- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Allah yardımcın olsun canımKizlar biz hala eltimdeyiz maaile cay kestane keyfi yaptik karagul izliyoruz guzel gecti cok sukur
Esimin halasinin kizlau geldi biri istanbulda digeri izmitte okuyor onlar gelmis kalmaya allahtan bana bugun gelmiyorlar insl yarinda gelmezler evde kahvaltilik falanda snrli durumda gunluk kazanc 5/10anck ekmek vs yetio gelirlersede olanlarla idare edckler
yarin kaynanamlara gitcekler ananesini gormeye aksam gslcekler 11gibi insl gelmezler durumum olsa seve seve ama bn bile dar gecuniyorum ondan
bakak gorek :)
Sagol canim ya dua et gelmesinler...Allah yardımcın olsun canım
Hayirli aksamlar herkese...bugun iste yogundum kos kos...
Asmu ,dogum gunun kutlu olsun saglikli hayirli omurler.
Areser senin de d.gunun kutlu olsun.... saglikli hayirli omurler...
Cute ,takma... cidden bazi seyler artik acayip abartiliyor..
Sizlere bisi soracagim benim regl 12 gun gecti.. korunuyoruz ihtimal vermedm ama gecikince yine test yaptirdim kan negatif..
Bildiginiz bitkisel sokturucu var mi? Daha once de bir kere 10 gun gec gelmisti mevsim gecisinden demisti gittigim dr.
Eger gelmezse pazartesi saglik ocagina gidecegim mecbur...
Kumbarama da 25 tl attim..
Kızlar sabahtan beri okuyom çok şukur bitti ne çok yazmissınız yha :) hepınıze tek tek alıntıyla cevap vermek isterdim ama pc satildı telfnumda eski tuşlu telefnlardn ondan zor oluyo alinti yapmak yazmak felan
dogum gunu olanlar d. Gununuz kutlu olsun nice hayırli yillara
birikim yapanlar bereketli olsun hayrını görun yapamayanlar en kisa zamanda başlar inş.
Bende bugün 10 lira attım kumbaraya
AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNKızlar sabahtan beri okuyom çok şukur bitti ne çok yazmissınız yha :) hepınıze tek tek alıntıyla cevap vermek isterdim ama pc satildı telfnumda eski tuşlu telefnlardn ondan zor oluyo alinti yapmak yazmak felan
dogum gunu olanlar d. Gununuz kutlu olsun nice hayırli yillara
birikim yapanlar bereketli olsun hayrını görun yapamayanlar en kisa zamanda başlar inş.
Bende bugün 10 lira attım kumbaraya
sabır dileyene sabır şifa dileyene şifa herkese huzur mutluluk vedeeeee bos bol birikimli günler diliyorm opuldunuz canlar
Iyi geceler kızlar tek tek alıntı yapamıyacagım hepinize cok ama cokkk teşekkür ederim sagolun....
Bende bugünümü yogun bir sekilde geçirdim gündüz bi arkadasıma gittim ev oturmasına
Aksam yemeğe çıktık ailecek çocuklarla ordan bir arkadas grubumuz var oraya gittik meger benim kociş ayarlamış başka arkadaşlarda var biz gelince ışıkları falan kapattılar cok guzel bir pasta yaptırmış eşim üstünde de "iyiki varsın iyiki sevmiştim seni" yazıyordu cok hoşuma gitti... Hediye olarak da 7 ay once evime giren hırsızların çaldığı isimli aile kolyemi tekrar yaptırmış cok mutlu oldum cok.....
Günaydın kızlar :) Bende dün 10 lira attım kumbarama sonra Canım sıkıldı sayayım dedim 90 lira olmuş bozukları eşime verip bütünlettim ona iş yerinde lazım oluyor diye.
Kızımın öksürüğü tam geçmedi bende ona akşam elma kabuklarını kaynatıp içine zencefil karanfil tarçın falan koyup içirdim bi bardak, biraz daha kattım sonra içsin diye içmek istemedi mızladı. Bende bağırdım kızımasonra ağladı yavrum içini çeke çeke. Onu öyle görünce bende ağladım zaten kaç gündür dolmuştum iyice. Eşim işten geldi sordu ne oldu sana yüzün gözün kızarmış dedi. O öyle derdemez bana yine bi ağlama krizi Böyle tuhaf bi durumdayım işte.Az önce sabah ezanınla bir kalktım dua ettim dua isteyen arkadaşlar için kendim ve bebeklerim içinde tabi. Rabbim kabul etsin.
areser eşinin süprizi çok hoşmuş Canım hediye seçimide öyle ne güzel rabbim daim etsin mutluluğunuzu..
Sağol canım amin. Artık hamilelikten mi yoksa son zamanlarda yaşadığım şeylerdenmidir bilmiyorum. Etrafımdakileri üzmeye başladımsabah sabah pc başında beni de ağlatacaksın haaa
kıyamam sana da kuzucuğu da
arasıra olur öyle şeyler sıkma canını
öteki kuzucukları da düşün
duaların için de Allah razı olsun canım yürekten aminnnnnnnnnnnnn diyorum
teşekkür ederim: aktardan alayım bari.Civanpercemi ic canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?