyor oglanı, akşamda eşim alıyor. öğretmen ve annem arasında baslayan kaos, önce bana , sonra eşime sonrada okulun psikologuna yansıdı. benımle gorusmek ıtıyormus sımdı.
sorun su kı oglum turkce sayıları sayamıyor. yanı ben hıc oturup ogretmedım evdede baska cocuk yok ders fılan calısanda yok halıyle.
once hatta bu konuda bdv bır konu vardı onada yazmıstım 5 yasındakı cocuktan cok fazla beklentınız yokmu dıye.
bana gore belkı hala boyle ama 1-5 kadar turkce sayamamamsı fakat ıngılızce olarak sayması benı bu haftaoyle yordukı anlatamam.
eşime birşey olmadıgını benim büyüttüğümü söylemişler eşimde benim ne kadar cocuk konusunda hassas oldugumu soylemıs eyvallah, ama beni bu paniğe sürükleyen bizzat öğretmenin anneme söylediği seyler oldu acıckası.
neyse
bu konuda bir kaç kez aglama krizine girdim. cocugada bu durum okulda yansımıs yanı suan bırseylerın yolunda gıtmedıgının afrkında. evdede sık sık karıstırıyor rakamların yerlerını. fakat dun aksam daha ıyıydı bence bısey yok.
ezberı çok iyi mukemmel ama sayılarla arası ıyı olmayabılır ıblmıyorum.
herneyse pedagog benımle gorusmek ıstıyormus sanırım testmı yapmıslar ne bılmıyorum karne gıbı bısı gonderısler,
çok başarılı, başarılı ve caba sarfediyor diye.
dil gelişimde atıyorum 5 madde varsa 4 caba sarfediyora takılmıs sanırım bu olumsuz bısey demek. bilişsel bilmem ne motor oradanda takıldıkları olmuş mesela 20 cm atlayamazda caba sarfediyorda halbuki 40 cm atlar banamısın demez
herneyse butun bunlara ragmen sıgara ıcmemeye dırneıyorum dua edıyorum.
salı gunu pedagoga gıdebılecegım. hemde o gun okulda etkınlık yaptıracagım cocuklara.
neyse ben şimdi evde buarada ne bilim ben bence iyi bir anneyim. çok kırmam egeyi ama istemediğim birşeyide yaptırmam fakat yani nasıol desem evet diyebileceğim şeyler için onun üzerinde ego savası surdurmem.
televızyonun basında cok oturtmam, aksamları cogu zaman tv acmam acmayız , bilgisayarla sadece babannesıne gıttıgınde oynar. evdekı bılgısayrı bız bıle kullanmıyoruz bazanın altında duruyor. onunla oyun oynarım. yemek yaparken onada gorevler verırım bıseyler yaparız.
ona ragmen bu ıs buraya nasıl geldı ben anlamadım yanı kendımde Allah bılır ama bır eksıklık gormuyorum. cocuktada gormuyorum bılmıyorum ama korkuyorum tabıkı.
akşamları 1-5 kadar kart goturdum egeye altına mandal corap seker lego fılan dızıyoruz. 1 'in 5^ten kucuk oldugunu bılıyor yada 5'ın 1 'den buyuk oldugunuda bılıyor altına nesnelerı dogru koyuyor bılmıyorum . mesela ben gozlerımı kapatıyorum hadı sımdı 3 'e mandal takalım işte bunları dogrulatmak durumunda kalıyor bumuydu? buydu dımı?
yada kagıda 5 yazıyorum bunun kartını bulabılırmıyız acaba dıyorum bunları buluyor . öyle yanı.
genede sıgaraya dayandıgım ıcın ıyıyım bence kesınlıkle.
az kaldı son katlanışlarım inşallah:)benim iiçim şişti ya fenalık geldi. canım sen melek misin kimse katalanamz böyle bişeye. hem katlanmaya da gerek yok.
yavrum bencede oylecute şimdiki annler çok abartıyor ya. ne bilim bi sorun yoksa öğrenecek bir şekilde. ya biz sürekli etkinliklerle mi büyüdük diyesim geliyor. bazı setler oluyor istersen bi araştır ya da okul önceci öğretmenlere sor evde çeşitli etkinlikler yaptır. güzel kitaplar oyunlar dikkat geliştirii setler falan da var. sıkma canını rahat olher şey yoluna girer. ve eksiklik arama kendinde
mutlu yıllar cnmHayırlı haberler alırsın inşallah canım...
dugum gunün kutlu olsun canımm
bugun benimde dogum gunüm kızlar.....
ben de uyumaaaaaaaaaaaaaaak istiyorumYorgunluk içindeyim daha saat öğle.
1.30 da veli ziyaretim var, sonrasında da eve gidip misafir hazırlığı yapacağım. 1 saat dinlenecek molam var ama okulda ne kadar dinlenebilirsem.
Bu aralar doyamıyorum uykuya resmen. Gece çok iyi uyusam da öğledne sonra yine perişanım. Dün yine 1.5 saat uyudum. Pharmaton da etki etmiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?